Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 01:28:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Imajuci u vidu poslednje politicke dogadjaje zanima me ko je za vas najveci neprijatelj srpskih interesa ( zemlje regiona)
FYROM
1.2%  (2)
Federacija BIH
7.4%  (12)
Hrvatska
49.1%  (80)
Albanija
23.9%  (39)
Bugarska
0.6%  (1)
Turska
3.1%  (5)
Madjarska
1.8%  (3)
Slovenija
1.2%  (2)
Crna Gora
11.7%  (19)
Ukupno glasova: 163
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najveci Neprijatelj Srbije?  (Pročitano 28679 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Nemoj više, molim te. Zabole me stomak od smeha.

Ne znam da li si čuo da na internetu postoji nekoliko sajtova fanova i obožavalaca poznatog pisca naučne fantastike Jovana Deretića. Možda možete i vi ovde na bureku da osnujete jedan lokalni "Deretić fun club".
Ти то као покушаваш да будеш духовит и то тако што ћеш ме,по твом убеђењу,изложити подсмеху цитирањем Деретићевог имена,свођењем приче на Деретића и тако увредити не само мене већ и људе који су постојали и озбиљно,са научног становишта,писали о поменутом? Ти,канда,боље знаш од њега или њих? Ништа озбиљније ниси могао да кажеш као коментар на горњи пост? Ништа ниси схватио од горе написаног? Какве везе има оно што рекох и цитирах са Деретићем,славено-бугарине!?  Smile Шта лимптоматишеш? Јеси ли читао некад  Кострожевског,Апендинија,Добровског,Халкокондилоса,па и поменутог баварског анонимног хроничара,Сипријана Робера,Теофилакта Симокату,Шафарика,чувеног Милана Будимира,Александра Вељтмана,Тит Ливија,неку германску сагу можда,и десетине осталих историчара,хроничара,старих и нових језикословаца из разних народа од којих су многи,између осталог,писали на грчком и латинском,и које очигледно нема смисла теби помињати? Ти,претпостављам,чак сам убеђен "сходно твом огромном историјском знању",да знаш старогрчки и латински језик? Драго ми је да све то знаш! Ето,ја после 20 година проучавања,са два факултета и једном магистратуром,некако се "сналазим" са свим тим језицима те нешто мало преводим за неке људе "убадајући" по коју реченицу,за разлику од тебе који их вероватно перфектно знаш и који си прочитао тону књига на истим,те се заиста не би смело сумњати у сувереност и неприкосновеност твоје владавине на трону историјског знања и свеобухватног познавања старе књижевности! Прочитах и неке књиге које су ми из ватикана "извукли" моји римокатолички пријатељи о пореклу Срба или Словена,али шта је то према твом историјском увиду? Smile Е,мој прикане...још десет живота да живиш,нећеш знати и научити неке ствари,нити имати моћ да их повежеш,не зато што си глуп,далеко си ти од тога,већ зато што не желиш!!! Е,сад... ти можеш да ми как** о мојој нескромности,гордости и шта ја знам још чему, колико год желиш,али то је тако и боли ме ако те то боли! Ти си непоправљив! Једино што ти је битно у животу и једино што знаш,судећи по свим твојим постовима (које представљају другу крајност од оних који са својим србовањем одоше предалеко!) то је да хитро потрчиш ка месту где се помињу Срби и хистерично вриснеш:"Све је то лаж!"...теби и још понекима на овом форуму је то смисао живота. Smile
Чим ти се разборито укаже на неопходност потребе за накнадном едукацијом коју немаш у довољној мери,јер ниси био вредан и ниси довољно учио (историју,религију,књижевност,социологију,философију,језике живе и мртве...),и потребе да мало мање проводиш времена на градилишту ако хоћеш да научиш нешто друго осим компликованог функционисања лопате,крампа и закидања дневница,ти се одмах дечачки провидно вадиш на смех,и још покушаваш да,поред увреде писцу упутиш и мени увреду,пренебрегавајући релевантне историјске изворе (као што је дело баварског хроничара:"Descriptio civitatum et regionum ad septentrionalem plagam Danubii" - "Опис градова и области у Подунављу") кроз њихово свођење и поистовећивање са Деретићем и свођењем мог знања на Деретића...то је зајебава** и безобразлук,ако ниси знао!? Као боли те стомак од смеха колико смо сви ми глупи,колико,са друге стране,ништа не знају историчари и хроничари прошлих времена,а ти јадан тако интелектуално доминантан,невиђено и несхватљиво паметан и "грађевински" способан мораш све то да трпиш од силних незналица на овом форуму и тамо неких научника из прошлости! Требало би глава да те боли,а не стомак,прикане...али мора се нешто и имати у њој да би болела! Држ се ти градилишта и историју пусти онима који се разумеју у то и који схватају потребу њеног свеобухватнијег,и самим тим,тачнијег проучавања кроз разне поменуте научне дисциплине...и не љути се на мене због речника,славенобугарине, Smile већ следећи пут,када будеш са мном разговарао,пази шта и како ми поручујеш нешто и не вређај подсмехом нити мене,што је битно,али мање битно,нити све оне велике,силне и неуморне умове који су животе посветили проучавању,свеједно,српске,словенске,вендске историје,те су они битнији од свега што је везано искључиво за мене. Ја тебе први нисам омаловажио,те не дозвољавам то ни са твоје стране.Кад си нормалан,бићу и ја,ако ниси...  Smile

