Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 22:20:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najveci koncerti u Srbiji u 2011 godini!  (Pročitano 33129 puta)
Jet set burekdzija

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5379
Zastava Novi Sad, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
Ali pazi kad me uopste ne cudi za Judas-e i Whitesnake  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prolazi vreme, hteo ja ili ne
Klize tramvaji i miriše hleb
Stojim i brojim godine
Ko da najbolje tek dolaze

Igra se vetar sa oblakom
Nestašni, lucidni, zajedljivi vajar
I svaki oblik koji napravi
Mene podseća na jednu istu stvar
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5379
Zastava Novi Sad, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
Kneževa večera: Blaža, Zemlja gruva, Dejan Cukić...

Tip događaja: Koncert
Objekat: Ustanova kulture "Vuk Karadžić"!, Bulevar kralja Aleksandra 77A
Početak: 24.06.2011-21:00

Humanitarni koncert "Kneževa večera", posvećen nesvakidašnjoj rok atrakciji "Zvuci iz srca" koju čine muzičari sa posebnim potrebama, održava se 24. juna na sceni "Aleksandar Popović". Učestvuju: Prljavi inspektor Blaža, Dejan Cukić, Zemlja Gruva, Sevdah Baby, Sinergija i specijalni gost iznenađenja.

Koncert će voditi Igor Brakus, ulaz je 300 dinara, a sav prihod od prodatih ulaznica biće poklonjen bendu "Zvuci iz srca" za kupovinu muzičkih instrumenata.

Bend "Zvuci iz srca" okupljen je u februaru 2008. i čine ga šestoro mladih ljudi ometenih u mentalnom razvoju, od kojih su trojica štićenici doma "Srce u jabuci" iz Jabuke kod Pančeva. Prvi nastup rokeri su imali na splavu "Hrabro srce", a zatim su se ređali nastupi u SKC-u, na Terazijskoj česmi, UK "Vuk Karadžić", zajednički koncerti sa Prljavim inspektorom Blažom i "Kljunovima", kao i sa pevačem i glumcem Ivanom Jeftovićem...

izvor: http://www.rocksvirke.com/
IP sačuvana
social share
Stojim i brojim godine

Igra se vetar sa oblakom

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5379
Zastava Novi Sad, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
Metal Mania Open Air ponovo ustaje iz mrtvih!

Nakon dve godine pauze Metal Mania Open Air se vraća u Komen na Krasu, gde će se 13. i 14. avgusta 2011 održati dvodnevni metal festival. Tradicija prvog slovenačkog open air metal festivala je započeta još 2002. godine. Kao i do sad, glavni cilj festivala je druženje uz dobru muziku, a prednost nastupanja imaće kvalitetni domaći izvodjači.

Na festivalu su u prošlosti već nastupali eminentni izvodjači sa metal scene, kao što su Ancient, Agathodaimon, Darkseed, Ancient Ceremony (Ger), God Dethroned (Nl), A Traitor Like Judas (Ger), Paradox (Ger), Master (Usa/Cz), 1349 (Nor), Dying Fetus (Usa), Vendetta (Ger), Exodus (Usa), Impaled Nazarene (Fin), Pro-Pain (Usa), Avulsed (Spa), 3 Inches Of Blood (Can), Urgehal (Nor), Rotten Sound (Fin), Trail Of Tears (Nor),... i mnogi drugi.

Učešće na ovogodišnjem festivalu potvrdile su sledeće grupe: Destruction (Ger), Entombed (Swe), Sargeist (Fin), Wizard (Ger), Horna (Fin) i Baptism (Fin). Što se tiče domaćih grupa, nastupiće Metalsteel, Keller, Somrak, Panikk, Eruption, Vulvathrone, Vigilance, The Betrayal, The Scourge, Mothermound, Convulsive, Divine Illusion, Slavocracy, Dickless Tracy, Tomcat, Hellcrawler, Penitenziagite, Burning Noise i Condemnatio Cristi, iz "komšiluka" nam dolaze još i Krampus (Udine) i Decomposing Entity (Zagreb).

Ulaznice su već u pretprodaji i možete ih kupiti preko svih potvrdjenih domaćih izvodjača ili preko www.eventim.rs. Cena dvodnevne ulaznice u pretprodaji je 38 EUR (39,50 EUR preko Eventima), odnosno, 45 EUR na blagajni festivala. Cena ulaznice za 1 dan je 25 EUR, ali ne možete je kupiti u pretprodaji.

Kampiranje i parkiranje je besplatno!!!

Ove godine će se Metal Mania Open Air održati delimično u dobrotvorne svrhe i deo sredstava nameniti bolnici za invalidnu omladinu u Staroj Gori kod Nove Gorice.

Više informacija na: www.metalmaniafest.com

izvor: http://www.rocksvirke.com/
IP sačuvana
social share
Stojim i brojim godine

Igra se vetar sa oblakom

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5379
Zastava Novi Sad, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
LOVEFEST VRNJAČKA BANJA
Letnja Pozornica
Vrnjačka banja
Srbija

Da li ste čuli za Festival ljubavi u Vrnjačkoj Banji? Organizacija The Love Festival postoji od 2007.godine bavi se organizacijom raznih kulturnih dešavanja u Vrnjačkoj Banji. Festival ljubavi odrzava se na Letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji (otvorenom amfiteatru).

