Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 01:11:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Наметање геноцида  (Pročitano 31203 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2

И, запитај се гдје би твој Земун био да смо ми, говна из РС-а, сједили скрштених руку?!Можда би држава Хрватска била матерински расположена према вама..као и  према Србима у Сијековцу или Србима у Крајини Smile

Е, ако сам и заслужила брисање поста или бан, нека сам!![/b]

Nisi zaslužila ban, meni uopšte ne smeta tvoje pisanije, čak mi je zanimljivo da se vazda nanovo podsećam demagoških fraza i besmislenih floskula. To se svodi na sledeće: "Svi greše, samo smo mi u pravu. Svi lažu, samo je naša istina od Boga tj. jedina prava istina. Jedino mi Srbi širimo božansku pravdu i istinu na ovim prostorima i šire, svi ostali su na pogrešnom putu" Smile

E, sad nešto ozbiljno, što se tiče Zemuna. Zemun bi bio u Srbiji, tamo gde je i bio zadnjih 80 ili 90 godina. Mislim, znam da su vama tamo ispirali mozak da ste vi ratovali za Srbiju, ali to nije istina. Ratovali ste za sebe i za svoj opstanak na svojim ognjištima, a što se tiče Srbije niko je nije napadao niti planirao da je napadne u 90-im. Ta priča da je neko stotinama kilometara daleko od Srbije krvario za Srbiju, je najobičnija laž koja se proturala na ratištima, znam za to i ne zameram nikome ko tako misli.

I još jedna stvar, kakav god da je nepravedan ovaj svet, drugog nema, bar ne u ovom životu. Nije na malim i beznačajnim narodima da kreiraju globalna merila pravde ili prava, već da se uklapaju i da igraju po pravilima koja drugi (mnogo jači) propisuju. Možda jeste nepravedno, ali tako funkcioniše svet od pamtiveka.

Prema tome, ponoviću, civilizovan svet izdvaja Srebrenicu od svih ostalih zločina i mi tu ne možemo ništa da promenimo, osim da se izjasnimo po pitanju Srebrenice. I većinska Srbija je smatrala da je ova deklaracija pravi izraz našeg stava po tom pitanju.

Na nama je ako osećamo potrebu da osudimo i sve ostale zločine, pogotovo zločine nad pripadnicima srpskog naroda. ali to možemo da uradimo u posebnoj rezoluciji. Kao što rekoh, ne znam u čemu je problem da skupština RS donese neku svoju rezoluciju u kojoj će izneti svoje viđenje kompletnog rata u ex-yu, pa između ostalog da iznese svoje viđenje događaja u Srebrenici i okolini.

И замолио бих те да ме не ословљаваш са дечко.

Ah, da. Zaboravio sam da si i ti u staroj gardi bureka (škorpion, rinaka, jetju, Perudji, moja malenkost), mada po nekim pisanijima ne bi se reklo. Sa godinama bi trebala da se stiče mudrost i razboritost, ali nije uvek tako.

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50043
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24
Ја Тадићу након доношења "декларације о Сребеници", по питању очувања националног интереса, више ништа не вјерујем. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Гдје престаје логика, ту почиње Босна!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
SonyEricsson Т250i

И, запитај се гдје би твој Земун био да смо ми, говна из РС-а, сједили скрштених руку?!Можда би држава Хрватска била матерински расположена према вама..као и  према Србима у Сијековцу или Србима у Крајини Smile

Е, ако сам и заслужила брисање поста или бан, нека сам!![/b]

Nisi zaslužila ban, meni uopšte ne smeta tvoje pisanije, čak mi je zanimljivo da se vazda nanovo podsećam demagoških fraza i besmislenih floskula. To se svodi na sledeće: "Svi greše, samo smo mi u pravu. Svi lažu, samo je naša istina od Boga tj. jedina prava istina. Jedino mi Srbi širimo božansku pravdu i istinu na ovim prostorima i šire, svi ostali su na pogrešnom putu" Smile

E, sad nešto ozbiljno, što se tiče Zemuna. Zemun bi bio u Srbiji, tamo gde je i bio zadnjih 80 ili 90 godina. Mislim, znam da su vama tamo ispirali mozak da ste vi ratovali za Srbiju, ali to nije istina. Ratovali ste za sebe i za svoj opstanak na svojim ognjištima, a što se tiče Srbije niko je nije napadao niti planirao da je napadne u 90-im. [b]Ta priča da je neko stotinama kilometara daleko od Srbije krvario za Srbiju, je najobičnija laž koja se proturala na ratištima, znam za to i ne zameram nikome ko tako misli.[/b]

I još jedna stvar, kakav god da je nepravedan ovaj svet, drugog nema, bar ne u ovom životu. Nije na malim i beznačajnim narodima da kreiraju globalna merila pravde ili prava, već da se uklapaju i da igraju po pravilima koja drugi (mnogo jači) propisuju. Možda jeste nepravedno, ali tako funkcioniše svet od pamtiveka.