Стварно нећу више писати о овоме,тј.нећу ти одговарати.Сваки твој одговор на овај пост је,на жалост,унапред знан,тако да нећу своје драгоцено време трошити на расправу са неким ко је способан (очигледно само за то,као и за још нешто што је везано за финансије) да тек тако увреди некога,ниподаштавањем и "закидањем" његовог рада,знања и временске дистанце са које је могао непогрешиво да види и нама поручи нешто. Smile Е,сад почни пљувачину! Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2008, 23:12:21 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Qtek 小米
Citat
Druže moj, ne plaća me niko, a kad mi ti kažeš da baljezgam po forumu, to mi je najlepši kompliment. To mi je najbolji dokaz da sam u pravu i da su mi stavovi koje zastupam u životu ispravni.

Samo treba da se zalazes za prava Makedonaca u Bugarskoj i Grckoj po tvojim principima i sve ce biti uredu.  Smile

Kako stvari stoje, izgleda da ću morati da branim njihovo ustavno pravo na slobodu veroispovesti u Srbiji  Smile

Ne znam da li ti je poznata činjenica da u selima oko Pančeva ima na hiljade kolonizovanih makedonaca, a u selu Jabuka su po popisu iz 1971. godine bili apsolutna većina stanovnika (61,5%). Skoro sam pročitao negde da su u tom selu (Jabuka) makedonci oformili inicijativni odbor za izgradnju crkve nepriznate MPC, pa će tu biti puno problema.  Smile

Tebi je sigurno poznato da po našem ustavu, svi državljani Srbije imaju pravo na slobodno ispovedanje svoje vere, pa i makedonci u Jabuci i Kačarevu, isto kao i crnogorci u Lovćencu.  Smile
Према попису из 2002. године у Јабуци (село поред Панчева) живи око 2.000 Македонаца, укупно у целој Србији њих има 25.850, док оних који су се изјаснили као Срби има око 150.000 до 200.000.
До следећег пописа рачунам да неће бити више од 15.000 Срба који ће се изјаснити да припадају македонској нацији.

Шта једна национална заједница од 2.000 људи (питање да ли их данас и има толико у Јабуци) може да тражи ?
Чак и да је сваки други македонски националиста и србо-фоб то је премало људи за једну такву иницијативу као што је изградња Цркве.
Зар су баш сви до једнога верници, па не бих баш рекао ?

