Svako pametan i da želi da se politički angažuje na radu a boljitak Srbije je član LDPa.
Jel mozhe neko da prevede recenicu ovog "pametnog" gutacha slova?
To ti se zove kontrapatriotizam. Am nisi clan LDP, nisi kontrapatriota i ne zelis dobro drustvu. To je pisac hteo da kaze. Tako se pocinje. A zavrsava se stafetom i ordenjima.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Svako pametan i da želi da se politički angažuje na radu a boljitak Srbije je član LDPa.
Jel mozhe neko da prevede recenicu ovog "pametnog" gutacha slova?
To ti se zove kontrapatriotizam. Am nisi clan LDP, nisi kontrapatriota i ne zelis dobro drustvu. To je pisac hteo da kaze. Tako se pocinje. A zavrsava se stafetom i ordenjima.
U prevodu samo 1.3% "gradjana" Srbije zheli dobro Srbiji? Tito partija omladina akcija
Meni je milo sto se to desilo Sama je pricala sve najgore o Srbiji,pa je to i zasluzila Realno,zasluzila je mnogo vise,ali....
Ma trebao je gadjati pokvarenim jogurtom. Sidu da dobije Majku joj izdajnicku, sve sto je pricala, sve je bilo istina. Majku joj fasisticku, ne da nasem Voji da nas laze? A Voja, Toma lazu milina, sami veruju sto govore.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Da ovaj put zanemarimo stranacku pripadnost, uslovno recheno chak i da je ta babetina najveci patriota u drzhavi, zar neko normalan mozhe da pozheli da svoju buducnost poveri tako matoroj babetini koja je jednom nogom u grobu drugom u kapeli?
Под претпоставком да сама није инсценирала тај напад, ипак није у реду тако прогањати политичке неистомишљенике. Притом сам уверен да је она једно од већих зала у Србији.