Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najutjecajnije igre svih vremena  (Pročitano 22322 puta)
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27

Побогу, како то ? Ја никада нисам рекао ни да је Квејк, а камоли Анрил досадна игра. Разлика је у нијансама а реци да су досадне је по мени сулудо,  Smile Као да ја теби сада почнем причати о томе како 5 сати дневно играм Симсе...   Smile 

Prosto nisam video nikakvu satisfakciju u FPS sa uber-super-giga-mega naoruzanjem, i relativno lose odradjenom animacionom fizikom. Obe igre imaju fiziku realizacije na fantasticnom nivou, ponasanje oruzja, preciznost, motion vs shooting etc. Ali Jednostavno za mene su takve igre(sa giga-mega, ali dizajnerski slj odradjene, moje misljenje naravno, ko se ne slaze ne mora)...meh nothing special.

ja ne razumem sto su svi toliko kivni na Simse...
ok,nama je igra glupa.to ne znaci da je losa,ili da je i drugima glupa.
i iako se sada svi pravimo face,nema ko je nije igrao i imao svoje ideje i planove u njoj.naravno,davno je to bilo,ali,svi su je probali.ovaj ili onaj deo.

mada,sad,kad malo razmislim,i ja ne podnosim sve Blizzardove proizvode,tako da,i mogu da razumem da neko mrzi i Simse.
Pa naravno da smo probali, probao sam sva tri dela. Da nisam probao ne bih sebi ni dao za pravo da komentarisem. Igra je za retardirane ljude, previse laka, nema izazova, nema dinamike, nema mozganja, kad malo razmislim nema nicega. Prosto, gamer igra igru koja zahteva ili reflexe, ili brzo razmisljanje, ili mozganje i resavanje zagonetki, ili prosto vestinu, sta to Simsi zahtevaju? Nista, treba da budes totalni mentol, pa da ti Sims bude zanimljiv, u cemu je poenta igrati igru koja nema ama bas nikakav izazov? Cak i one "Reflexive Arcade igre za devojcice" Smile imaju neki izazov, Simsi nista. Dakle, jel ima jos nesto da nije jasno?   Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2009, 11:15:40 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Preozbiljno shvatas gaming.

Nema tu nekih reflexa. Ako hoces reflexe eto ti sport, mozganje upisi neki zajeban fakultet Smiley

Igre su razonoda (nisu samo za djecu kao sto mnogi misle) ali su razonoda, ko film, doduse bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
Citat
Nema tu nekih reflexa.

Au rođače, grešiš... pa ne bi kinezi trenirali vojsku na CS-u da ne poboljšava reflekse.  Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,414050.0.html?language=english;language=english;language=serbian
« Poslednja izmena: 24. Okt 2009, 00:23:38 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Istina, i flight simulator (Microsoft) koriste piloti..
I hirurzi koriste neke tetrise i puzzle za povecanje koncentracije prije operacije. Neki!
Ali mali broj od mnogih.
To je vise novinski clanak nego obaveza u treningu strucnjaka.

Ali konkretno refleksi jednog gamera u odnosu na reflex fudbalera su slabi.

I svrha mainstream gaminga nije to, nego razonoda. Poneke spontane koristi ima, u rijetkim slucajevima.

Uvijek sam se grozio izraza cybersports (i CPL) a w3 sam igro puno, al sam znao da se nemoze porediti sa sportom.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2009, 00:29:58 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
Pa dobro, samo kažem da ti za pucačine trebaju refleksi, brzo razmišljanje i vizija da bi igrao uspešno. Pogotovo timske kao što je Team Fortress.  Smile

i potpuno se slažem sa @pervertito  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Nema tu nekih reflexa.

Au rođače, grešiš... pa ne bi kinezi trenirali vojsku na CS-u da ne poboljšava reflekse.  Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,414050.0.html?language=english;language=english;language=serbian
zato je Kineska vojska takva kakva je.
krcata gomilom sumanutih budala koji tripuju da su nepobedivi,iako su do skora i grabulje koristili.
mislim,ocu da kazem da se ne moze uporedjivati 1.igrica sa stvarnoscu 2.Evropljanin sa Kinezom i njihovi mentaliteti.
to je,zajedno sa Japancima,jedan sumanut narod.ne mozemo se sa njima uporedjivati.
Ali konkretno refleksi jednog gamera u odnosu na reflex fudbalera su slabi.
tacno tako!
ocete prave reflekse?odigrajte bilo koju (obicnu,ne video) igru sa Sumaherom,ili sa pravim specijalcem.e,to se zovu refleksi.a ne ovo nase drkanje prstima po misu i tastaturi.tako da te price kako igre nesto pospesuju refleske uopste ne stoje.sto naravno,ne znaci da igre ne mogu biti i korisne ako se odrade kako treba.doduse,od vecine i nema neke koristi,ali,od odredjenih tipova,i odredjenih zanrova moze da bude.(ne,ne pricam o Simsima!)
I svrha mainstream gaminga nije to, nego razonoda. Poneke spontane koristi ima, u rijetkim slucajevima.
tacno.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2009, 15:09:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Расисто. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
Citat
.a ne ovo nase drkanje prstima po misu

hehe... pa može. Jedan prst ti je dovoljan na orozu  Smile

Ja sam čuo za lika koji je bio strastveni gejmer i odlučio je da ne ide vojsku. I rekao kevi da će tamo na testovima ili čemu već da slaže da je narkoman, da puši, ima oboljenje kože, nizak pritisak i šta sve već... I rekli njegovoj kevi posle nekog vremena i silnih testova da je primljen u snajperiste  Smile

A keva kad je pitala:
"Je li bre kako možete uopšte bilo gde ovakvog čoveka??"
A taj nadređeni odgovara:
"Gospođo, sve se to može popraviti, što treningom što lekovima. A njegovi testovi refleksa su treći po redu najbolji koje sam ja video u karijeri. To već ne može svako."

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
hehe... pa može. Jedan prst ti je dovoljan na orozu  Smile
i dete od tri godine je tehnicki u stanju da povuce oroz.samo sto bi se otkotrljalo 3 metra od trzaja.
to nema apsolutno nikakve veze sa pucanjem.reagovanje na vreme je samo jedan deo uspeha.
Citat
.a ne ovo nase drkanje prstima po misu
Ja sam čuo za lika koji je bio strastveni gejmer i odlučio je da ne ide vojsku. I rekao kevi da će tamo na testovima ili čemu već da slaže da je narkoman, da puši, ima oboljenje kože, nizak pritisak i šta sve već... I rekli njegovoj kevi posle nekog vremena i silnih testova da je primljen u snajperiste  Smile

A keva kad je pitala:
"Je li bre kako možete uopšte bilo gde ovakvog čoveka??"
A taj nadređeni odgovara:
"Gospođo, sve se to može popraviti, što treningom što lekovima. A njegovi testovi refleksa su treći po redu najbolji koje sam ja video u karijeri. To već ne može svako."

Smile
iiijjaaaoooo....  Smile
bas je faca.ocu da budem kao on kad porastem.  Smile
lik se verovatno zaista i fiksao,ili imao zesci problem sa hiperaktivnoscu,pa ga usralo.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2009, 15:57:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
dobro, ti si u pravu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.