п.с. Црногорци јесу већи непријатељи из више разлога, а један је и да се њих изјаснило скоро 70.000.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 00:06:49 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Idi kod bugara pa ih pitaj kako se zove most.

А што ми ти не би рекао како они зову тај мост кад већ знаш? Подели то са нама па да причамо као људи.
То што сам ти се успротставио по питању тог моста и генерално тезе да је то све тамо српско не значи да хоћу да се свађам с тобом, већ бих волео да ми напишеш нешто више о томе да и ја проширим своје знање, а не да ми стављаш слике сатова  Smile
Значи на истој смо страни, можемо фино да причамо.  Smile

Поздрав
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hm pitam se da li bi moglo da se stavi da najveci neprijatelju Srbije su oni koji ove zemlje iskoristavaju za svoje interese a pri tom predstavljajuci njih ,na taj nacin sto ih guraju u prve redove da se eksponiraju ne bi li time stvorili lazni sliku kako su to zapravo interesi tih drzava.
Odmicuci na taj nacin paznju sa sebe, na one koji su na indirektan nacin direktno involvirani u sukobe sa Srbijom i tome stvarajuci jedno vjecito mjesto potencijalnih sukoba, napetosti i tenzija.
A oni su uvijek tu kad im lose ide da iskoriste svoje poltrone ( u to ukljucujem i Srbiju) da krenu da se medjusobno kolju,skrecuci time fokus sa svojih problema na ove balkanske.
A kad im dobro ide eto njih da ti pokazu kako se to moze postici i kod tebe.
I u jednom i drugom slucaju ti naplate svoje konsultatske usluge u raznim apoenima.
Racun moras sam da placas i svako ponasob.
Zato sam odlucio da ne glasam ni jednu od ovih zemalja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
Nemoj više, molim te. Zabole me stomak od smeha.

