Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:49:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 114
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najvece lazi o Srbima  (Pročitano 52238 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to rasho!!!!    Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mozda je i svedocio!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
pricamo o lazima o srbima. vi pricate kako srbi nisu cinili ovo i ono. e sad ja sam dostavio satelitsku sliku koju ste mi trazili. nakon toga trazite svedoka. j kazem da sam licno svedok tome i sta onda? izrugujete se? onanisete glupostima? hajde zagovaraci istine, sta je sad?
hocete broj leseva? 138. to je podatak od policajca iz orahovca, koji je ucestvovao u akciji "ciscenja " tog sela. pa sta je sad? jel i to laz?
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
pricamo o lazima o srbima. vi pricate kako srbi nisu cinili ovo i ono. e sad ja sam dostavio satelitsku sliku koju ste mi trazili. nakon toga trazite svedoka. j kazem da sam licno svedok tome i sta onda? izrugujete se? onanisete glupostima? hajde zagovaraci istine, sta je sad?
hocete broj leseva? 138. to je podatak od policajca iz orahovca, koji je ucestvovao u akciji "ciscenja " tog sela. pa sta je sad? jel i to laz?

Nemoj skakati tako brzo  Smile Jel su to civili pobijeni ili teroristi UCK?To je ogromna razlika momce.  Smile Ako su teroristi iz UCK sto se mene tice dobili su sta su hteli a ako su civili onda je to zlocin  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Batice, reality check!
Postavio si satelitsku sliku nekog dela Zemlje i napisano neko selo na Kosovu. Zatim pokazes oznacene mrlje na slici i kazes da su to grobovi Albanaca koje su ubili Srbi.
I kao slag na tortu, kazes ti si svedok toga, a bas nisi veoma kredibilan svedok.
Hello, wake up!

O kakvim ti dokazima pricas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
to je bilo klasicno ciscenje sela. oni koji su iz uck na vreme su se sklonili u selo zatric, u koje policija nije mogla bas tako lako uci, nije mu se dalo prici zbog polozaja, pa smo prvo morali da bijemo minobacacima i haubicama, pa onda su otisli u ciscenje mesani sastav ruskih dobrovoljaca i nasih speijalaca, ali da ne duzim...
oni koji su tu sahranjeni su bili civili. vecinom zene, deca i starci.

Elem da. nisam kredibilan svedok, zato sto jesam svedok.
poznata recenica:
jel ti vise verujes mom tomi ili svojim ocima?
e pa decko, ovog puta si se zahebao...
vise verujem svojim ocima..
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@harkonen,

Jel i tebi treba prevod ove teme na latinski?
crowz daj molim te prevedi na latinski iako sumnjam da si tih intelektualnih mogučnosti
 tvoje se mogučnosti od locka i brisanja postova ne miču neki si se bog namjerio na mene vjerojatno jer vrijeđam tvoje crno četničko srce ali buduči da si loš u argumentiranim raspravama jedina ti je mogučnost brisanja i lockanja mojih postova
daj molim te prenerazi me i dokaži da sam se prevario i da i mnogo večih intelektualnih sposobnosti i prevedi mi na latinski samo naslov ove teme ništa drugo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Naravno da posle tvojih postova ovde ne mozes biti kredibilan svedok!
Ne kazem ja tebi kome da verujes, ali ja tebi sigurno necu!
A upravo je ova taktika i upotrebljavana sve vreme kao lazi.
Objave neku satelitsku snimku, obeleze neku tacku, pokazu sliku pre i posle, i kazu to su grobovi civila koje su pobili Srbi!
Ako je tako, pa gde su snimci Srpskih snaga kako ciste to selo, kako kopaju grobove, kako skupljaju leseve....
Pa ko normalan moze to poverovati?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta je upravo to....?

P.S. Ja uvek civilizovano razgovaram, a ako kazem da neko ima antisrpke stavove ako kaze da Kosovo treba da bude nezavisno i da je Srbija pocinila genocid, to nije vredjanje na koje neko treba da se ljuti....

Taj je sam izabrao taj stav!
moje je mišljenje mada sam opet van teme ko da je to božjim prstom upisano u kamenu ploču tema jaka stvar
da kosovo mora ostati u srbiji zapanjujuče jer je od mene ali evo objašnjenje
ako se države dijele po pravilima badintera to mora vrijediti kako za hrvatsku tako i za sve ostale nastale na sfrj
to je loš presedan jer je time i tzv krajina trebala biti nezavisna a što je protivno svakom mom atomu
a da je srbija napravila genocid nije ali je pokušala zajedno sa prečanima a na kosovu i sama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
crowz daj molim te prevedi na latinski iako sumnjam da si tih intelektualnih mogučnosti
 tvoje se mogučnosti od locka i brisanja postova ne miču neki si se bog namjerio na mene vjerojatno jer vrijeđam tvoje crno četničko srce ali buduči da si loš u argumentiranim raspravama jedina ti je mogučnost brisanja i lockanja mojih postova
daj molim te prenerazi me i dokaži da sam se prevario i da i mnogo večih intelektualnih sposobnosti i prevedi mi na latinski samo naslov ove teme ništa drugo Smile

Bojim se da neces razumeti latinski. Covece, pa ti ni latinicu ne znas ili imas govornu manu koju prenosis na tipkovnicu.... Smile

A evo da ne idemo u off topic. Pitanje za tebe, a i za ostale.

Da li uopste znate sta je i kada je nastao cetnicki pokret??? Ko ga je osnovao? Pola Srba to ne zna, tako da ne verujem ni da ces ti znati.

To je jos jedna laz o Srbima. Druga je stvar sto su cetnike u titovim filmovima prikazivali kao hordu bradatih i masnih pijanica. (Na njih su se ugledali pojedinci iz nedavnih ratova).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 114
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:49:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.