Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 10:04:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najhladniji znak  (Pročitano 81341 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Nije uvreda bas, cek da se sjetim sto bi moglo strijelca uvrijedit Smile
Evo recimo vi strijelci volite pricat, i govorit istinu tek tako cak i kad ne pase, i sad recimo netko nepoznat il poznat vam prijedje i kaze da je bolje da sutite nego da pricate glupost, a eto recimo ti znas da nije glupost to sto si rekla vec samo istina, i naravno da cete smetat.
Jarceve je jako strah znas da nebi bili povrijedjeni pa se zato cine jako hladni. Nisam sigurna koji strah imaju strijelcevi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, to da ih je strah da budu povredjeni je potpuno tacno. Cak mi je znao govoriti jesi li ti sigurna da ja smem da se zaljubim u tebe Smile
I jos jedno pitanje Smile da li postoji neki nacin da mi strelci malo svezemo jezik, preterujem sa iskrenoscu, ili smo beznadezan slucaj? Cak mi i drugarice govore da nisam normalna sto sam toliko iskrena Smile
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Na zalost nemozes protiv prirode. Bezobzira sto si ti podznak jarac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, to da ih je strah da budu povredjeni je potpuno tacno. Cak mi je znao govoriti jesi li ti sigurna da ja smem da se zaljubim u tebe Smile
I jos jedno pitanje Smile da li postoji neki nacin da mi strelci malo svezemo jezik, preterujem sa iskrenoscu, ili smo beznadezan slucaj? Cak mi i drugarice govore da nisam normalna sto sam toliko iskrena Smile
i ja sam strelac-jarac, i ne mozes protiv toga, te stvari ti prosto izlete i ne vidim nista lose u tome i jako me nervira kada to nekome smeta! nisam licemerna, ne vredjam nikoga. a istinu ko ne moze da proguta to je njegov problem, a ne moj! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 250
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
i ja sam strelac-jarac, i ne mozes protiv toga, te stvari ti prosto izlete i ne vidim nista lose u tome i jako me nervira kada to nekome smeta! nisam licemerna, ne vredjam nikoga. a istinu ko ne moze da proguta to je njegov problem, a ne moj! Smile

pogotovo ne mozes protiv toga jer je i jarac potpuno iskren znak. da si diplomaticna vaga, ili blizanac muljator, ili ovan sto slaze dok zine, mozda bi i mogla nesto napravit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

pogotovo ne mozes protiv toga jer je i jarac potpuno iskren znak. da si diplomaticna vaga, ili blizanac muljator, ili ovan sto slaze dok zine, mozda bi i mogla nesto napravit.
mozda je problem samo naci ljude koji to prihvataju! ja recimo nikada nisam mogla da se druzim dugo sa iskompleksiranim osobama. pazim se, pazim...i onda izleti neka mala sitnica zbog koje se ista osoba smrtno uvredi! e...a koliko pazim, zamisli da se ne pazim? Smiley zato biram ljude za druzenje, iskustvo je to!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 250
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
hahaha, shvatam to potpuno! Smile moja najgora iskustva u tom smislu su definitivno s lavovima- toliki narcisi, koji misle da su naj-naj na svijetu. ako im bilo cime ukazes da ne mislis da su Bozji dar ljudima smrtno se uvrijede. Smile
takodjer su ribe nezgodne- njih istina zna jako povrijedit.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
po meni ta strelcevska osobina nije mana:pravi prijatelj ti ne govori ono shto zelish da chujash nego shta on misli.Suvishna iskrenost ne postoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hahaha, shvatam to potpuno! Smile moja najgora iskustva u tom smislu su definitivno s lavovima- toliki narcisi, koji misle da su naj-naj na svijetu. ako im bilo cime ukazes da ne mislis da su Bozji dar ljudima smrtno se uvrijede. Smile
takodjer su ribe nezgodne- njih istina zna jako povrijedit. Smile
tacno tako, dok sam to pisala mislila sam na lavove! Smile
ribe takodje, ali ribe se uvrede i ucute, sklone se...skontash da neshto nije u redu, ne chachkash i njih prodje! Smile
ali, lavovi...jao... Smiley 1
mislim da nije fora u lavovima samim, vec u lavovima koji su nezadovoljni sobom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
jarac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 10:04:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.