Ne znam da li si čuo da na internetu postoji nekoliko sajtova fanova i obožavalaca poznatog pisca naučne fantastike Jovana Deretića. Možda možete i vi ovde na bureku da osnujete jedan lokalni "Deretić fun club".
Ти то као покушаваш да будеш духовит и то тако што ћеш ме,по твом убеђењу,изложити подсмеху цитирањем Деретићевог имена,свођењем приче на Деретића и тако увредити не само мене већ и људе који су постојали и озбиљно,са научног становишта,писали о поменутом? Ти,канда,боље знаш од њега или њих? Ништа озбиљније ниси могао да кажеш као коментар на горњи пост? Ништа ниси схватио од горе написаног? Какве везе има оно што рекох и цитирах са Деретићем,славено-бугарине!?  Smile Шта лимптоматишеш? Јеси ли читао некад  Кострожевског,Апендинија,Добровског,Халкокондилоса,па и поменутог баварског анонимног хроничара,Сипријана Робера,Теофилакта Симокату,Шафарика,чувеног Милана Будимира,Александра Вељтмана,Тит Ливија,неку германску сагу можда,и десетине осталих историчара,хроничара,старих и нових језикословаца из разних народа од којих су многи,између осталог,писали на грчком и латинском,и које очигледно нема смисла теби помињати? Ти,претпостављам,чак сам убеђен "сходно твом огромном историјском знању",да знаш старогрчки и латински језик? Драго ми је да све то знаш! Ето,ја после 20 година проучавања,са два факултета и једном магистратуром,некако се "сналазим" са свим тим језицима те нешто мало преводим за неке људе "убадајући" по коју реченицу,за разлику од тебе који их вероватно перфектно знаш и који си прочитао тону књига на истим,те се заиста не би смело сумњати у сувереност и неприкосновеност твоје владавине на трону историјског знања и свеобухватног познавања старе књижевности! Прочитах и неке књиге које су ми из ватикана "извукли" моји римокатолички пријатељи о пореклу Срба или Словена,али шта је то према твом историјском увиду? Smile Е,мој прикане...још десет живота да живиш,нећеш знати и научити неке ствари,нити имати моћ да их повежеш,не зато што си глуп,далеко си ти од тога,већ зато што не желиш!!! Е,сад... ти можеш да ми как** о мојој нескромности,гордости и шта ја знам још чему, колико год желиш,али то је тако и боли ме ако те то боли! Ти си непоправљив! Једино што ти је битно у животу и једино што знаш,судећи по свим твојим постовима (које представљају другу крајност од оних који са својим србовањем одоше предалеко!) то је да хитро потрчиш ка месту где се помињу Срби и хистерично вриснеш:"Све је то лаж!"...теби и још понекима на овом форуму је то смисао живота. Smile
Чим ти се разборито укаже на неопходност потребе за накнадном едукацијом коју немаш у довољној мери,јер ниси био вредан и ниси довољно учио (историју,религију,књижевност,социологију,философију,језике живе и мртве...),и потребе да мало мање проводиш времена на градилишту ако хоћеш да научиш нешто друго осим компликованог функционисања лопате,крампа и закидања дневница,ти се одмах дечачки провидно вадиш на смех,и још покушаваш да,поред увреде писцу упутиш и мени увреду,пренебрегавајући релевантне историјске изворе (као што је дело баварског хроничара:"Descriptio civitatum et regionum ad septentrionalem plagam Danubii" - "Опис градова и области у Подунављу") кроз њихово свођење и поистовећивање са Деретићем и свођењем мог знања на Деретића...то је зајебава** и безобразлук,ако ниси знао!? Као боли те стомак од смеха колико смо сви ми глупи,колико,са друге стране,ништа не знају историчари и хроничари прошлих времена,а ти јадан тако интелектуално доминантан,невиђено и несхватљиво паметан и "грађевински" способан мораш све то да трпиш од силних незналица на овом форуму и тамо неких научника из прошлости! Требало би глава да те боли,а не стомак,прикане...али мора се нешто и имати у њој да би болела! Држ се ти градилишта и историју пусти онима који се разумеју у то и који схватају потребу њеног свеобухватнијег,и самим тим,тачнијег проучавања кроз разне поменуте научне дисциплине...и не љути се на мене због речника,славенобугарине, Smile већ следећи пут,када будеш са мном разговарао,пази шта и како ми поручујеш нешто и не вређај подсмехом нити мене,што је битно,али мање битно,нити све оне велике,силне и неуморне умове који су животе посветили проучавању,свеједно,српске,словенске,вендске историје,те су они битнији од свега што је везано искључиво за мене. Ја тебе први нисам омаловажио,те не дозвољавам то ни са твоје стране.Кад си нормалан,бићу и ја,ако ниси...  Smile

Стварно нећу више писати о овоме,тј.нећу ти одговарати.Сваки твој одговор на овај пост је,на жалост,унапред знан,тако да нећу своје драгоцено време трошити на расправу са неким ко је способан (очигледно само за то,као и за још нешто што је везано за финансије) да тек тако увреди некога,ниподаштавањем и "закидањем" његовог рада,знања и временске дистанце са које је могао непогрешиво да види и нама поручи нешто. Smile Е,сад почни пљувачину! Smile

Nema potrebe da se uzbuđuješ. Nisam čak ni u aluziji osporio tvoje obrazovanje. Nema razloga da sporiš ni ti moje znanje, pogotovo iz istorije, bar one zvanične koja se uči u školama. Ako se ne slažem sa Deretićem, to ne znači da je on neobrazovan i glup, već je fanatik. Znaš šta je glavna odlika fanatika? Fanatik prvo sebi stvori predubeđenje ili predrasudu, pa onda "naučnim" istraživanjem traži dokaze koji bi potvrdili njegov unapred formiran zaključak o nekom pitanju.