Love Fest kroz dve veceri okupi vise od 5000 ljudi,iz Srbije i inostranstva koji žele da se dobro zabave. Ideja organizacije nastala je 2006. godine, a inicijativa za pokretanje bio je manjak kulturnih dešavanja u centralnom delu Srbije. Na popularnom Mostu ljubavi je organizovana prva žurka koja je bila uvod za manifestaciju koja svake godine sredinom leta okuplja sve više mladih. The Love Festival je muzički festival koji gaji kulturu elekronske muzike. Postoji ideja da se spoje dve umetnosti da Love Festival preraste u manji filmski i muzicki festival.. Trajanje festivala je dve veceri, weekend nights, petak i subota.. Prvo vece je veče je orjentisano na techno muziku a drugo veče je rezervisano za house zvuk. Učesnici su inostrani DJ evi ali i vodeći DJ-evi domaće scene. Lajt motiv festivala je da se elektronska muzika promoviše u centralnom delu Srbije. Prosto rLetnja pozornica je otvoreni amfiteatar iz 50-tih godina koji je idealno mesto za festivale. Nalazi na 100m nadmorske visine iznad samog centra Vrnjačke Banje. Kapacitet Letnje pozornice je 3000, a cena karte za dve veceri je simbolicna. Naziv The Love Festival potekla je od želje da se Vrnjačka Banja polako pretvara u mesto za zaljubljene parove. Most ljubavi je jedinstven u Srbiji a ljubav svih učesnika, organizatora i posetilaca govori baš u prilog ljubavi. The Love Festival ima i svoj kamp koji ce biti smesten u parku u neposrednoj blizini Vrnjačkog Jezera. Sve je namešteno za savršeno uživanje u prirodi, muzici, kulturi i ljubavi.

Cene ulaznica:

LOVEFEST KOMPLET - normalna cena - 800 din. / vip komplet - 3000 din.

GRAMOPHONEDZIE
Petak, 5. Avg 2011, 20:00 - normalna cena 400 din.

SILICONE SOUL
Subota, 6. Avg 2011, 20:00 - normalna cena 400 din.

DARKO RUNDEK
Nedelja, 7. Avg 2011, 20:00 - normalna cena 500 din.

izvor: http://www.eventim.rs/rs/
IP sačuvana
social share
Stojim i brojim godine

Igra se vetar sa oblakom

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5379
Zastava Novi Sad, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
B-DAY PARTY
Bašta Sava Centra
Beograd
Srbija

Petak, 1. Jul 2011, 22:00

LUCKY RECORDS SHOWCASE SPECIAL

MARCO BAILEY / Belgium
MARKO NASTIC - as special guest
SPEEDY
Goran Isic
Predrag Janus

1 jul 22h Basta sava centra

IP sačuvana
social share
Stojim i brojim godine

Igra se vetar sa oblakom

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5379
Zastava Novi Sad, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
LETNJE OMLADINSKE IGRE XII
Narodna bašta
Senta
Srbija

Utorak, 19. Jul 2011, 16:00 - Subota, 23. Jul 2011, 16:00

Ove godine vec dvanaesti put ce biti odrzane Letnje omladinske igre u Senti u Narodnoj basti. Grupe koje nastupaju su: Orthodox Celts, AS FM party, Demjén, Republic, 30Y, Road, Ganxta, Bad Girls, Andro, Mystery Gang, Belga itd.
Letnje omladinske igre  kroz pet dana okupi vise od 15000 ljudi, iz Srbije i inostranstva koji žele da se dobro zabave.

IP sačuvana
social share
Stojim i brojim godine

Igra se vetar sa oblakom

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5379
Zastava Novi Sad, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
JOSIPA LISAC KONCERT
Palić
Subotica
Srbija

Nedelja, 31. Jul 2011, 21:00

Velika diva pop muzike Josipa Lisac održaće koncert na Palicu 31.07.2011. Zvezda bivše jugoslovenske scene  vraća se na ove prostore ovim solističkim koncertom.Josipa je bila i ostala jedna od najoriginalnijih pevačica na ovimprostorima. Koncert će biti prilika da se publika ponovo priseti njenih mnogobrojnih hitova, poput „Magle", „Hir, hir, hir"...

