Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najlepsi avatar - ?!  (Pročitano 31188 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Pazite  Anju sto nas tesi ,nedelju,dve... posle opet haos,ha?  Smile  salim se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nece biti mirno dok god se neke stvari u glavama ne promene...
Mozda ce samo tako delovati...
Ajde svitac, na trg u 14:30 u subotu da te vidim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Citat
Pazite Anju sto nas tesi ,nedelju,dve... posle opet haos,ha?  salim se

Rado bih rekla mesec dva ali ne delujem tako dugorocno
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
@Cbbj:
Nisam raspolozen za zajebavanje, veruj mi, ovaj forum je odavno prestao da bude moj zivot...

Da sam znao da ce me toliko ljudi izjebati za to okupljanje lepo bih se dogovorio sa lakijem i jos nekima i otisao u neki restoran da se najedemo i napijemo ko ljudi i ispricamo, ne bih se jebao kao ne zdrav oko gomile sitnih srana ovih dana i zalagao toliko koliko se zalazem ispod haube da bi vama u subotu kad dodjete svima bilo lepo.
Jel treba da se smejem?
Smejte se vi, ako vam se smeje, ali mene zajebite... dosta mi je bilo smejanja i sale... mislio sam da je bar ovo bilo ozbiljno...

Tvoju frustraciju razumem, ali cekaj malo, ja se nisam zezao! Ja sam ozbiljno mislio da je burek forum tvoj zivot i da si samo u sali napravio komentar da ces ga zatvoriti na mesec dana! Nisam ni ja vidovit da vidim sve ono sto ti dozivljavas i prezivljavas... ali nikada se nisam i necu zezati sa tvojim osecanjima. Tako da izvini sto sam te naljutio, nisam imao pojma da je sve ovo tako ozbilno.

Sto se mene tice, moje je skromno misljenje da mi je savest mirna po pitanju i tebe i bureka i uopste okupljanja. Ja nisam mogao da ponudim ne znam sta, niti znam sa kakvim si se sitnicama suocavao ovih dana, niti sam te ja u icemo prevario. Ja sam Lakiju ponudio krov nad glavom, toliko sam mogao, da nece ostati na ulici i gladan, tim pre sto nam dolazi iz Zagreba (svaka mu cast). Isto tako, moja kuca je otvorena da pola ljudi sa okupljanja moze i da prespava da je potrebno, da bi tebe i sve ostale videla i druzila se i sutradan, ako je potrebno. Prema tome, ja sam to sa svoje strane mogao da ucinim, za neku drugu pomoc nisam dobio molbe, a i ne bih vise mogao da ucinim.

Lakija veoma cenim, ponudio sam da ga docekam, da ga otpratim do grada, zato sto ja mogu tek kasnije da dodjem da vas vidim. Uklopio sam se u te planove koliko vise mogu, iako mi dan nimalo ne odgovara, ali sam se potrudio sa svoje strane da budem maksimalno fleksibilan. I do sada, kao sto znas, kada god je bilo okupljanje ili bilo sta drugo, trudio sam se da te maksimalno ispostujem kao coveka, ako ne i kao prijatelja, i da budem kooperativan. Stoga mi je sa te strane savest mirna jer te ja do sada nikada nisam zeznuo za bilo sta. Ako sam te mozda nenamerno povredio ne znajuci ozbiljnost ove situacije, ili bilo kako drugo ne znajuci te dovoljno kao coveka, ja ti se izvinjavam za to. Ali za bilo sta drugo, pa i za okupljanje, ja sam cinio uvek sa svoje strane sve sto je do mene da sve bude u redu. U slucaju da imas primedbe na bilo sta u vezi sa mnom, ja sam otvoren da cujem svaku sugestiju, kao sto sam spreman, kao sto sam ti i rekao, da poslusam uvek tvoju sugestiju da se deaktiviram, uklonim, itd. ako smetam. I to je sve sto ja mogu da ucinim.

Izvini jos jednom sto nisam shvatio kolika je ozbiljnost situacije, a za sve drugo oko organizacije okupljanja i toga ko dolazi i ko je otkazao, ja za to ne snosim odgovornost i krivicu. Ja sam vas davio prvi da mi se precizira tacan datum okupljanja! Mesecima sam na kalendaru imao obelezen datum i NEDEALJAMA pre okupljanja sam razmisljao koga i kako da primim u kucu i kako da uklopim svoje obaveze sa druzenjem sa vama. I na kraju, jos nesto: za cbbj-a ne postoje "nepredvidjene okolnosti", jer ih on ne dopusta u zivotu (to ja na konto ovih koji ne dolaze iz X razloga). Isto tako, mrzim i rec "otkazano", zato je i ne konzumiram!

Zao mi je sto se jedna lepa prilika vec pretvorila u nocnu moru.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Novi Anjin avatar... 3 sata krvavog rada...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
Sf sad znam da nemas vremena ali molim te sad da izmenis moj avatar kad stignes. Video si me pa kopiraj i dodaj neke zanimljive detalje. Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vazi, vazi, bice ovih dana.... Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Izvini Arijana ali opet sam najlepsa!!!!

Hvala duso!

CMOKA
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s

Evo i za lovera Smiley
Lici...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Jebote al' si ga skino Smiley original
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.331 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.