Sve ovo što si naveo je tzv. alternativna istorija, to nije zvanična istoriografija i izvori koje ti pominješ se ne smatraju validnim nigde u ozbiljnom naučnom svetu. Dakle, postoji zvanična mainstream istoriografija i postoje alternativni pravci u istoriji. Alternativci se još nazivaju i revizionistima istorije. Recimo, imaš Noela Malkolma koji je sve suprotno od Deretića. Malkolm je došao do "naučne" teze da Srbi nikad nisu ni postojali na Balkanu i da smo mi "izmišljen" narod koji su Turci doveli kao svoje sluge na ove prostore da rade u rudnicima. I šta sad? Misliš da Noel Malkolm nema svoje fan klubove po šiptariji i prekodrinskoj džamahiriji?

Prema tome, postoji na desetine alternativnih, manje ili više fantastičnih teorija, ne samo o poreklu slovena kao lingvističke grupe naroda, već i o poreklu pojedinih slovenskih naroda, konkretno Srba ili Hrvata. U čemu je problem? Čak i zvanična istoriografija je puna praznina i kontradiktornosti sve zbog nedostatka dovoljnog broja validnih izvora i onda tu upadaju alternativci da "popune rupe". I sad svakom ostaje da veruje, svako prema svojim ličnim osećajima i ambicijama, u ovo ili ono. Ja se držim zvanične istorije, ne zato što je 100% tačna, već zato što je najmanje fantastična.

Mislim, ja razumem potrebu da neko dovodi u sumnju zvaničnu školu, ali teza da su svi sloveni ustvari Srbi je fantastična, po meni. Šta bi na to rekli drugi sloveni, npr. OVI  Evo kako oni vide poreklo slovena History of slavs 1 i drugi deo History of slavs 2

« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 11:54:08 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Земунац

