Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Na osnovu iskustva iz druzenja, sa fakulteta, posla, amaterskog ili profesionalnog astroloskog rada isl, koji znak horoskopa smatrate za najpametniji?
moj
72.6%  (53)
tudj
15.1%  (11)
rodjen(a) sam u drugoj galaksiji -- ne poznajem vase znakove
12.3%  (9)
Ukupno glasova: 73
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najpametniji znak horoskopa je -- naravno -- vas? Ili ste objektivni? ;-)  (Pročitano 28632 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
@Tralalalala

da nisi ti mozda strelac?

i nemoj biti tako ozbiljan
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma

Званични Лоодак ::Бурек:: Форума

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 78747
Zastava Beograd
mob
SonyEricsson k800i
Rodjen(a) sam u drugoj galaksiji -- ne poznajem vase znakove

KOd nas ne postoje horoskopski znaci mi smo daleko ispred vas i bolje vam je da se ne kacite sa nama , jedino sto imamo zajednicko to je internet
Pozdrav : deca Ardumije
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Da je ovo inteligentna tema (bez uvrede - ne mislim na tvoju ličnost), dao bi ti inteligentan odgovor. Ovako, moj prethodni post je bio iz zezanja što sam mislio da je lako primetiti, tako da tvoja konstatacija nije na mestu!

shone, to sto tebi tema nije "inteligentna" pokazuje samo tvoje spoznajne ogranicenosti. To, naravno, nema veze sa "licnoscu", nego sa sklopom neuronskog prenosa stimulusa, koji kod tebe ocigledno radi drugacije od mog -- odnosno u ovom konkretnom slucaju ne radi uopste.

Tema svakako ima svoju svrhu, a ona (opet svakako) nije to da diletanti za astrologiju -- kakva je ogromna vecina ucesnika rasprave -- kazu sta misle o nekkavim toboze pametnim znacima.

Steta da nisi mogao da shvatis da se i ja sve vreme "zezam". Drugima recima: moje istrazivanje u kojem -- htteo-ne hteo -- ucestvujes kao jedan od vise desetina posmatranih subjekata itekako ima i komicnu stranu. Ali prisustvo i odsustvo smisla za humor je vrlo individualno.  Smile

@Tralalalala

da nisi ti mozda strelac?

i nemoj biti tako ozbiljan
 Smile

1. Naravno da nisam Strelac.

2. Ozbiljan??!! -- Vidi gore.

3. Nemoj biti tako ustogljena.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
1. Kako tema može biti pametna kad će svako da kaže za svoj znak da je najpametniji?

2. Tačno je da moj neuronski sklop za astrologiju uopšte ne radi!

3. To što je posećena se ne gleda - već kako je posećena!

4. Drago mi je što sam doprineo "istraživanju"!
« Poslednja izmena: 03. Jul 2005, 16:42:03 od shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
1. Tema uospte ne pretenduje da bude "pametna" ili nepametna. Potpuno je irelevantno sta ti o njoj mislis. Ona ima svrhu, i ta svrha je za sad ispunjena 85%.

2. Ni najmanje me ne zanima "kako je [nesto] poseceno" -- ne bavim se marketingom, ne interesuje me IT, dakle razlozi posecivanja nisu bitni. Meni ovo sluzi u svrhe koje si priznao da ne razumes, a sa druge strane ne interesuju me tvoji motivi angazmana i promocije nekih drugih tema kojima se ti eventualno bavis (iskreno, ne znam cinis li to, mozda cinis na nekom delu sajta na koji ne idem).

3. Ako si zaista Rak, cim Saturn posle vise od dve godine za pola meseca bude izasao iz Raka osecaces se manje potisteno i neces ulaziti u nepotrebne konfrontacije. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Nisam priznao da se ne razumem već da me ne zanima, ali dobro - i ne razumem. Mnogo ljudi se zaokuplja tom astrologijom i mene neuspešno vuku u to, ali ja nikako da poverujem. Najveći poznavalac je moja devojka koja za sve što se desi objašnjava kao i ti. Ko zna? Možda jednog dana me i uveri u to!

Ne treba toliko da se cimaš kad ti neko kaže ono što se tebi ne sviđa. Da meni neko kaže da ne veruje u muziku ili da je ne voli, ja bi rekao - dobro burazeru tvoja stvar. Ali možda je i tvoje vreme lošeg raspoloženja kao što si mene opisao!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
@Tralalalala

ovo za strelaca je bilo zezanje (mada mislim da si to i sam skontao, pametan si ti)
a za ovo drugo...
kero....
mada me samo zanima na osnovu cega izvuce takav zakljucak al nema veze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Ма ич  Smile  се не цимам, опет ме погрешно разумеш, shone.  Smile

Вероватно користим склоп реченице који је теби туђ.  Smile

А то је и природно, јер сам из другачијег времена од твог --  кад си се ти родио, ја сам ишао у 3. годину средње школе.   Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2005, 17:39:21 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Ma ajde bre čoveče - pa onda šta god ja da kažem ti možeš da kažeš da nisi na to mislio zbog tog razloga. A i neverujem da razlika u godinama ima veze sa tim. Imala bi veze da ja imam 15-16 godina.

Ali dobro - umorio sam se od rasprave koja nikud ne vodi. Svrati ću opet na ovaj forum pošto mi je ovo prvi put da vidim šta se radi. Ti dođi u muziku i film pošto ne znaš gde sam angažovan Smile

Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Tralalala???  Smile
Sta bi ovo, covek se bre samo salio, a ti odma neke fraze ko zena u Pms-u Smiley

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.