Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 22:45:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadaci danas  (Pročitano 62986 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 807
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
Ma svaki dan sam ja ovde shaGuar, prelistam sta ima novo, nekad nesto napisem, najcesce na Zvezdinoj temi! Smile Jer nemam vremena jbg. (fax, raja, cura(ona mi je glavni kradljivac vremena, ali ne bunim se Smile Smile)
A kad ste vec zapeli za Runija, ima on prosecnu inteligenciju, ali nista posebno, i meni se cini da mu je sut oslabio Smile, za razliku od kada je kidao u Evertonu, i nema neku realizaciju 1 na 1, sto je kljucno za napadaca! A i ne secam se kad je zadnji put izasao i dao gol 1 na 1, sto dovodi do zakljucka da slabo sebi zna naci poziciju, a to je dio fudbalske inteligencije!
Uglavnom dobar je on igrac, ali nije pravi, klasicni spic kao sto je Rudonja, kojeg bi trebao da zameni! Smile
IP sačuvana
social share

U zdravom hardveru zdrav softver

Jbg. Anceloti treba da se zabrine da mu igraci do proljeca ne poumiru od starosti  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Оликс, дефинитивно требаш мало чешће улазити у расправе... Немој да нас избјегаваш...  Smile

Daj ne zajebavaj.

Covek koj je reko da je Kaka prosecan igrac sa malo vecom brzinom treba da se drzi dalje od fudbala!Nije sto sam navijac Milana i sto je Kaka u pitanju ali to sto je on rekao ozbiljno nije normalno!

Што се тиче Рунија, стварно му се мора признати да је пожртвован и да се бори на терену, ал` једноставно он нема неке фудбалске интелигенције. И то је прилично очито, + он форсира ту неку повученију варијанту, нешто типа Тевеза, што ми се несвиђа. Незнам како би то све функционисало да нема овог распуцаног Роналда.

Mrzi me da ponavljam stalno da je Runi veoma inteligentan igrac.

Бензема 15  Smile.

Него, шта мислите ви о овоме Бенземи?

Mnooogo me podseca na Henrya...Bice igracina od njega...

Odlicno primecivanje Smile Smile

Stvarno ima stil igre i nacin kretanja sa loptom i bez slican Anriju!Samo mu fali tehnika i dribling da bi bio kao Anri a i fali mu nacin ekipa koja igra isto kao Arsenal koj je bio zastupljen u vreme Anrija.

183 cm, prosecna visina... Meni deluje dosta vislji na terenu...mozda jer ima krakate noge...

У сунце ти на којим сам ја дрогама  Smile Smile Smile

Ranije je bilo neke reci o tome da uvlacis lepak u cosku Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 15:48:13 od mlinko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Daj ne zajebavaj.

Covek koj je reko da je Kaka prosecan igrac sa malo vecom brzinom treba da se drzi dalje od fudbala!Nije sto sam navijac Milana i sto je Kaka u pitanju ali to sto je on rekao ozbiljno nije normalno!

A tko je to izjavio? I zašto?

Ma bolje da ne ponavljaš to više. Em je glupost, em nema veze sa istinom.

Stvarno ima stil igre i nacin kretanja sa loptom i bez slican Anriju!Samo mu fali tehnika i dribling da bi bio kao Anri a i fali mu nacin ekipa koja igra isto kao Arsenal koj je bio zastupljen u vreme Anrija.

Ne znam je li slično pitanje bilo nekad ranije postavljeno, ali u čemu je razlika između "driblinga" i "tehnike"?

Odnosno, kako je moguće da jedan te isti igrač ima dribling a nema tehniku, i obrnuto?

« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 16:31:33 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Daj ne zajebavaj.

A tko je to izjavio? I zašto?

olixx Smile

Ma bolje da ne ponavljaš to više. Em je glupost, em nema veze sa istinom.

Necu bas zbog takvih kao ti!

Ne znam je li slično pitanje bilo nekad ranije postavljeno, ali u čemu je razlika između "driblinga" i "tehnike"?

Odnosno, kako je moguće da jedan te isti igrač ima dribling a nema tehniku, i obrnuto?

Pa rekao bih da postoji razlika izmedju ta dva pojma.

Mislim da tehnika obuhvata vise stvari u fudbalu a da je dribling jedan od njih.

Driblinje je pokusaj fintiranja protivnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Driblinje

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
olixx Smile

Droga. Pošast suvremenog društva.

Necu bas zbog takvih kao ti!

Misliš, zbog onih koji su u pravu?

Mislim da tehnika obuhvata vise stvari u fudbalu a da je dribling jedan od njih.

Pa ako je dribling sastavni dio tehnike, kako netko može imat tehniku a da nema dribling?
« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 16:48:24 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65

Pa ako je dribling sastavni dio tehnike, kako netko može imat tehniku a da nema dribling?

Kako ne razumes?

To je isto kao kada neki odlican auto ima sve odlicno ali nema dobro ubrzanje...a ima na primer odlicno kocenje...npr.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 17:01:46 od mlinko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Ne razumijem kako netko može imat tehniku, a nemat dribling.

Usporedba sa autom je loša.

Recimo, točnija usporedba bila bi: to je isto kao da kažeš da ne neki auto odličan, ali uopće nema kočnice. Ili uopće nema četvrti kotač. Ili uopće nema motor.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Ne razumijem kako netko može imat tehniku, a nemat dribling.

Usporedba sa autom je loša.

Recimo, točnija usporedba bila bi: to je isto kao da kažeš da ne neki auto odličan, ali uopće nema kočnice. Ili uopće nema četvrti kotač. Ili uopće nema motor.

Ko je tebi kurac?A ti je zanimljivo da me podjebavas.

Ja nikada nisam reko da on ima tehniku a nema dribling nego da treba da ih usavrsi da bi bio kao Anri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 17:07:20 od mlinko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Ko je tebi kurac?A ti je zanimljivo da me podjebavas.

Pa ne samo tebe... nego svakoga...  Smile

Ja nikada nisam reko da on ima tehniku a nema dribling nego da treba da ih usavrsi da bi bio kao Anri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nisam te baš najbolje razumio. Ako bi mogao malo veća slova upotrijebit, bilo bi bolje...

P.S. Daj šta se žestiš, majke ti mile... pa sprdamo se...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 22:45:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.