Moj najlepsi trenutak je kada se probudim u krevetu i vidim da su sve moje mace legle i sklupcale se da spavaju pored mene!
P.S. Taman sam hteo da otvorim temu sa identicnim nazivom kad vidjeh da ista vec postoji... Steta sto je imala tako los odziv Jel' moguce da je tako mali broj romanticara ovde?!
Steta sto je imala tako los odziv Jel' moguce da je tako mali broj romanticara ovde?!
Ljudi generalno tesko i slabo pokazuju svoja osecanja, mozda iz straha da ce ih ismejati, da ih nece razumeti a mozda zato sto bolje pokazuju nego sto mogu da opisu...
Citat
Najlepsi trenutak...
Mozda je i duze trajalo od trenutka, ali je ostao u dobokom i neizbrisivom secanju. Lica toliko blizu da se oseti vreo dah, usne naspram usama, tek priljubljene jedne uz druge a pogled....pogled koji je prica za sebe, takav da mozes osetiti kako izbija strast, zelja, vatra...pogled od koga klecaju kolena, srce bije kao ludo, a sve oko tebe nestaje...posle njega se vise i ne secam bas svega, znam samo da je bilo rajski
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...
Dr Armand "Ne vezuj se ni za sta sto ne mozes da ostavis za trideset sekundi ako postane vruce..." Zahvalnost nije samo najveća od svih vrlina, nego i majka svima ostalima. Ciceron
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.