Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:53:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadaci danas  (Pročitano 63946 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Slazete li se da postavim neko pitanje koje bi trebalo da ovu "raspravu" vrati u neki normalniji tok.

patizan u srcu, pricao bi ja sa tobom o svemu tome, ali ovo jednostavno nije mesto za to.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 02:45:29 od dule1205 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Evo, recimo ovo:

Kako objašnjavate propalu karijeru Alvara Recobe, po meni jedog od najboljih igrača koji nije uspio u Italiji u proteklih 10-tak godina?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Jednom recju-Inter
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Dobro... ali zašto nije otišao iz Intera? Jesu li krivi treneri koji ga nisu voljeli ili je možda kriva njegova nedisciplina?

Da li bi se bolje snašao u nekoj drugoj ligi? Možda je talijanski nogomet nije odgovarao njegovom stilu igre...
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
U spaniji bi se sigurno odlicno snasao. . .Krivi su trneri a ti ija smo vec pricali o teoriji polu spica u italijanskom fudbalu. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
Moguce...Moguce da bi mu spanski vise "lezao"... Ali kod njega su veliki problem bile povrede... Mislim da je i to jedan od razloga sto nije otisao iz Intera.Pocne fino da igra,povredi se...period oporavka,rehabilitacije,Inter ga ceka...Normalno,nijedan drugi klub nece povredjenog igraca...Pa se opet vrati,pa opet taman pocne,pa opet povreda... Ne znam...Ako neko zna ili ako moze negde da se pronadje podatak koliko je taj covek u karijeri bio povredjen... vremenski...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa da... samo šta ja mislim da je Recoba bio idealan napadač za talijanski nogomet... brz, jak, odličan udarac, dobra tehnika... sve.... bio je puno bolji od Del Piera... ja mislim da je njega spizdila njegova luda glava... da je samo bio malo sređeniji u glavi postao bi legenda Intera veća nego Luis Suarez
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Dobro pitanje zaista. On ima taj problem sto je pokazivao najvise kada "ne treba". Kada se pogledaju njegovi kvaliteti, treba da cudi ne to sto nije u Interovoj ekipi medju glavnim srafovima, vec sto nije jedan od najboljih igraca u Italiji i Evropi. Cini mi se i da je imao dosta problema sa povredama. On je najbolje partije pruzao, kada ga je Inter u drugom delu sezone (ne secam se godine) poslao na pozajmicu u Veneciju koja je tavorila na dnu. Na polusezoni je imao 13 ili 14 pogodaka, Venecija je izborila opstanak, Rekoba se trijumfalno vratio u Inter, gde je trebalo da postane jedan od glavnih igraca. To se tada nije dogodilo, a on je imao jos sansi posle toga i mada je igrao dobro na periode nikako nije uspevao da dobre partije pruzi u kontinuitetu.

Zasto nije otisao iz Intera? Koliko ja znam on je ljubimac Masima Moratija. Ima i to neki znacaj.

I ja sam uveren da bi se on bolje snasao u Spaniji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Po meni mu je jedini problem bio sto je bio veliki individualac. . .

A opet smo na pricama sta bibilo kad bi bilo alim ja mislim da se nije povredjivao i da je konstantno igrao bio bi bolji cak i od Nedveda. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
I ja sam uveren da bi se on bolje snasao u Spaniji.

E Duje Duje .... tebi bi se svatko bolje snašao u Španjolskoj  Smile Smile

Po meni mu je jedini problem bio sto je bio veliki individualac. . .

A opet smo na pricama sta bibilo kad bi bilo alim ja mislim da se nije povredjivao i da je konstantno igrao bio bi bolji cak i od Nedveda. . .

Pa i ja sam uvjeren da bi bio jedan od najboljih u Europi... pa usudio bih se reć čak i bolji od Nedveda... ali to je veliko možda... i nije baš dobar primjer za komparaciju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:53:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.