Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 13:36:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadaci danas  (Pročitano 64061 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Zigic ima svoju ulogu u ekipi kaja svakako ne ukljucuje slanje po burek protivnickih igraca.

Lazovic i Pantelic su vrlo slicni tipovi igraca, ovaj prvi ima bolju tehniku, s tim sto nije toliko velika razlika, ali vec sam ti naveo sta je Lazovicev problem. On jeste popravio realizaciju, ali ona i dalje nije toliko ubedljiva. Nije ni Panteliceva da se ne lazemo, ali onda se po 100-ti put vracamo na isto, a to je da je on ipk vodeci strelac 4. po jacini evropske lige (po uefinoj rang listi).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
Pod 1 moje misljenje je da Zigic mora da igra,jer jednostavno mi tog igraca moramo da iskoristimo maksimalno...To je nasa prednost u odnosu na druge reprezentacije,cini mi se da pocinjemo to da shvatamo polako...A,sto se tice drugog napadaca,ponavljam,nemam nista protiv Danka,ali prvi strelac Bundeslige mora da ima mesto u startnih 11,pa bio to i Srdjan Radonjic (  Smile )
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Ma jebes nemacku ligu tamo su svakakvi igraci davali po 20 golova po sezoni. . .
Ma ne slazem se ali nema veze i Trezege je bio najbolji strelac Juvea pa nije igrao kod Domeneka. . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Svaki trener ima razlicitu filozofiju, a Domeneka su zbog njegove hteli da zadave pred pocetak Mondijala.

Faco jes' tu?

Sta je sa onim vasim baksuzom Klasnicem, taj je umeo da dobro igra u klubu, a u reprezentaciji kurac?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@ footballfactory sto si pomenuo Radonjica?sto nisi mogao da pomenes podjednake debile kao on tipa Purovic,Djokic. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Evo taman da ću se uključit u diskusiju...

Baš sam mislio spomenut Klasnića... on je dobar primjer da igrač koji je u formi u klubu ne mora nužno igrat za prvih 11 reprezentacije...

Klasnić je u Werderu davao čudo golova, a u reprezentaciji se kod tri trenera nije uspio nametnut

Mislim da je najbitnije kako se igrač prilagodi momčadi, kako surađuje i kako funkcionionira u odnosu na ostatak momčadi... pa čak i ako je u klubu u drugom planu, trebao bi igrat u reprezentaciji ako se dobro uklapa u momčad...

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
...pod 2 zasluzio je igrama i golovima kako u rerprezentaciji tako i u klubu..

Znaci Nemacka liga je slaba,nema veze sto je Pantelic prvi strelac lige...
...Ali je Lazovic golovima za Vitese u mnogo jacoj holandskoj ligi zasluzio mesto...nisi realan...

@ footballfactory sto si pomenuo Radonjica?sto nisi mogao da pomenes podjednake debile kao on tipa Purovic,Djokic. . .

Zato sto nisu podjednaki debili... A ovaj mi je pao na pamet jer treba da ga uvale u bundesligu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Primer Haristeasa sa EP 2004. U istom Verderu on terena nije video, a u reprezentaciji je bio sjajan.

Mi imamo sad ta dva napadaca i obojica su u dobroj formi i na nesrecu svih neutralnih na ovom forumu, jedan je igrao u Zvezdi, a drugi u Partizanu i eto dovoljnog razloga za zajebanciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Pored Zigica i ja mogu sam komotno da igram u napadu i da imamo rezultate.
Decku trebaju 2 pristojna centarsuta i jedan ulazi u mrezu sigurno ili pada na nogu kolegi u napadu.
Sto se tice Lazovica, imao je sansu u Feyenordu i Bayeru i apsolutno nista nije uradio.. sad mu je lepo pocelo ali sve to nista ne znaci dok on ne bude mogao da odigra u kontinuitetu.. Isto se odnosi i na Pantelica, mada je on konstantno dobar, ali tek sezonu i po igra u pravoj konkurenciji... ili za Vucinica koji je bio cudo za jednu sezonu.. ili za Paunovica koji je poslednjih 10 godina veliki talenat...
Sto se tice Pantelica:
As his son was coming up through the Red Star Belgrade youth system, Marko's father got a job in Thessaloniki and took the family to Greece. Marko was still only 14 years old when he signed a professional contract with Iraklis FC where he spent two and a half years. At 17 he accepted an offer from Paris Saint Germain and soon found himself training and playing alongside stars like Raí, Marco Simone and Leonardo. Finding playing time at PSG in short supply he moved on to FC Lausanne for a season - scoring 14 goals in 21 Swiss league matches.

Next stop was Celta Vigo, including a short loan spell at Sturm Graz.

In the summer of 2002, Pantelić returned home to Serbia, unsuccesfully attempting to negotiate a transfer to Red Star Belgrade, and eventually signing with FK Sartid. After settling in he quickly established himself as the team's leader spearheading them to the Yugoslav Cup title in 2003.

Za one koje zanima.. posto se o tom periodu ovde ne zna nista...

Citat
Ma jebes nemacku ligu tamo su svakakvi igraci davali po 20 golova po sezoni. . .
Ti si smesan.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
1.I Pantelic igra u odlicnoj formi,ali ti si me pitao za Lazovica. . .Holandska liga nije toliko slabija od Nemacke koliko vi pricate
2.Jesu,ako ne i gori pogotovo Purovic. . .a ni Djokic nije nista bolji. . u svakom slucaju nijedan od te trojice ne zasluzuje dres koji nosi. . .
Sf Lazovic je odlicno krenuo u Feyenordu ali je nokautirao igraca na treningu i zbog toga je prekomandovan u 2 tim,a u Bayer-u je u prvoj tekmi u kupu dao 3 gola za 10 minuta. . a kasnije nije dobijao sansu. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 13:36:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.