Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 13:35:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napad na Vesnu Pesic  (Pročitano 12089 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Где нестаде Вања??? Остао сам ускраћен за одговор!  Smile  Smile

Извињавам се због два поста за редом.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Slozicu se s ovim sto je neko napisao da je razbijanje prozora dobar marketing za LDP i da im je samo ucinjena usluga...

Tako je i odgovaranje na postove LDP-ovaca sirenje zaraze... Jednostavno ljudi - ignore... oni napisu nesto, a svi - ignore... neka se dopisuju medjusobno... Da vidimo sta ce onda da rade...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Lol ,a zasto je to uopste vest?Pa ona nije niko i nista sada.....mislim bila je gospodja ambasadorka u Meksiku  i izgubila akreditive zbog sumnje da je koristila imunitet zarad sopstvene koristi....bila je blam i ostala je blam za ovaj narod,mislim kad se setim i onog njenog ciganina Svilajnovica koji se drao po celoj Evropi da Kosovo treba da bude nezavisno.....ma ja bih to pred zid.

PS.Pre nego sto krene neko da me citira da kazem .Nemam nikakve veze sa radikalima niti bilo kojom drugom partijom.Cisto moje misljenje....
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonW900 Nepozna
Oni sa njihovim nakaradnim stavovima namerno provociraju ljude u Srbiji, da bi posle nekog incidenta mogli po svetu da pričaju kako je Srbija nedemokratska zemlja. To im je jedan od zadataka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
a ona nije niko i nista sada.....

ona je sada narodni poslanik  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Brate skupite se i idite u Srebrenicu

u gradjanskoj Srbiji osnovci ce ici tamo na exkurziju Wink da uce da ne budu nazionalisti.
Hoces li mi navesti nekoliko uspjesnih drzava u svijetu koje su gradjanske,a ne nacionalne!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Citat
Brate skupite se i idite u Srebrenicu

u gradjanskoj Srbiji osnovci ce ici tamo na exkurziju Wink da uce da ne budu nazionalisti.
Hoces li mi navesti nekoliko uspjesnih drzava u svijetu koje su gradjanske,a ne nacionalne!
Nema ih mnogo
Na pocetku su najpoznatije bile ove male drzavice: Francuska i SAD.
Sada su svi presli na taj model pa zato sada imas Nemca crnca, Britanca filipinca itd.
Mislim da smo medju zadnjim zemljama koji razdvajamo nase sugradjane.
Ali kao sto Tomo rece: Ustav je nas radikalski.
Promenice se i to kad tad.
Milos u Sretenjskom ustavu je napisao: Rob koji kroci na zemlju Srpsku, prestaje biti rob.
Tomo je u Mitrovdanskom napisao: Mi Srbi i vi ostali imamo ista prava  Smile Smile Smile Ako ste lojalni Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Citat
Nema ih mnogo
Sada su svi presli na taj model pa zato sada imas Nemca crnca, Britanca filipinca itd.
Milos u Sretenjskom ustavu je napisao: Rob koji kroci na zemlju Srpsku, prestaje biti rob.
Tomo je u Mitrovdanskom napisao: Mi Srbi i vi ostali imamo ista prava  Smile Smile Smile Ako ste lojalni Smile

Ajde reci jednom Amerikancu, ili nedaj boze Francuzu da nije nacionalista i lupice ti samar....
Pa Francuzi su u ime suvereniteta odbili "gradjanski" ustav EU.....

Hahaha, Francska, Amerika i Nemacka nisu Nacionalne drzave?!!?!?!?

Svasta.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Citat
Nema ih mnogo
Tomo je u Mitrovdanskom napisao: Mi Srbi i vi ostali imamo ista prava Smile Smile Smile Ako ste lojalni Smile

Ajde reci jednom Amerikancu, ili nedaj boze Francuzu da nije nacionalista i lupice ti samar....
Pa Francuzi su u ime suvereniteta odbili "gradjanski" ustav EU.....

Hahaha, Francska, Amerika i Nemacka nisu Nacionalne drzave?!!?!?!?

Svasta.........
Malo se zanosis, i skreces temu. Ne govorimo o nacionalistima nego o gradjanstvu, ne o kome sta oseca vec o ustavnoj kategoriji.
Dakle da li prihvatas da crnac koji je rodjen na zemlji srpskoj bude srbin? To je gradjanstvo. Da li prihvatas madjara da bude srpski gradjanin?
Da li prihvatas, da naturalizovani Nigerijac, koji se ovde ozenio, radi ili po drugom osnovu stekao drzavljanstvo, da bude grajdanin Srbije.
Francuzi su agresivno ponosni na svoje 'Gradjanstvo'. La citizen Francaise!!!Dal je Srbin, dal je Madjar, dal je crn, dal je beo, dal je katolic, dal je pravoslavac on je 'Gradjanin Francuske".
To tebi ne ulazi u glavu!!!

Americko drzavljanstvo kada dobijes, onda te upozoravaju da nikada ne zaboravis svoje korene i da negujes svoju kulturu. Ali si od sada Amerikanac.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Citat
Malo se zanosis, i skreces temu. Ne govorimo o nacionalistima nego o gradjanstvu, ne o kome sta oseca vec o ustavnoj kategoriji.
Dakle da li prihvatas da crnac koji je rodjen na zemlji srpskoj bude srbin? To je gradjanstvo. Da li prihvatas madjara da bude srpski gradjanin?
Da li prihvatas, da naturalizovani Nigerijac, koji se ovde ozenio, radi ili po drugom osnovu stekao drzavljanstvo, da bude grajdanin Srbije.
Francuzi su agresivno ponosni na svoje 'Gradjanstvo'. La citizen Francaise!!!Dal je Srbin, dal je Madjar, dal je crn, dal je beo, dal je katolic, dal je pravoslavac on je 'Gradjanin Francuske".
To tebi ne ulazi u glavu!!!

Americko drzavljanstvo kada dobijes, onda te upozoravaju da nikada ne zaboravis svoje korene i da negujes svoju kulturu. Ali si od sada Amerikanac.

Ja nemam nista protiv da jedan Madjar bude Srbin, ali IMA ON! To i jeste problem....

A sto se gradjanstva tice..... i srbija je drzava srba i SVIH GRADJANA sto zive u njoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 13:35:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.