Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:04:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najjača scena?  (Pročitano 20554 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG KG-800
ima puno jakih scena ali meni prva na pamet pada ona iz "strah i prezir u las vegasu" kad njih dvojica čekaju za šankom i deepa počnu pucat filmovi da su u baru neki dinosauri i izjava "moramo napbaviti cipele za golf inače se odavdje nikad nećemo izvući živi"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
partija pokera u Training dayu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Kad Maximus u Gladijatoru prije svake bitke uzima zemlju i trlja u ruke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Citat
Uh kako se slazem sa tobom za dr.mrtvih pesnika...sav sam se najezio evo dok kucam....antologija sta reci kao i film....posto sam lenj i nisam citao prethodne stranice ne znam da li je neko pomenuo ali...film Vrelina ili ti Heat (valjda sam ga spelovao dobro)  kada pred kraj filma sede dva kralja De Niro i AL PAcino u kaficu i pricaju ......kako svako ima svoj posao i ako dodje do toga da budu face to face ovaj drugi morati biti ubiven Smiley  traje jedno dva i po minuta ....jedno 10 puta sam gledao i to mu dodje kao da gledas dzordana ili medzika u kosarci kako igraju ili ronaldinja,pelea....znaci ne moze se opisai kakava je to gluma jednostavno uzivas.....
Burazer mi je rekao da je ta scena(iz "Vreline")snimana odvojeno,jer su u to vreme Al Pacino i Robert de Niro,navodno,bili u svadji,pa je scena morala tako da se snima.Prvo su snimali scene sa jednim pa onda sa drugim,pa su montirali,a i cini mi se da tokom trajanja te scene ni jedanput ne mozes da ih vidis zajedno u kadru,sto samo potvrdjuje istinitost mojih reci Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
najaci film, tj trilogija 'Kum'
necu bas hronoloski al nema veze:
-scena kad se onaj producent woltz budi sa krvavom glavom svog konja Kartuma i pocinje da vice
-ubistvo sonija
-krstenje za vreme chistke u drugom delu
-scena kad se luka braci priprema da iskaze zahvalnost sto je pozvan na svadbu donove cerke
-klemenca poklanja tepih Vitu
-neko je vec rekao, razgovor kej adams sa njenim muzem
-kad ubijaju Luku Bracija, noz u ruku i onda ruska kragna
-razgovor Majkla Korleonea i oca devojke sa kojom se ozenio na Siciliji
-Majklovo ubistvo Turcina i kapetana
-'moja zena place na spratu. konsiljere, sta to vec svi znaju sto ja ne znam'
-vec pomenuto ali i ja cu da ponovim, razgovor majkla sa fredom, 'kad budes dolazio da vidis majku reci da ja ne budem tu'
-razgovor kad Vito Korleone dolazi u mrtvacnicu i trazi od grobara da mu uzvrati uslugu; 'Necu da ga majka vidi ovakvog' i pokazuje na mrtvog sonija

'Dezurni krivci' -'USUAL SUSPECTS
-prica o kajzeru slozeu, kako su mu silovali i maltretirali porodicu, a on dolazi zatice odvratnu situaciju, ubija prvo zenu i decu a onda tek ubija smradove
-'Copavi' zavrsava pricu sa inspektorom i odlazi, inspektor dobija foto robot i vidi da je u stvari on Kajzer Sloze, istrcava napolje a ovaj je vec otisao u jaguaru, lol

Blow -johny depp
-Dzordz dolazi da se upozna sa Pablom Eskobarom, gleda ga kako dolazi i Pablo usput prilazi nekom liku pozdravlja se sa njim, okrece se i nastavlja prema Dzordzu a jedan od Pablovih momaka vadi pistolj i liku sa kojim se ovaj pozdravio puca u glavu
-scena kad murija dolazi da ga hapsi jer ga je keva prijavila. Murija ga izvodi iz kuce a on je gleda, 'Sta sam mogla, mislis da je meni lako da svi okolo pricaju da imamo kriminalca u kuci' (svako ko je odgledo ovu scenu, i da je na njegovom mestu ubio bi kevu; zena je super odglumila, svaka cast)
-scena u zatvoru kad zamislja da mu je cerka dosla u posetu

sad malo Tarantino

'Pulp fiction'- 'Petparacke price'
-pljacka u kaficu
-riba koja dolazi sebi, ustaje i vidi iglu zabodenu u grudi, (bolesno)
-Brus Vilis se seca kako je dobio sat kad je bio mali; lik koji je poznavao njegovog caleta mu donosi sat i prica mu morbidnu pricu o putu koji prosao taj sat

'Reservoir dogs' - 'Ulicni psi'
-Majkl Medsen igra uz muziku i liku vezanom za stolicu sece uvo, poliva ga benzinom; scena je vrh vrhova
-scena  u skladistu kad svi drze pistolje uperene

'Cetiri sobe'
-najaca je naravno scena sa zipom, lik odseca prst, uzima kes i odlazi
-Banderas se vraca u sobu, ulazi i zatice les zene koja viri iz kreveta, sobara koji vristi sa iglom u nozi, vatru...

'Apokalipsa danas' -'Apocalipse now'
-najaci pocetak nekog filma
-surfovanje ('volim miris zapaljenog napalma ujutru')
-i kraj filma kad odlazi posle ubistva

'Scareface'
-kraj-'say hello to my little friend'
-scena sa testerom

'kralj njujorka'
-limuzina staje pored kola u kojima lik pokusava da ih upali, prozor se otvara i Cristofer Wolken pruza dvocevku-'hey, you'...(inace sve se desava na groblju za vreme sahrane dvojice kolega (pandura) lika u autu)
-frenk white (christofer walken) dolazi do lika koji ga je izdao. lik priznaje da ga je izdao jer je dobio kes za to, a frenk ladno kaze 'zahranite ga sa parama' i izlazi

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

horsie-f.jpg
(84.64 KB, 500x755)
gta-sonny.jpg
(13.16 KB, 241x181)
luca brasi.jpg
(7.48 KB, 359x239)
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 19:19:06 od pedja1000 »
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Ja hocu svoj deo, hocu da znam shta mi pripada...
Sav si mi neki mlitav, nejak, nikakav svi te zajebavaju...
Mislim da tako idu scene... Smile
I al' je ukusan ovaj Pantelija, Shta ce biti s' kucom?Zapalicu je!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
Najbilja scena je definitivno , iz filma Kum kada Michael odlazi na Siciliju, a u pozadini se cuje popularna muzika iz pomenutog filma, kada sedaju u kafanu i kad se zeni sa onom sicilijankom!
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 208
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Jedna od upecatljivijih,scena silovanja Monice Bellucci u filmu Irreversible (Otpozadi),traje dvadesetak min. a Monica se potrudila da docara pravu dramu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia E72
 Smile

Dobro, nekima je ta scena i uzbudljiva...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
po meni,jedna od jacih scena je iz Goldeneye 007- kada Pirs Bronsnan vozi tenk,probija ogroman zid u punoj brzini,ulazi u spic saobracaja(samo mu glava viri iz tenka) i gazi ladu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:04:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.