U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Pa zar je neko ozbiljno očekivao bilo kakvu pomoć od "braće" Rusa. Prodali su nas nebrojeno puta do sada, pa zašto ne bi i ovaj put. Istorija je učiteljica života, a Srbi, generalno, nemaju veze sa istorijom. Zato i ponavljamo iste greške iz generacije u generaciju.
Kakva crna podela??? Kad sam ja bio za podele.Podele nikome nebi donele nista dobro.
Naravno da treba novi premijer Drzave Kosovo da bude Agim Ceku i da svi koji zive tamo (stanovnici Kosova) budu Kosovari i da se Asimiliraju a sta su bili pre toga (Srbi, Albanci, Romi itd...) to je sasvim nevazno. Najvaznije je da se Kosovo okrene buducnosti u Evropskoj Uniji i da svi zajedno budemo jedan narod braca Evropljani.
A sto da nam Rusi pomognu!? Sedam godina se odricemo od njih kao da su najgori i onda kada dodje caru do duvara kmezimo im za pomoc. Da sam na njihovom mestu nikada ne bi pomogao Srbiji. Ako se vec trtimo da hocemo u EU i NATO, pa onda neka nam EU i NATO pomognu da sacuvamo Kosovo i Metohiju. Kada smo mogli da im sprecimo svaki moguci ulazak ruskog kapitala na nase trziste i treba da nam vrate ovako! Ipak, nadam se da cemo uspeti koliko toliko da ih odbrovoljimo, ali iskreno da sam na Putinovom mestu ma ni sekund nam ne bi pomogao!
Kosovo okrene buducnosti u Evropskoj Uniji i da svi zajedno budemo jedan narod braca Evropljani.
Jesi ti lu.... sa kime da budemo braća? Da nisu bitne granice u evropskoj uniji najbolje govori to što su se švabe prvo ujedinile pa tek onda tako zajedno ušle u EU . A mi ćemo da se usitnimo pa će mo u parčićima da se inflitiramo u EU , pa kada se razjebe taj frankeštajn (EU) svi će se setiti svojih granica
A sto da nam Rusi pomognu!? Sedam godina se odricemo od njih kao da su najgori i onda kada dodje caru do duvara kmezimo im za pomoc. Da sam na njihovom mestu nikada ne bi pomogao Srbiji. Ako se vec trtimo da hocemo u EU i NATO, pa onda neka nam EU i NATO pomognu da sacuvamo Kosovo i Metohiju. Kada smo mogli da im sprecimo svaki moguci ulazak ruskog kapitala na nase trziste i treba da nam vrate ovako! Ipak, nadam se da cemo uspeti koliko toliko da ih odbrovoljimo, ali iskreno da sam na Putinovom mestu ma ni sekund nam ne bi pomogao!
Ne nego smo trebali stalno da im se uvlačimo u bulju , da dozvolimo njihovim tajkunima da kupe celu Srbiju , i na kraju bi nas opet zavrnuli .
Sto si ti retard. Ne pomazu oni nama jer nas vole nego sto je to njihov interes. Isto tako su i braca "kinezi". Sto bi oni to radili? Isto zasto i rusi...
Konacno su isplivale sve prodane duse na povrsinu, da se raduju cepanju zemlje!
Tacno su i mediji stavljeni pod kontrolu zapada. Kako se ni u jednom mediju ne spominje odredba o pitanju vlasnistva, tj da sva imovina Srbije na Kosovu, postaje vlasnistvo Kosova. PLJACKA!!!! Glavni motiv, kakva prava, kakve gluposti! Cista pljacka. Cik pogodite kome siptari treba da prodaju za 1 dolar sve sto vredi, a posle dugovanja tih firmi da otpisu sve banke, i time za 1 dolar dobiju bilione dolara! Ameri, majku