Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Finalno glasanje (glasate za 3 kandidata)

Glasanje završeno: 14. Feb 2012, 22:18:58

Crowz
15.2%  (25)
Coolrunner  
11.5%  (19)
sez
13.3%  (22)
Shone83
3.6%  (6)
Maradic
6.7%  (11)
slavko_pg
4.8%  (8)
3maj001
4.8%  (8)
Bulma
4.8%  (8)
gagijk
3%  (5)
system_V_r4
2.4%  (4)
Marko284  
4.8%  (8)
gottago            
2.4%  (4)
Ilija Nis          
5.5%  (9)
vlastimir          
3.6%  (6)
vasabi              
1.8%  (3)
monk13
4.8%  (8)
Bassnectar          
4.2%  (7)
jasikasi            
2.4%  (4)
Ukupno glasova: 69
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najpoželjniji neženja sa Bureka :) (Finale 29.01. - 14. 02. 2012)  (Pročitano 96272 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
I-mate 30 Pro
Ja bi kresnuo ovog ranera... Smile

Samo kazem...samo kazem... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Za tebe smo vec utvrdili da bi glasao za nezenju... sto objasnjava mnogo toga... i onda pitas ljude sto su se promenili.  Smile A i kada bih slucajno bio od tih, ipak si ti od plavih, nemaljavih... kaze tema los.  Smile

@Anea... to... taj osecaj... neka kosmicka bla bla pravda... jel to ono kao za misljenje i dupe?  Smile

I gotta feeling...  Smile

Sto bi mladi rekli - imam osecaj za sektu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
Apple 15
Zaista nemam nameru da ulazim u razloge za tvoje skorasnje ponasanje, a i ne zanima me, samo mogu da ti kazem iz mog dosadasnjeg iskustva da bezveze cimas ljude koji tu nista nisu krivi.

Reci lepo sta je tacno problem, pa da resimo. Nemoj molim te da vuces taj stav "ja znam sta ste radili proslog leta".... niko ovde nema neke velike zivotne grehe, ali je ipak jajarski...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Tema!

Немој тема. Пусти да видимо како се олоши форумски свађају. Ништа лепше.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Zaista nemam nameru da ulazim u razloge za tvoje skorasnje ponasanje, a i ne zanima me, samo mogu da ti kazem iz mog dosadasnjeg iskustva da bezveze cimas ljude koji tu nista nisu krivi.

Reci lepo sta je tacno problem, pa da resimo. Nemoj molim te da vuces taj stav "ja znam sta ste radili proslog leta".... niko ovde nema neke velike zivotne grehe, ali je ipak jajarski...

Ozbiljno me pitas sta je problem?  Smile

Jel gledamo istu temu? Izneo sam stav na temi i svi su poceli da se lepe. Nikog nisam uzeo u usta a svi imaju neko pravo/potrebu da skrenu neku paznju na licnom nivou. Eto gde je problem. Samim tim nema niceg jajarskog, jajarski je kada se sjati roj osica bez ikakvog ociglednog razloga i pokusava da pecka...

Tema!
Немој тема. Пусти да видимо како се олоши форумски свађају. Ништа лепше.

Prvom prilikom kada me negde sretnes reci mi da sam olos. Izmenjeni decace... od najfinijeg, kulturnog i ugladjenog koji je saosecajan i bira reci postao odjednom zajeban, satro kul i urban, jos kao nesto psuje, lolana mu je "picka"... zaobidji me, davno ti rekoh i kao sto rekoh u odgovoru Anei - opet neke osice koje peckaju kada misle da mogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Ко је тебе поменуо, преседниче? Smile и ко је реко да је моје право лице овде на форуму? Smile ти капираш да се овде све погазује црно на бело Smile е па жалим случај Smile

Е јес... једина ствар коју овде показујем, а и у приватном животу, је та саосећајност Smile

А Лолана је пичка и по... што јес јес.

« Poslednja izmena: 16. Jan 2012, 19:32:54 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Pravis se lud? Ako je CG rekao "Tema!" za raspravu izmedju Krouli i mene, a ti na to napisao "Pusti neka se forumski olosi svadjaju", ne znam kako covek da ne pomisli da je sasvim jasno na koga si mislio.

A za pravo lice - znam odavno da je pun forum glumaca, nista novo. Samo ne znam zbog koga glume, sebe ili drugih.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2012, 19:32:53 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75

ama sta ti mene citiras? moj post nije bio upucen tebi  Smile  Smile

@Blizarde, sto se nalazis prozvanim? Ona ni sama ne zna sta i kome pise.  Smile

bitno je da ti sa 30000 postova znas kome pises.

i znas ko ti je "ona"?

Wolf pack se okuplja.  Smile

Osoba nije pomenuta a navrzla se... otprilike kao sada ti, bez pominjanja.

О томе ти причам.

Немам намеру да се свађам... мада, не видим ни да сам почео Smile уздравље.
« Poslednja izmena: 16. Jan 2012, 19:37:28 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
I dalje ne razumem sta si hteo da pokazes.

Aha... jbg, znam ja da bi ti nesto da pokazes ali ne ide... jer to sto nije bilo upuceno blizardu bilo je meni... elem, pricao tome da zaskacu bez da su pomenuti stoji. Zao mi je sto prica nije onakva kakva bi ti zeleo da jeste.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2012, 19:39:30 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
Apple 15
Ne verujem da je samo problem u ovoj temi, jer sam ja sama slican drcan tretman dozivela u drugoj temi, a koliko sam primetila nisam jedina.

A posto vec pricas o promenama, dobar deo ljudi koje tovaris bez razloga znam licno... tako da cinjenice o njima znam iz prve ruke, a ne iz druge, trece ili traca, price sa foruma ili bilo koje druge lake drustvene zajebancije, tako da mi ta promena nije bas vidljive. Ostavljam da mi treba nova dioptrija.

Prema tome, lepo se ti prebroj sam sa sobom. Nema potrebe da se pokrece neki dzihad. Niko tebe ne mrzi i ne zavidi ti, samo  je ljudima smor da hodaju po jajima bas uvek i primaju udarce.

A Tapacenko je i onako toliko naivan i hrabar da menja stav u sekundi, tako da njega niko normalan i ne shvata ozbiljno, tako da ono gore napisano  mozemo zajedno da okacimo macku o rep.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.