Pitao sam u temi Burek Interna forumska pitanja, i dobio odgovor da Gemius posluje u 25 zemalja itd. itd. Da je rešeno putem banera (valjda se tako zove) to bi bilo ok, iskačući prozor zadržava mene u radu, narušava moju privatnost i ostalo.
Hteo sam da stopiram primanje ovog poziva i kontaktirao ih putem mobilnog telefona (bespotrebni trošak), javio mi se gospodin Milan Kovačević i poslao link šta ja treba da uradim da ne bi primao ovaj upitnik. Opet gubljenje mog dragocenog vremena, a kako sam i već napomenuo u pomenutoj temi, mogućnost da mi ubace šta god hoće dok ja radim na zahtevu da ne primam više anketu. Kako rekoh obavestiću o ovome nadležne državne organe, obavestiću o rezultatu.
Znate, kako i VIP i ostali mobilni operateri posluju u mnogim zemljama, ali imaju kriminalne radnje kao zaokruživanje minuta (razumem uspostavljanje veze kao kod taksija, ali dalje zaokruživanje ne) i Centar za zaštitu potrošača po mojoj prijavi je podneo prijavu sudu protiv VIP jer smatraju da sam potpuno u pravu. U vreme kompjuterske tehnologije 2,30 minuta razgova je 2,30 minuta razgovora nikako 3, isto kad kada kupim 135 grama salame, to je 135 grama salame a ne 150. Sledi akcija i po ovom pitanju,l a ne samo u glas da vičemo protiv vlade, trošimo pare za bespotrebne izbore nego i nešto konkretno da uradimo na sprovođenjuu pozitivnih zakonskh propisa, i hohštaplerske firme naučimo na SRbi nisu glupi. Samo možda lenji. Spomenući samo kratko otkrio sam mog provajdera u krađi - slali su mi godinama slab signal, sledi im oštetni zahtev, ne sića koju su mi oni priznali kroz umanjenje jednog računa, nego realno. Ne usvoje - tužba Tržišnoj inspekciji, Sudu časti pri privrednoj komori, pa i sudska tužba za pokušaj prevare.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(111.73 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 11. Maj 2016, 22:01:20 od megasoft »