Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najnovije Aplikacije za Symbian s60 [review]  (Pročitano 289351 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 120
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Motorola L7e
Time Machine (Symbian Alarm, Stopwatch, Timer)
chitaleenterprisestimemachinev 161s60v3symbianos91

Time Machine

Time Machine provides Clock, Alarm, Stopwatch and Timer functionality for Symbian Series 60 mobile phones. With Time Machine you can check time of any city in the world, count time or get reminded about something. World clock displays time for selected cities with automatic daylight savings time calculation. Alarms can be used to schedule recurring alarms with configurable days of a week or option to recur after every configured number of weeks, months. The flexibility of Alarms provides multi-purpose use like taking medicines on time, or attending your class on time, or remembering to buy gift for your friends anniversary. Stopwatches can be used for recording time spent on some specific activities or simply record swimming or racing lap times. Timers can be used for timely reminders and can save you from a parking ticket, or toasting a recipe
Features

# Symbian style interface with hotkeys, sound customizations and auto start option
# City clocks with automatic calculation of daylight savings times.
# Alarms with recurring options, sound customizations and user selectable snooze interval
# Stopwatches with lap counter and summary sorted by fastest or slowest times
# Timers with sound customizations

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Time Machine v.1.61.gif
(19.39 KB, 178x210)
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 19:57:17 od rikeee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Konacno u Full Dobili smo Cra... verziju
Webgate Advanced Device Locks v1.01 S60v3

Advanced Device Locks

Secure your phone!

Do you need to protect important information and personal data that you have stored in your phone? Do you need to restrict the access to certain applications?
Do you need to stay confident that your phone applications will not be accessible even if the phone is stolen?
If you need all this, you obviously need Advanced Device Locks.
Functionality

Advanced Device Locks is a Symbian OS application for locking the phone or selected applications only, such as Messages, Pictures, Contacts, Video or any other. With Advanced Device Locks you can secure your phone by locking it up with a secret code up to 7 characters long;

Functionality
Advanced Device Locks is a Symbian OS application for locking the phone or selected applications only, such as Messages, Pictures, Contacts, Video or any other. With Advanced Device Locks you can secure your phone by locking it up with a secret code up to 7 characters long. Advanced Device Locks allows you to lock your phone automatically by choosing one of the following options:
* Always - each time the phone is turned on, it asks for the unlock code.
* When SIM Changed - the locks are on if the SIM card of the phone is changed.
* Automatic lock - an automatic lock is switched on after a specified period of inactivity in minutes.
*Protected applications - this option turns on the device locks if someone tries to access the protected applications. With Advanced Device Locks you have the unique option to choose whether to lock the phone itself, to lock selected applications on it or to combine these two options and lock both the phone and certain applications.

Nokia 3250/5500/N71/N73/N80/N91/N92/N93/E50/E60/E61/E62/E70

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

lockphone.PNG
(181.92 KB, 438x257)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Hmmmm ... well ... Aco, ja ovaj "Advanced Device Locks" za OS verzije 9.1 imam još od 25.08.2006 na hardu sa sve "ključem"?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Hmmmm ... well ... Aco, ja ovaj "Advanced Device Locks" za OS verzije 9.1 imam još od 25.08.2006 na hardu sa sve "ključem"?!? Smile

Imam i ja ali vec sam rekao na forumu da ne radi i nemoze da se produzi trajanje vise danova mucili su se ljude ta produze rok trajanja na oko 7000 dana nekome je uspelo a nekome nije ,,,kod mene nije uspelo  ali sad je laka instalacija i imas Full bes ikakve probleme ili ogranicenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2

Imam i ja ali vec sam rekao na forumu da ne radi i nemoze da se produzi trajanje vise danova mucili su se ljude ta produze rok trajanja na oko 7000 dana nekome je uspelo a nekome nije ,,,kod mene nije uspelo  ali sad je laka instalacija i imas Full bes ikakve probleme ili ogranicenje
Ahaaaa .... e pa onda odoh da je kupim - neka se nadje! Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
da ali opet mora sertifikat da se upiše , ... e baš ga komplikuju  Smile

(dobra moja N70 , za nju nikakvih problema i ograničenja  Smile )
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Koliko primećujem u zadnje vreme se gotovo svaka druga aplikacija mora sertifikovati i mislim da je to čak i dobro, jer da nema te mogućnosti, manji nezavisni programeri bi morali da plaćaju tu licencu na godišnjem nivou pa bi samim tim bilo još manje aplikacija. Ovako je odlično, neka ih sve više bez tog sertifikata jer se bar to da nekako srediti! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Sensation Z710e
Koliko primećujem u zadnje vreme se gotovo svaka druga aplikacija mora sertifikovati i mislim da je to čak i dobro, jer da nema te mogućnosti, manji nezavisni programeri bi morali da plaćaju tu licencu na godišnjem nivou pa bi samim tim bilo još manje aplikacija. Ovako je odlično, neka ih sve više bez tog sertifikata jer se bar to da nekako srediti! Smile

Vidjeces kada krenu isti ovi certifikati da isticu pa aplikacije prestanu da rade! Smile Inace svi traju po 6 mjeseci! Smile
Zamislite situaciju da vas ujutro mora probuditi sat zbog neceg super vaznog a ono alarm ne odradi jer vam je istekao certifikat bas tu noc ('ebeni Marfi), i aplikacija jednostavno prestane da radi! Smiley 1

Bice ovdje jos igranke oko ovih certifikacija! Smile Nije to bas bajno za korisnike, ali kako rece dobro je za razvoj aplikacija. Cudi me kako su dozvolili uopste ovo!? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Vidjeces kada krenu isti ovi certifikati da isticu pa aplikacije prestanu da rade! Smile Inace svi traju po 6 mjeseci! Smile
Ljudi moji al' sam ja neupućen! Smiley 1 Ja mislio da se aplikacija jednom sertifikuje i traje godinama kao i svaki drugi sertifikat u telefonu koji traje po 10 - 20 godina?!?
Nije valjda da je najobičniji trial period na 6 meseci??? Smile
Valjda može posle tih 6 meseci ponovo da se odradi isti postupak?!? Jedino da se to ne ukine??? Smile

Da Nokia ne računa slučajno da će kupci i ovako da promene te telefone posle par meseci pa je period od 6 i suviše dug?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
E ciglo,jer mi se cini il u zadnje vreme primecujem da se aplikacije za 8.1 i ranije symbiane vise neprave?   Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.