Hm...pa, mogli bi da organizujemo opstu tucu... simpatizeri i clanovi svih partija na gomili... Samo.. nekako mi se cini da bi vadikali prvi napustili bojno polje... kao sto su radili u svim ratovima do sada...
Može odlična ideja! I kad se vi svi majmuni poubijate, doći će bolje vreme za ostale...
а то што лдп позива на линч Тијанића нема везе, то се не рачуна, какве су то "демократе" које би да личују људе по Србији, они су нашли нешто да причају и да се буне! Мишеви!!!
Onaj performans LDP ispred RTS je bio bezvezan..Umesto da kao parlamentarna stranka zahtevaju precizan izvestaj kako se trose pare oni pevaju pesmice...Ali to nema nikakve veze sa ovom pricom. Treba biti vrhunski slabic/kukavica i svoju `hrabrost` pokazuju bacajuci kamene kocke zenama u stanove..totalna mizerija i nistavilo.
To je ta ista ekipa koja se kune u kaficu/sportskoj kladionici u Kosovo itd a sve u pauzi izmedju ispunjenja dva tiketa - i osnovnom zivotnom dilemom `jel bolji Lacio ili Real`...
A,i bilo je krajnje vreme da se ovako nesto pocne dogadjati.
drago mi je da se jasno vidi ko je fasista, i koje ideje i stranke oni (ne)podrzavaju.
Slusaj,to nema veze sa fasizmom! Ti oicekujes da cu da se sazaljevam nad nekim kao sto je Vesna Pesic?Zar treba da mi bude zao nekoga cija stranacka koalicija u svom programu jasno predvidja rastakanje Srbije sto je direktno protiv interesa srpskog naroda? Pa,sta ti mislis da ce neko da ih mazi i tapse po ramenu!?Zar da mi bude zao nekoga ko se bori protiv drzavnih interesa rame uz rame sa Natasom Kandic koja je samarala izbeglice sa Kosmeta!?Da mi bude zao nekoga ko konstantno prdi kako je Srbija odgovorna za izmisljeni "genocid",a srpski narod genocidan narod? Ne,uopste mi nije zao,cak naprotiv!
Vi cesto isticete kako se vasa koalicija vodi "real-politikom"(iako vecina vas balavaca ni ne zna sta to znaci).Izasliste na bojno polje celom narodu i njegovim interesima.I sta vi ocekujete?Pa,gospodo,i to je sastavni deo politickog zivota.Mislite da nije?A,da pitamo partije i lidere onog naroda koji vas zdusno podrzava?
Hm...pa, mogli bi da organizujemo opstu tucu... simpatizeri i clanovi svih partija na gomili... Samo.. nekako mi se cini da bi vadikali prvi napustili bojno polje... kao sto su radili u svim ratovima do sada...
Može odlična ideja! I kad se vi svi majmuni poubijate, doći će bolje vreme za ostale...
sta... doci ce napokon vadikali na vlast... majmuni v2.0 nova downgrade-ovana verzija...
« Poslednja izmena: 02. Mar 2007, 12:54:21 od Anea »