Драго ми је због твог финог тона у овом посту! Smile

Citat
Ako se ne slažem sa Deretićem, to ne znači da je on neobrazovan i glup, već je fanatik.
Зар ниси схватио,из више него јасних претходних постова,да те већ два пута молим да не поистовећујеш моје постове са Деретићем?
Citat
Sve ovo što si naveo je tzv. alternativna istorija, to nije zvanična istoriografija i izvori koje ti pominješ se ne smatraju validnim nigde u ozbiljnom naučnom svetu. Dakle, postoji zvanična mainstream istoriografija i postoje alternativni pravci u istoriji. Alternativci se još nazivaju i revizionistima istorije. Recimo, imaš Noela Malkolma koji je sve suprotno od Deretića. Malkolm je došao do "naučne" teze da Srbi nikad nisu ni postojali na Balkanu i da smo mi "izmišljen" narod koji su Turci doveli kao svoje sluge na ove prostore da rade u rudnicima. I šta sad? Misliš da Noel Malkolm nema svoje fan klubove po šiptariji i prekodrinskoj džamahiriji?
Све што сам навео није "алтернативна историја",већ су је писали толико озбиљни и у своје време велики научници,историчари и лингвисти,да кад би ти они били познати,пао би на задњи** од чуда колико су познати и признати били!!! Ако мени не верујеш,узми сва имена која сам навео (а ако желиш ја ћу ти навести још многа,многа друга!),нађи њихове биографије,пронађи њихове књиге и прочитај па ћеш видети да ли нису озбиљни научници...још нешто...целокупна историографија,од најранијих времена па до друге половине 19-ог века,учи управо овако како сам написао! Тек касније,из чисто политичких и религиозних разлога се постепено али сигурно мења званичан поглед на Словене (Србе...када кажем Срби не мислим на нас него на назив који је чак старији и од германског назива за нас "Венди" (Венети,Хенети,Енети,Анти...) а о називу "Словени" нема потребе ни да причам - он се јавља први пут половином 5-ог века код Мојсија Хоренског) од стране оних који су,из политичко-религиозних разлога,одувек гледали крвавим очима на Словене и који су схватили да ће културним подјармљивањем учинити више него све војске овог света...и били су у праву! Константним,неумољивим и свагда присутним наметањем,кроз одређене подобнике,наводне тобож културне,језичке и етничке различитости,код некада у суштини једног народа,успели су да створе свест о "мноштвености" народа на овим просторима,непрекидно сугеришући нашу инфериорност на сваком плану као и крвну различитост.Са пута стварања великог народа (који јесте у суштини један!) на овим просторима,скренуше се нас на пут уздизања "племенске свести" која је и довела до ове неприродне и страшне поделе...то се радило на сваком плану и пољу живота.У Аустрији,Угарској,Млецима и Ватикану су сви као један здушно радили на томе и то вековима...свака им част на јакој,трајној и јединственој вољи! Непријатељу се некада заиста мора честитати...али би се на њега требало и угледати.Међути,постојали су безбројни истинољубиви људи,којима је истина изнад свега и који су успевали да пишу онако како је Господ уредио а не људи! И захваљујући њима истина о нама није била угушена,нити ће бити упркос свесрдним напорима г.Ноела Малколма и свих његових једно(не)умника и осталих савремних,домаћи и станих "културтрегера",којима је све важније од истине! Дај Боже да заиста мало више читаш књиге које ће ти открити непатворену и истиниту историју Словена (Срба)...свака част "истинољубивим напорима" г.Ноела Малколма,али за мене је један Павел Шаварик,један од највећих слависта свих времена,неупоредиво веродостојнији од г.Малколма.Зар да чувеном дубровчком фрањевцу и научнику Себастијану Долчију претпоставим г.Ноела? Зар да не верујем бриљијантној студији о "овидијевском пролему" ( у коме се доказује истокрвност и истојезичност Гета,Сармата,Скита...што је битно због везе са писцима који су поиствећивали Словене(Србе) са истима (поготово са чувеним грчким историчарем Теофилактом Симокатом из 7.века) и тако потврдили крвно-језички контиунитет народа на овим просторима) од чувеног Грегора Данковског (19-ти век),научника,професора грчког и библиотекара краљевске библиотеке у Пресбургу,али своје поверење дам г.Ноелу? Зар да не верујем Кристијану Шетгену или Георгу Кристофу Крајсигу,Петру Катанчићу или Казимиру Шулцу? Могао бих овако набрајати имена до сутра и назад! Читај мало више...мораш неизоставно читати много више,па ће ти се открити,од тебе и мене свесно сакривен,један чудесни,некада јединствени и огромни словенски свет који ће ти својом истином уздрмати саме темеље бића! Поздрав! Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 15:27:48 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Najveci Neprijatelj Srbije?
Srbija !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 
Zašto bi nam zemlje koje su priznale Kosovo bile veći neprijatleji od onih koji su ih na to nagovorili i koji kamenuju i bombarduju naše škole!!!

UA Albanski kriminal!!!!!!!

-Nisu svi Albanci loši,ali 90% jeste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
Izgleda da mi nikak0o da shvatimo-sami sebi smo najveci neprijatelji, Nasi korumpirani politicari su njagori olos i to je osnova svega. teorije zavere i da su svi protiv nas -vise nemaju tolike osnove-i posle njega sve je isto samo njega nema.......
Dodjose divlji isterase pitome ali sve je samo jos gore.
I dzaba se desavao 5 okotbar -kada zuti sklopise primirje sa njima.

ali stvarno i bukvalno-sve je isto samo njega nema -mozda nam i gore jer sve ukradose i nista narodu ne sotavise-duzniicko ropstvo kod nas i jos ce gore biti.
radicemo kao nasi dedovi-pre 70-100 godina- ceo dan za saku brasna.
T(R)uzna i "svetla jevropejska buducnost nam se smesi"......Nazalost......................sve je bliza
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Izgleda da mi nikak0o da shvatimo-sami sebi smo najveci neprijatelji
Što prepisuješ ? Šalim se i hvala na dopuni jer me je mrzilo da to sve isto napišem !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 01:28:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.