IP sačuvana
social share
Stojim i brojim godine

Igra se vetar sa oblakom

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5379
Zastava Novi Sad, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
BRYAN FERRY
Beogradska Arena
Beograd
Srbija

Utorak, 20. Sep 2011, 20:00

Arena Beograd i Multimedia u saradnji sa WME predstavljaju vam koncert neprevaziđenog šarmera, Brajana Ferija 28. aprila u Beogradskoj areni!
Od prvih snimaka sa grupom Roxy Music početkom 1970., Brajan Feri se istakao kao jedinstvena ikona. U njegovoj muzici čujete originalnu vokalnu boju koja se prepliće sa elegancijom koja oduzima dah – Sinatrinom uzvišenosti, harizmom Gainsbourg-a i intenzivnošću Johny-ja Ray-a. Ali tu je i još nešto – kretanje po sceni i izvođenje koje je uvek ultra moderno i prefinjeno.
Počeo je da se bavi muzikom tokom svojih akademskih dana. Studirajući primenjenu umetnost na Royal College of Art u Londonu, počeo je da komponuje pesme koje će se uskoro naći na prvom albumu grupe Roxy Music čije članove je sam počeo da okuplja ali i da osmišljava kompletan stajling – od odevnih kombinacija za nastupe do izgleda omota debi ploče.
Kada se Roxy Music prvi put pojavio u „Top of The Pops” 1972. godine, izvodeći debi singl “Virginia Plain”, momentalno su odskočili svojom kombinacijom pravaca moderne popularne muzike od Elvisa do progresivnog roka sa delićima soula i avangarde. Već prvi album Roxy Music kritičari su proglasili najvažnijim u istoriji popa i roka.
1973. godina je za Brajana bila neverovatno kreativna i radna. Pored rada sa Roxy Music, snimio je i prvi solo album „These Foolish Things” na kome je pokazao svoju ljubav prema klasičnim ritmovima, rock & rollu i bluzu ali na samo sebi svojstven način. Intenzivnost emocije u Brajanovom glasu najbolje dolazi do izražaja u njegovoj, sada već epskoj, interpretaciji pesme Boba Dilana „A Hard Rain’s A-Gonna Fall” koja i otvara album.
Ferijeva vokalna genijalnost leži u njegovoj sposobnosti da pomeša različite muzičke stilove – od francuskih šansona, preko klasičnih do hard roka, kreirajući dramu u svom punom sjaju kao što se to čuje u interpretaciji soul klasika „The In Crowd” koja je postala hit 1974. godine.
Let’s Stick Together, Slave To Love, Don’t Stop The Dance, Boys and Girls, Tokyo Joe, In Your Mind, These Foolish Things, Price of Love, I Put a Spell on you...pesme su iz kojih izbija prava Brajanova energija a koje će se, pored ostalih, čuti u Beogradskoj areni.
U svojoj dugoj karijeri, izdao je 13 solo albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže a u Beogradskoj areni nastupiće 28. aprila u okviru turneje kojom promoviše svoj novi album „Olympia”.

IP sačuvana
social share
Stojim i brojim godine

Igra se vetar sa oblakom

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5379
Zastava Novi Sad, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
Jubilej Galije

Grupa Galija održaće koncert 22. oktobra u velikoj dvorani Centra Sava i time obeležiti 35 godina postojanja na muzičkoj sceni.

Frontmen grupe Nenad Milosavljević, početkom sedamdestih, okupio je rok grupu za učešće u pozorišnoj predstavi "Treća polovina" niške amaterske pozorišne družine.

Prvu probu održali su 4. januara 1976. godine, a dogovor o osnivanju grupe postignut je u poznatoj niškoj kafani "Galija", čije ime su i preuzeli.

Prvi značajan uspeh, "Galija" je postigla pobedom na Zaječarskoj gitarijadi 1978, nastupivši u sastavu Nenad Milosavljević (vokal, akustična gitara, usna harmonika), Goran Ljubisavljević (gitara), Predrag Branković (bas), Boban Pavlovich Čalton (bubnjevi) i Zoran Stanković (klavijature).

Već sledeće godine za PGP RTS objavljuju debitanski album "Prva plovidba", sa koga su se izdvojile pesme "Gospi", "Avanturista" i "Decimen".

Iza sebe imaju 14 albuma, pet kompilacija i mnoštvo hitova, koji su ih svrstali u jednu od najpopularnijih grupa na ovim prostorima.

Pre dve godine Galija je objavila kompilaciju "Oženiše me muzikom" sa 33 numere koje su originalno objavljene na gramofonskim pločama, a povodom proslave 30 godina kontinuirane saradnje sa PGP RTS-om.

Grupa je prošle godine, posle mnogo obećavanja, konačno obradovala fanove i novim albumom "Mesto pored prozora".

izvor: mondo.rs
IP sačuvana
social share
Stojim i brojim godine

Igra se vetar sa oblakom

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5379
Zastava Novi Sad, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
Toni Cetinski 30. juna u Beogradu

Pevač Toni Cetinski održaće koncertnu promociju albuma "Tony Cetinski best of" 30. juna u Beogradu.

Ovo je prvi "best of" koji je Toni objavio u karijeri, a tim povodom održaće promotivni koncert 30. juna u klubu "La Folie" na Kalemegdanu sa početkom u 22 časa.

Cena karata za ovaj koncert još uvek nije poznata.

izvor: mondo.rs
IP sačuvana
social share
Stojim i brojim godine

Igra se vetar sa oblakom

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 22:20:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.