Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najveci fudbalski klub na balkanu?  (Pročitano 27397 puta)
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6630
1. Zvezda
2. Olympiakos
3. Steaua ili Dinamo
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ma daj mani se lupetanja, kako je moguce onda da je FK Rad prvi u svim takmicenjima mladjim?
Nego sa cim imaju veze to sto nisu uspeli kao igraci??? sa prilozima u rostilju na Akomandi daj molim te ...
kvalitet im je falio, ovako jel si ti mozda video neki od tih mnogo golova Mateje Kezmana, njega kao igraca postujem ali svaki go je dao sa gol linije, veruj mi ja sa 2 metra bi davao golove kad me bukvalno pogodi lopta u nogu.

Pitanje je stvarno jasno, pre bolja zvezda od vas, sada opet bolja=posto vodis stalno na to.
A te price "omladinci" pa gde su oni? zasto niste pobedili u derbiju 5 godina?
Po kvalitetu sada je pao, oly aek iy grcke sa jos zvezdom = u ovoj konkurenciji partizan mi je iskreno smesan kao i hajduk sada, dok bi dinamo mogao biti egal sa svima .
Covece znas ti koliko se Kezman lepih golova nadavao u holandiji?Pa cak i i da je davao golove sa 2 metra,mislis da to moze svako?pa glavna karakteristika igraca je da se dobro krece i da ima osercaj za gol,trezege ima samo to,oces da kazes da je on los napadac?i gde je to rad prvi?citaj malo novine. . .ocigledno se ne razumes u fudbal kad pricas da je partizan van konkurencije, a da je dinamo u egalu sa svima. . .I evo pitanje za sve vasd koji konstantno pokusavate da osporite moje argumente:Da partizanova omladinska skola nije druga najbolja u evropi,zasto bi je uefa proglasila???????????A reci da je Vukicu falio kvalitet,to moze da kaze samo neko ko nema niokakve veze sa fudbalom!!!!!

Da ti poznajes fudbal,ovo nikad ne bi pisao.Cinjenica da ni jedan igrac iz partizanovog omladinskog pogona nije napravio karijeru govori sve.Sto se Vukica tice on nije prosao ni u Ukrajini ni u Engleskoj,verovatno su ga mrzeli treneri Smile.Nema kvalitet za vrhunske domete i tacka Smile.Toliko o tome,uzgred brate,promasio si topic.Izjasni se ko su najveci klubovi na Balkanu(realno-al' mislim da ce ti biti jako tesko kad budes morao da rangiras mesto br.1),a za ove druge teme otvori temu pa cemo da dangubimo. Smile
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Vukic nije prosao u ukrajini?Pa Vukic je dve godine bio najbolji igac ukrajinske lige,dok ga uprava nije prekomandavala u drugi tim jer je hteo da promeni sredinu. . .A milan je poslao sahtjoru ponudu za njega. . .Pa zamisli kad bi ja rekao da dejan savicec nema kvaliteta?nimalo objektivnosti ne posedujes za raspravu o fudbalu.Ja sam rekao po trofejima su najveci steaua i zvezda ali ako govorimo o omladinskoj skoli i finansiskoj stabilnosti onda je to Partizan. . .a nisi ni odgovorio ako nemamo omladinsku skolu,zasto je zvanicno proglasena kao najbolja,i zasto nasi klinci osvojise sve po evropi,i zasto svaki derbi omladinaca dobijamo po 3,4 prema 0. . .
« Poslednja izmena: 17. Nov 2006, 00:13:36 od partizan u srcu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Vukic je dve godine bio najbolji igac ukrajinske lige,dok ga uprava nije prekomandavala u drugi tim jer je hteo da promeni sredinu???

Znaci ukrainci toliko glupi da najboljeg igraca lige prebace u drugi tim eto tako??

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Pa rediovni pratioce fudbalskih desavanja,Vukicu je rekao predsednik sahtjora da je odusevljen njegovom igrom,i da zeli da on zavrsi karijeru u sahtjoru,posto je ovaj hteo da ode u neki jaci klub,logicno je da je tu nastao sukob misljenja na sta je predsednik rekao ili ces da igras kod mene ili neces nigde. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Pa covece vidis da uvek skreces sa teme i ides u off sa nekim glupostima o Partizanovim propalim igracim.
Tema je  Najveci fudbalski klub na balkanu?

To je Zvezda i resena stvar.  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
a ali ako govorimo o omladinskoj skoli i finansiskoj stabilnosti onda je to Partizan.

Finansiskoj stabilnosti?! E, ova ti je dobra. Nemoj samo da mi odgovaras kako je Zvezda u dugovima i slicno, jer to svi znamo i od toga ne bezimo. Ima toliko finansijski jacih klubova...cela Grcka, Turska pa i Rumunija, Bugarska...pa izaberi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Mistreated vrlo je pametno izbeci raspravu kad vidis da gubis i da nemas argumente,svaka cast. . .A zoki ti mi odgovori koji jos klub na balkanu moze da priusti 18 miliona evra ulaganja u sportski centar (Teleoptik-zemunelo)a o izgradnji novog stadiona da ne pricam. . .jedino grcki kjlubovi mogu da nam pariraju. . .kakvi rumuni i bugari. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
.A zoki ti mi odgovori koji jos klub na balkanu moze da priusti 18 miliona evra ulaganja u sportski centar (Teleoptik-zemunelo)a o izgradnji novog stadiona da ne pricam. . .

Joj, nemoj da pricas, ajde da vidim i taj novi stadion!!!  Smile Bile su price i o novom semaforu, pokretnom krovu...
18 milki u sportski centar?! Ko je to rekao, zeka-bjeka ili mozda jedan jedini Sloba Novakovic?!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
A zoki ti mi odgovori koji jos klub na balkanu moze da priusti 18 miliona evra ulaganja u sportski centar (Teleoptik-zemunelo)

Evo,odgovoricu ja - klub ciji je predsednik za vreme ulaganja tih 18 miliona evra (iako su tad bile marke) bio premijer Vlade
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.