Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:12:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najhladniji znak  (Pročitano 80987 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@paulina
Da paulina,mislim da si u pravi,gdje je covjeku Mjesec tu mu je dusha Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
Citat
Bikovi su jako emotivni, dakle prema osobama koje vole su jaaaakooo tople. A ako im do nekoga nije stalo, - 30 stepeni C  Smile Kao što reče cy3i . Ali tu hladnoću morate baš da zaslužite  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

On me dit que nos vies ne valent pas grand chose..

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
Zastava Serbie
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam devica i mogu reci da sam dosta hladna i to me nervira.
Ali ne moze biti drugacije Smile. Ja pokusala...!!! Sve mi deluje pateticno. Vise volim razumno da volim bez mnogo prenemaganja i nazovi topline, jednostavno mi ne prija.
Sto se tice jarceva i bikova: jarcevi muskarci umeju iskreno da vole i imaju topline, ali jednostavno ne umeju da je iskazu i pokazu, to cine na grub i enigmatican nacin; zene jarcevi su dosta hladne i ostre prema partnerima; muskarci bikovi ( aprilci ) su hladni, na prvi pogled sigurni u sebe, ali imaju strah od neuspeha pa to cesto prikrivaju hladnocom i nezainteresovanoscu. Bikovi (muskarci - majovci) za mene su bolji kao prijatelji i jako su topli i prijatni, vecinu zena privlace. Zene bikovi generalno su hladne kao majke, ali trude se da budu razumne, za suprotan pol su zavodnice i vole da dominiraju i naravno igraju se toplo - hladno.
Eto moje analize na osnovu ljudi kaje poznajem, sa kojima zivim i koje srecem.
Pozdrav!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
devica - blizanac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ko zna zasto je to dobro

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja bih rekla jarac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
jarac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
jarac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2100
Citat: m.elektro@verat.net 03. Mar 2006, 22:15:40
TVRDIM da je su najhladniji znaci
JARAC i
STRELAC,sto i jeste tacno ako procitate sve o njima
Znala sam da ce u vrhu liste "najhladnijih" horoskopskih znakova da se nadje Jarac.Inace takva kategorizacija je veoma povrsna i dosta netacna.Zao mi je sto se o pojedinim znakovima a samim tim i o ljudima koji su rodjeni pod tim hor.znakom sudi uglavnom na osnovu onoga sto mozete da procitate u opstim karakteristikama znaka.Istina je sasvim drugacija i predlazem vam da iskreno upoznate nekog Jarca da biste se uverili da ta uvrezena misljenja o njima,tipa da su materijalisti,hladni,okrutni i sl.,veoma lako padaju u vodu!!! Smile   Pozzz svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

skoro

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 56
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung 
Mozda Jarac,kazu sto Saturn takne u kam sve pretvara.....
[/quote
Pitanje, zar nije poetna Mjeseca i to gdje tj u kom znaku se on nalazi da li je neko hladan topao i slicno. Ja sam npr Strijelac podnzak Skorpija i naravno mjesec u Skorpiji. Po meni najhladniji znak, mozda Jarac zenski Smiley (zaljube se jedino u meterijalno ako gubis materijalno gubis i njih znam vise primjera pa mi to toaliko ocit primjer da je za ne povjerovat) Muskih Jaracica neznam, nisam nesto imala priliku da upoznam.
Citat: m.elektro@verat.net 03. Mar 2006, 22:15:40
TVRDIM da je su najhladniji znaci
JARAC i
STRELAC,sto i jeste tacno ako procitate sve o njima
morala sam da sumiram sve ove postove.
Prema svim ovim analizama ja ispadam materijalista koji se pretvara u stenu odnosno to vec jesam usled hladnoce mog znaka i poznaka jarac/vodolija...
Ali tvrdim da to nije tachno a pogotovo ne ova materijalna strana barem ja sam od toga operisana....
A ljudi iz mog okruzhenja i bivshe ljubavi su mi govorili samo suprotno.Umemo da budemo neizdrzhivo hladni ali samo kad to pozhelimo i kada nas neko natera na taj akt
IP sačuvana
social share
Stvarno, shta ste vi bili
kad je josh postojalo mnogo davnih juche?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Život je prekratak zato prvo pojedi desert!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1064
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
ja ću malo iz svog kuta prokomentirat. Najhladnije su definitivno djevice one toliko iritiraju svojom pedantnošću, rezerviranošću i zatvorenošću da uopće ne znaš kako s njima. I Bikovi su prilično hladni.

Prijatelj mi je Jarac i prilično je zatvorena osoba na prvu, al inače ima predivnu osobnost.
blizanci su priča za sebe, ko što je neko reko s njima nikad nisi načisto, taman kad misliš da je sve ok, oni se sjete izvest neku novu glupost. sad dal su oni hladni manipulatori tuđim osjećajima il samo razigrana djeca to je pitanje za raspravu.
Bila sam u vezi s blizancem koji je bio predivan naravno kad je bio, Smile al kad su ga uhvatile mušice nema šanse da ga dobiješ na svoju stranu...
Lavovi su definitivno najtoplija bića, oni fakat imaju velko toplo srce,

Ribe možda ne griju previše al su u svom čudnom svijetu emocija, osjećaja, bunila što nekad zna bit zanimljivo
IP sačuvana
social share
Najbolje stvari u životu su one koje su zabranjene, nemoralne ili debljaju!

Najvažniji trenutak je sadašnjost, najvažniji čovjek je onaj koji ti upravo stoji nasuprot i najvažnije djelo je ljubav!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:12:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.