Prema tome, ponoviću, civilizovan svet izdvaja Srebrenicu od svih ostalih zločina i mi tu ne možemo ništa da promenimo, osim da se izjasnimo po pitanju Srebrenice. I većinska Srbija je smatrala da je ova deklaracija pravi izraz našeg stava po tom pitanju.

Na nama je ako osećamo potrebu da osudimo i sve ostale zločine, pogotovo zločine nad pripadnicima srpskog naroda. ali to možemo da uradimo u posebnoj rezoluciji. Kao što rekoh, ne znam u čemu je problem da skupština RS donese neku svoju rezoluciju u kojoj će izneti svoje viđenje kompletnog rata u ex-yu, pa između ostalog da iznese svoje viđenje događaja u Srebrenici i okolini.

Буди љубазан и не стављај ми ријечи у уста! Своје пројекције остави за себе, а ако намјераваш да одговараш на оно што напишем, молим те да то добро прочиташ и покушаш схватити.
Дакле, ти си на истој линији као и они који говоре да смо ми и само ми у праву, само идеш у другу крајност...ти пљујеш по свему што је српско што се и види из твоје реченице :"само мали и безначајни народи...". Опет, кажем, чини ми се да патиш од комплекса ниже вриједности.

Овдје  ( у Српској) се ратовало и за нас и наша огњишта, али зар заиста мислиш да није било нас да би и Хрвати и муслимани стали код Дрине и рекли- е, нећемо даље?!

Нема потребе да нас посматраш као некакве пијавице и глупаке (занемари вицеве!), немамо ама баш никакве претензије на Србију, сасвим смо задовољни овим што имамо, и као што неко рече, радује нас сваки успјех и напредак Србије(у то нико не смије да сумња), али не очекуј да без коментара стојимо по страни и гледамо како нам актуелна власт Србије забија нож у леђа доношењем те декларације! Јер, то јесте управо то! Па и ако је подржава и више од половине грађана-е, па,много је , брате!
Испадосмо ми дивљаци и крволоци који живе у геноцидној творевини!!

"Ta priča da je neko stotinama kilometara daleko od Srbije krvario za Srbiju, je najobičnija laž koja se proturala na ratištima"  - не могу да оцијеним да ли је ову реченицу изњедрила твоја глупост или твој безобразлук..или обоје..стварно ми није јасно да си у стању да вјерујеш да је тако!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2

Nas Srbe iz Republike Srpske svaki napredak Srbije raduje pa mozda i shvatim ako mi neko da odgovor STA SRBIJA DOBIJA USVAJANJEM OVAKVE DEKLARACIJE?

Srbija dobija da je neće sutra neki gmaz kao što je Jelko Kacin pljuvati zbog toga što nije donela deklaraciju o osudi zločina u Srebrenici, a to nam je obaveza koja proizilazi iz presude MSP.

Znam unapred da ćeš ti reći "ma ko jebe Jelka Kacina", i ja se tu slažem, ali nažalost ja ću ti unapred odgovoriti da je taj lik imenovan od strane Evropskog parlamenta kao izvestilac za Srbiju. Niti ga je Srbija birala, niti može da ga smeni, a od njegovih izveštaja zavisi svako glasanje u EP koje je vezano za Srbiju. On napiše negativan izveštaj, Srbija dobije crveni karton. Nažalost, tako to funkcioniše u belom svetu.

To je ono o čemu govorim, Srbija nije u poziciji da drugome nameće svoja pravila i aršine pravde, već da se uklapa u pravila koje su propisali drugi. Sviđalo se to nekom ili ne.

Овдје  ( у Српској) се ратовало и за нас и наша огњишта, али зар заиста мислиш да није било нас да би и Хрвати и муслимани стали код Дрине и рекли- е, нећемо даље?!

