Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najnovije Aplikacije za Symbian s60 [review]  (Pročitano 288050 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Nisam probao ovu novu verziju,planiram koliko veceras.Inace,jedina stvar koja me nervira kod ove app jeste nemogucnost da sacuvas attachment-e iz tog programa(barem ja nisam provalio da postoji ta opcija),dok je za pregled mail-a odlicna.Medjutim,Profimail je ipak mnogo funkcionalniji i kompletniji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Slazem se da je Profimail najkompletniji i najbolji program za e-mail.
Ali je nevjerovatno kako ova java aplikacija brzo i na efikasan nacin omogucava pegled Gmail poste. Pregledan je i brz.
Sto se tice atacmenta , slabo ih skidam u telefon. To u glavnom radim na PC-u a na telefonu samo procitam ako ima koji txt e-mail.
Sto se tice baratanja atacmentima izgleda da nisu nista uradili na tom planu ni u novoj verziji. Onaj mail je imao dvije slike , ali nikako nisam uspio da ih isceprkam. Veceras sam instalirao program i nisam ga bas istestirao najbolje ....  jos cu ga malo procackati.
U svakom slucaju za java telefone bi se mogao pokazati kao odlican program a i za symbian je veoma upotrebljiv.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Citat
U svakom slucaju za java telefone bi se mogao pokazati kao odlican program ...
Ako ti Java telefoni podržavaju SSL enkripciju jer tako izgleda samo i radi Gmail?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ako ti Java telefoni podržavaju SSL enkripciju jer tako izgleda samo i radi Gmail?!?
Ja sam na ovo zaboravio. Smile
A sto se tice attachment-a ... nema sanse da se posalju ili prime , preko ovog programa. Ili ja nisam dobro procackao.
Steta bas je dobar program.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2007, 21:41:07 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Bitstream ThunderHawk S60 SymbianOS   Jos jedan browser za s60 uredjaje,po nekim tvrdnjama bolji od Opere(nisam bas siguran u ovo) Smile...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ths60_screenshots.jpg
(128.58 KB, 590x562)
ths60_screenshots.jpg
(128.58 KB, 590x562)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Nuance.TALKS.v2.51.4.S60.SymbianOS  Jos jedna aplikacija namenjena prvenstveno slepim i slabovidim licima.Nije nova,ali sam tek sada naisao na nju,a na Bureku dosad nije predstavljana,ako pretraga ne laze.Mislim da je korisno predstaviti je:Nuance TALKS™ converts the display text of a cellular handset into highly intelligible speech, making the device completely accessible for blind and visually impaired people. Nuance TALKS runs on Symbian-powered mobile phones to speech-enable contact names, callerID, text messages, help files and other screen content.

New! Nuance TALKS Version 2.5 Standard and Premium Editions

Overview
Running on Symbian™ Series 60 phones, Nuance TALKS converts the displayed text on the mobile handset into highly intelligible speech. With Nuance TALKS, blind and low-vision users can take advantage of most features, including contact directories, caller ID, text messages, help files, access to the Nokia web browser, and other screen content, available on their mobile phones. Plus, Nuance TALKS Premium Edition supports Braille input/output and provides five bonus applications.

Nuance TALKS' eyes-free access can also deliver greater convenience and mobility to sighted cellular handset users. For example, it enables drivers to access text messages, listen to email, and manage contact information from their mobile phones-without taking their eyes off the road.

Key Features
Spelling speed setting
Allows the user to define different speech rates for normal read-out and spelling text.
Various options for reading numbers
Numbers longer than four digits can now be read as single digits, double digits, or whole numbers.
Echo mode
An independent setting allows the user to turn on a special key echo mode for those who like to use the T9 dictionary when entering text.
Echo Passwords mode
Allows the user to hear the letters entered into a password field.
TALKS Key Timeout and TALKS Mode Timeout
Allows the user to set a timeout for cases where the TALKS key is pressed accidentally, and allow to repeat a command or even execute different commands without Pressing the TALKS key again.
Hear caller ID information
Adds speech output to the original user interface of the cell phone.
Software only
No additional hardware is needed.
Uses ETI-Eloquence Text-to-Speech
Widely used in desktop screen reading applications.
Control over volume and speaking rate
Supports many third-party applications
Supports IM+ (Instant Messenger) [S60], the Wayfinder GPS application [S60], and the SolvoEd dictionary [S60 and S80].

Target Customers
Blind persons and those with severe visual impairments
Low-vision and seniors (combined with Nuance ZOOMS™)
Users with needs for eyes-free operation of handset

Supported Platforms
The Nuance Talks software runs on most handsets with the Symbian Series 60 operating system.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Bitstream ThunderHawk S60 SymbianOS   Jos jedan browser za s60 uredjaje,po nekim tvrdnjama bolji od Opere(nisam bas siguran u ovo) Smile...
wayfaringpilgrim, matoro bre ovo. Ja ovo imam na hardu još iz 2005. godine i piše u "info" da je potrebna mesečna pretplata kako bi radio kao full? Smile
Jel ovo neka nova verzija, ili???
Nuance.TALKS.v2.51.4.S60.SymbianOS  Jos jedna aplikacija namenjena prvenstveno slepim i slabovidim licima.Nije nova,ali sam tek sada naisao na nju,......
Kada smo već kod ovih "govornih" aplikacija, najzad sam naleteo na ono hrvatsko izdanje: Mobile Speak 1.130.0

Edit:
Ah ne, ja se prešao. Radi se u stvari o aplikaciji "Code.Factory.Mobile.Speak" ... izgleda da je ona prava ipak ova koju je opisao Ivicaa:
zove se "SMScitac" teska 2,8mb! u zip file-u dobijes jedan sis file Starter oko 30kb i jedan db od 3,3mb, njega treba koliko se secam prekopirati u neki folder koji se pojavi prilikom instalacije prvog file-a
« Poslednja izmena: 09. Apr 2007, 00:07:31 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
wayfaringpilgrim, matoro bre ovo. Ja ovo imam na hardu još iz 2005. godine i piše u "info" da je potrebna mesečna pretplata kako bi radio kao full? Smile
Jel ovo neka nova verzija, ili???
U pravu si,matoro je - sad sam natrcao na tu app na jednom sajtu,bila mi je potpuno nepoznata,pa sam mislio da je nova,ali nije,kad sam malo obratio paznju(predstavljena je  polovinom prosle godine na tom sajtu),+ nije izlecena Smile..
« Poslednja izmena: 09. Apr 2007, 00:32:44 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
To nam bar ne manjka i za OSv7.0/8.x i za v9.1 -> Opera je tu, MiniOpera je svuda prisutna, default Web browser vrši posao, ....
Baš je zanimljivo naći sve dodatne Web brovsere prisutne za  Symbian OS i uporediti ih! Smile Još da se ima i za to vremena ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Po meni 3 app manje-vise ravnopravno dele 1. mesto: Opera,MiniOpera i NetFront.OperaMini je najzahvalnija kada je u pitanju brzina(visestruko brza od "velike" Opere) i "dzep" - najmanje skida sa racuna.Opera Symbian i NetFront Smile,hmm, ne mogu da se odlucim koja je bolja app od ove 2 - obe znace kada zelite da vidite nesto kao sto bi bilo prikazano na PC-ju,i odlicne su za download.Mislim da je ipak za svakodnevni pregled internet stranica najbolja mini Opera.Mala ispravka - kad kazem Opera mini,mislim na neoficijelnu verziju,tj. rusku modifikaciju.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2007, 01:24:44 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.