Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:28:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najjaci znak  (Pročitano 44469 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
Ok , tvoja prica... zasto onda ti gledas osobine svih skorpija kroz tvoju majku ?

Svi horoskopi isticu skopiju kao jake osobe

imam ja josh primera, ne brini se ti Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
ne, samo ukazujem na nelogicnost tvoje prethodne izjave
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows 98
Browser
Mozilla

Aman, stvarno ne razumem.Kako se neko interesuje za astrologiju,a tako generalizuje stvari? To je za nivo obdanista,pa ma kako to ko shvatio.Ne cini nas jakima,slabima,pametnima,glupima,dobrim,losim,bla,bla...pripadnost odredjenom znaku ili polozaj Sunca.Pa cak da gledamo samo sunce,bitni su iaspekti koje ono gradi ,ili ne gradi,kuca u kojoj se nalazi i uopste cela karta nekog natusa.Niti je Skorpija slaba jer je moja mama skorpija slaba,niti je Skorpija jaka jer tako kazu svi horoskopi.Ajde da se malo pomerimo  sa tacke horoskopskih znakova i drugacije definisemo teme.Umesto najjaci znak,pitanje moze da glasi sta nas u horoskopu cini jakima? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
  Smile auu  znam ja takve ko ti sto mi ukazuju na nelogichnost.Sta si ti sad mene hteo da naucish da nisu svi skorpioni takvi ? Pa normalno da nisu znam ja to hvala na "ucenju" Smile, u svakom zitu ima kukolja ali cinjenica je da sazvedje skropiona cesto  daje takve osobine..
« Poslednja izmena: 08. Avg 2006, 15:51:49 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
@Coccinelle, samo budala generalizuje ljude.. ja kad pricam o coveku mislim na sazvezdje... samo upotrebim reci "skorpijei" posto je njihovo svetlo iz tog sazvezdja....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
  Smile auu  znam ja takve ko ti sto mi ukazuju na nelogichnost.Sta si ti sad mene hteo da naucish da nisu svi skorpioni takvi ? Pa normalno da nisu znam ja to hvala na "ucenju" Smile, u svakom zitu ima kukolja ali cinjenica je da sazvedje skropiona cesto  daje takve osobine..

Ne ako vec moram da pocinjem da objasnjavam, koliko se secam ti si izjavio nesto u fazonu - nisu svi isti, a onda si rekao moja majka je skorpija pa znam, cak i da znas 50 skorpija i da su sve identicne opet stoji tvoja prethodna izjava..

Ne znam sto se uzbudjujes... ja nemam nista protiv generalizacije u horoskopskim znacima jer verujem da kad se neko npr. rodi zimi ima razlicite karakterne crte nego onaj ko se rodio leti, stoga verujem da horoskop ipak ima dosta tacnih cinjenica, naravno svako moze po jednoj stvari ili dve da odudara od kalupa, ali pitanje je najaci znak ?
Ja nisam puno razmisljao vec sam otisao na sajtove i iskopirao u prilog mojoj tvrdnji da su skorpije pored jarca najaci znak u horoskopu, sto ce i vecina tih istih horoskopa potvrditi..
Tako da se ja i ti u sustini slazemo ali si samo pogresno formulisao svoj izjavu i ja sam ti to i rekao...

Nervira me ovaj chat zato sto ako ne stavis 15 smajlija kao predskolsko dete svi misle da si kreten ( dobro, nije da bi se zajebali ali ipak )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Moze se reci da su i Skorpija i Jarac dva jaka znaka.Zbog vladara im Plutona i saturna.Jedan od sigurnih pokazatelja mentalne snage je Pluton(regeneracija) u konjukciji sa Merkurom (um).Daje najjace ljude.Nesalomive.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2006, 18:06:17 od Coccinelle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
ne zapravo ja sam rekao da skorpije nisu toliko jake koliko mislite....i ne ubrajamo iste stvari pod  definiciju "jakog" znaka..
ok da ponovim skorpije su jake samo dok imaju oslonac i filter

vidim ja da si se ti malo zbunio i izgubio ... ajde posalji tvoje podatke da vidim natal... da znam dal vredi raspravljati bili sta sa tobom..
« Poslednja izmena: 08. Avg 2006, 21:25:23 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ako je verovati horoskopu , ti si jarac, ja skorpija, cak i da mislimo isto mi bi smo se pobili na kraju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
Ako je verovati horoskopu , ti si jarac, ja skorpija, cak i da mislimo isto mi bi smo se pobili na kraju Smile

i ti bi izvukao deblji kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:28:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.