Ma jok, ja sam ubeđen da bi fanatizovani muslimani krenuli na "muslimansko Vranje", a Tuđman bi krenuo na "povijesni hrvatski stolni grad Pirot" ....  Smile

Kao što rekoh, niko nije imao nikakve pretenzije prema Srbiji, niti bi iko napao Srbiju, pa Tuđman i Alija su tražili da Srbija njih prizna u avnojevskim granicama republika, tako da od te priče nema ništa. Koliko me sećanje služi, jedini koji je lupetao da će napasti Srbiju i da će na Kalemegdanu da se vijori šahovnica  Smile  je bio onaj retard i zaluđeni ustaša Dobroslav Paraga, ali to je bilo najobičnije baljezganje, slično Šešeljevom baljezganju o Vel. Srbiji na granicama K-O-K-V.

PS.  Nisam siguran da si ti kvalifikovana da se baviš analizom moje ličnosti, za to treba da se završi medicinski fakultet i specijalizacija iz psihijatrije, to traje godinama školovanja i učenja da bi neko bio kvalifikovan za takve stvari, ali ajde, ako ti sebi uzimaš za pravo da daješ dijagnoze, evo i ja ću da dam svoju laičku dijagnozu.

Drago dete, ne patim ja od kompleksa niže vrednosti, naprotiv, čini mi se da veliki broj Srba pati od kompleksa više vrednosti tj. daje sebi značaj mnogo veći nego što stvarno jeste. To se zove "krivi odraz u ogledalu".

Da ti čika zemunac kaže pravu istinu, bez uvijanja.

Srbi su mali i beznačajan narod u globalnim okvirima, koji živi na sporednom kutku sveta zvanom Balkan. Ništa na ovom belom svetu ne zavisi od Srba, niti ikoga interesuje šta misle i žele Srbi. Ovo isto važi i za sve ostale bakanske narode i plemena. To su ti valjda protekli ratovi jasno pokazali.

Veliki i moćni su seli u Dejtonu  i skrojili su Balkan kako njima odgovara i u momentu koji njima politički odgovara, a ne kako odgovara balkanskim urođenicima. Isto to je bilo i kroz celu istoriju ovih prostora, uvek su Balkan prekrajali moćnici sa strane, a mali i beznačajni Balkanci su samo mogli da igraju po njihovim pravilima i da se snalaze igrajući statiste u predstavi u kojoj su glavne uloge uvek rezervisane za "gostujuće megazvezde".

Zapamti šta ti čika munze kaže, to ti je surova istina, pa sviđalo se to tebi ili ne.  Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2010, 22:17:25 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
Sony 
Ја Тадићу након доношења "декларације о Сребеници", по питању очувања националног интереса, више ништа не вјерујем. 
a , kao pre si mu verovao , boli njega tuki za nacionalne interese , njega je samo priga kako da što više klepi love i kako da uradi ono što mu traže ljudi iz inostranstva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50043
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24
Ево једно питање за земунца22 и остале који су задовољни декларацијом.

Када ћете признати да су Срби починили геноцид над Хрватима у Блајбургу ?  Smile Мали инфо:

Masakr u Bleiburgu
Izvor: Wikipedija

Bleiburg je grad u Austriji. U njegovoj blizini predala se 15. svibnja 1945. glavnina Hrvatskih oružanih snaga, vojske Nezavisne države Hrvatske (95.000 vojnika i časnika), praćena brojnim civilnim izbjeglicama.

Bleiburg je postao simbol i metafora svih hrvatskih stradanja od komunističkih pobjednika 1945. godine, iako je samo manji dio vojnika i civila ubijen na samoj Bleiburškoj poljani i u okolici. Zato se imenom Bleiburški pokolj označavaju svi ti pokolji zarobljenika, bez obzira gdje se dogodili, a čiesto se misli i na sve žrtve komunističkog terora među Hrvatima 1945, pa i kasnije. Većina zarobljenika ubijena je na marševima kroz Jugoslaviju i u zarobljeničkim logorima tijekom slijedećih mjeseci. To je u hrvatskoj emigrantskoj literaturi nazvano Križni put (ponekad u množini, Križni putevi), pa je danas termin u općoj upotrebi u Hrvatskoj. (Vidi članak Križni put (1945)).

« Poslednja izmena: 31. Mar 2010, 22:25:09 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ево једно питање за земунца22 и остале који су задовољну декларацијом.

Када чете признати да су Срби починили геноцид над Хрватима у Блајбургу>  Smile

Smile Smile Smile Smile 

A ja imam pitanje za tebe, zašto si toliko opterećen priznanjem krivice za učinjeni zločin, ako je neki zločin već učinjen, bez obzira da li je genocid ili nije????

Koga briga danas šta su Nemci radili u Aušvicu, ko pita Hrvate za Jasenovac, ko pita Tursku za pogrom Jermena, ko pita Špance za genocid nad narodom Inke, Maje i ostale indijance i urođenike. To su samo statistički podaci koje deca uče na časovima istorije i nemaju nikakvu upotrebnu vrednost u realnom životu.

Stvarno mi nije jasna ova bespotrebna histerija oko deklaracije i cela ta ujdurma oko genocidnih i negenocidnih naroda. Manite ljudi histeriju, 15 godina je prošlo od Srebrenice, to je već istorija, a ova deklaracija je politički akt za trenutnu političku upotrebu.

Ovom deklaracijom Srbija kupuje sebi jedan mali pozitivni poen u MZ, bez obzira da li je pojedinačno mišljenje svakog od nas pozitivno ili negativno, vezano za sadržinu te rezolucije.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Као што рекох то је готова ствар бар што се срба из Републике Српске тиче,а тиче се.
Тренутно ситуација испада оваква:

-Србијанска власт је већи непријатељ по србе из Републике Српске него ли хрвати из БиХ;
-Србијанска власт је у свом понижавању понизила и грађане који јој нису дали мандат за те чинове;
-Србијанска власт је својим чином Републику Србију ставила на списак земаља које србе из
 Републике Српске сматрају својом пријетњом и националним интересом за своје поткусуравање у
 "свом" путу ка европи;
-Србијанска власт је још једном доказала да заступа политичке интересе свих народа осим српског
 као већинског народа државе Србије;

Вечерашњи коментари власти из Републике Српске су више него поражавајући:

-СДС,СРС РС,ПДП,СНС су осудили сраман чин владе Србије које је спровела скупштинска већина;
-удружење логораша је навело да је Србија извршила удар на Републику Српску;
-удружење породица погинулих бораца и жртава рата је навело да је Србијанска власт потпуно
 отворено стала на страну непријатеља Републике Српске.
-све до једног удружења је рекло да резолуција коју скупштине Србије буде доњела у четвртак
 нема никакву моралну ни правну основу која ће помоћи Републици Српској да се избори са
 проблемом који нам је пласирала власт из Београда.

Једини који су само констатовали да је потребно сачекати наредну декларацију је СНСД Милорада
Додика који је пријатељ са Борисом Тадићем.

Пошто неко мисли да је добивање мандата право да се ради шта хоће па чак и оне ствари које су
експлицитно избјегаване у предизборним кампањама молио бих особу која ће се већ препознати
да ми одговори:"Дали је Г-17 добио гласове на реторици Косово је албанско и срби су нејвећи
злочинци?"
То није већина већ терор,лаж,превара и обмана гласачког тијела које су дали
гласове ради економског опоравка,а не ради пљачкашке приватизације и ширења идеје "педери свих земаља уједините се".С обзиром да је скупштина Србије изгласала декларацију која је саздана на горе
маркираним особинама имам потпуно право када кажем да је власт државе Србије корумпирана,
поткупљена и злонамјерна према србима који не дају гузицу за вечеру.

Успут да додам мада ја изузетно цијеним човјека којега ћу навести као другог:
Зоран Ђинђић је пекао вола са Караџићем.Сви ви који се позивате на њега сте лицемјери,лажови
и подмукле особе којима је интерес само уништавање српског народа који нема визију "шупак нема
алтернативу".
Караџић је сједио са Ђинђићем ради тога што припадају истој етничкој групи док ви сједите са
странцима и смишљате планове како оправдати агресију НАТО пакта на РС и Србију али за новац.

Сами сте закували и сами ћете покусати.
Не мислим конкретно на бурекџије али мислим на оне који подржавају оне који су доњели такву
анти-српску,анти-јасеновачку,анти-косовску декларацију.

Срба је 1.000.000 протјерано.

Муслиманима и хрватима не замјерам ништа то је њихов облик борбе.

Срби који сте за ту декларацију а нисте хтјели да прихватите чињенице које нису
из извора СиеНеНа или Алијиног чадора,нека вам дјеца доживе исту судбину.
АМИН.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
a , kao pre si mu verovao , boli njega tuki za nacionalne interese , njega je samo priga kako da što više klepi love i kako da uradi ono što mu traže ljudi iz inostranstva...

Ovde je sve naopako pa tako i nacionalni interes. U normalnim zemljama glavni nacionalni interes je standard i zivot gradjana, a ne neke apstrakcije. Sta je nas nacionalni interes kad nemamo ni za 'leba? Jel' moze iko dati racionalan odgovor na ovo pitanje? NE MOZE! = DEMAGOGIJA!

Da ja imam platu 3000 eura pa i da se bavim pitanjem "nacionalnih interesa". Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2010, 23:24:37 od kvlade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
 Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 01:11:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.