Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 07:27:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najhladniji znak  (Pročitano 81223 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bila sam ja zaljubljena u njega, ali svaki dan je mislio da cu ga ostaviti zbog bivseg momka(znao je svaki put kad se cujem sa njim i znao je da ga jos uvek volim), tako da nisam nista uradila po protokolu Smile
I zbog toga jarcevima jedan veliki orden za izdrzljivost:flower: Smile Smile
Ali i stena se moze slomiti, znam, ja je izmrvila u prah Smile
A posle tri dana nase veze mi rekao da me voli, na sta sam se ja zaprepastila.
Niste vi jarcevi tako hladni Smile Smile Smile
PS On je jarac/ovan pa je mozda podznak odradio to sa izjavama ljubavi
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bila sam ja zaljubljena u njega, ali svaki dan je mislio da cu ga ostaviti zbog bivseg momka(znao je svaki put kad se cujem sa njim i znao je da ga jos uvek volim), tako da nisam nista uradila po protokolu Smile
hehehe.izgleda da je on tvoje srce izmrvio u prah :Dako te je tako brzo zavolio mogla si i ocekivati da te brzo i ostavi jer tako je to sa jarcevima.da se trudio oko tebe 1 godinu ili vise onda bi i ljubav duze trajala a da je bio ljubomoran na bivseg momka bio je sigurno  jer jarcevi jesu ljubomorni a taj podznak u ovnu jos vise jaca ljubomoru kod njega. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 250
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
I zbog toga jarcevima jedan veliki orden za izdrzljivost Smile Smile Smile

hmm.. sada mi je jasno. Smile jarac nikada nebi pristao da ti bude druga opcija, neko s kim si jer ne mozes imati ono sto zelis. Smile isto kao sto i mi ne prihvatamo biti s bilo kim. previse smo ponosni za takvo sto. ako je i na trenutak pristao, to je bilo iz ocigledno velike ljubavi prema tebi, u trenutku slabosti, kada je pregazio svoj ponos. poslije kada je shvatio da ti volis nekog drugog, povukao se. Smile
brza izjava ljubavi te ne treba cuditi, jer je on ocigledno dugo prije toga bio zaljubljen u tebe (sto je karakteristicno za jarceve) i strpljivo cekao svoju sansu. tako da to kod njega nije doslo preko noci. Smile

ono sto mislim da ennzo jako grijesi, to je pripisivanje ljubomore jarcu- koji je jedan od najneljubomornijih znakova, to je tvom momku bilo od poznaka. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ja ne kapiram zasto balite jarceve da su tako hladni  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I zbog toga jarcevima jedan veliki orden za izdrzljivost Smile Smile Smile

hmm.. sada mi je jasno. Smile jarac nikada nebi pristao da ti bude druga opcija, neko s kim si jer ne mozes imati ono sto zelis. Smile isto kao sto i mi ne prihvatamo biti s bilo kim. previse smo ponosni za takvo sto. ako je i na trenutak pristao, to je bilo iz ocigledno velike ljubavi prema tebi, u trenutku slabosti, kada je pregazio svoj ponos. poslije kada je shvatio da ti volis nekog drugog, povukao se. Smile
brza izjava ljubavi te ne treba cuditi, jer je on ocigledno dugo prije toga bio zaljubljen u tebe (sto je karakteristicno za jarceve) i strpljivo cekao svoju sansu. tako da to kod njega nije doslo preko noci. Smile

ono sto mislim da ennzo jako grijesi, to je pripisivanje ljubomore jarcu- koji je jedan od najneljubomornijih znakova, to je tvom momku bilo od poznaka. Smile
ja sam jarac podznak strijelac i jako sa ljubomoran a i znam drugih jarceva koji su isto ali nije to razlog sto ju je taj jarac ostavio.jednostavno mu je prestala biti zanimljiva iz razloga sto je vjerovatno ranije bio mozda i previse zaljubljen u nju i kada je osjetio da me se predala a mozda je to i previse pokazivala sto je svojstveno strijelcu onda je preko noci izgubio interes.to mi se desilo puno puta jer jarac mora da se napati oko neke djevojke da bi ljubav kasnije duze trajala.mada naravno ima razlicitih i jarceva.i ne da su ljubomorni nego znaju biti bolesno ljubomorni samo to vjesto kriju. Smile Smile :Dkada se neko voli onda je ljubomora i normalna pojava ja mislim kod svih znakova pa i jarceva.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2007, 14:32:12 od ennzo8 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 250
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ok, ovako. jarac moze i ne mora biti ljubomoran, ali je jedno sigurno- on ti nikad to nece dati do znanja. u sebi se moze kidat od ljubomore, al ce se uvijek praviti da mu je sasvim svedno, i da ga ne tangira..

jarcu veoma brzo dosadi nesto servirano na pladnju, ali u ovom slucaju je momak bio zaljubljen vec godinu dana, i jos joj je odmah i ljubav izjavio,a jarac to ne bi radio da stvarno ne misli tako.
a to dopisivanje i kontakt s bivsim+ zabezeknuti pogleda na njegove ljubavne izjave meni ne djeluju kao preveliko pokazivanje osjecanja s njene strane.. Smile
uglavnom, moje misljenje je da se on definitivno povukao jer je shvatio da ona ne voli njega, vec bivseg (sto je menci i rekla), i kada je to shvatio, nije zelio da bude nicija zamjena.
mozda nisam upravu.. Smile Smile

p.s. malo smo skenuli s teme.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ok, ovako. jarac moze i ne mora biti ljubomoran, ali je jedno sigurno- on ti nikad to nece dati do znanja. u sebi se moze kidat od ljubomore, al ce se uvijek praviti da mu je sasvim svedno, i da ga ne tangira..

jarcu veoma brzo dosadi nesto servirano na pladnju, ali u ovom slucaju je momak bio zaljubljen vec godinu dana, i jos joj je odmah i ljubav izjavio,a jarac to ne bi radio da stvarno ne misli tako.
a to dopisivanje i kontakt s bivsim+ zabezeknuti pogleda na njegove ljubavne izjave meni ne djeluju kao preveliko pokazivanje osjecanja s njene strane.. Smile
uglavnom, moje misljenje je da se on definitivno povukao jer je shvatio da ona ne voli njega, vec bivseg (sto je menci i rekla), i kada je to shvatio, nije zelio da bude nicija zamjena.
mozda nisam upravu.. Smile Smile

p.s. malo smo skenuli s teme.. Smile Smile

pa zato se za jarceve i kaze da su hladni.ako mu se nesto servira na tanjiru onda on lako izgubi interes a previse je posten da bi i dalje bio sa tom osobom nego joj jednostavno daje do znanja da ne zeli vise da bude u toj vezi i trazi novu djevojku .za razliku od nekih drugih znakova koji ce i pored nedostaka ljubavi ostati sa tom osobom i dalje valjda zbog navike ili nekih drugih razloga jarac ce jednostavno otici i potraziti drugu inspiraciju jer jarac mora uvijek imati neki cilj.vjerovatno ta jarac sada razradjuje taktiku kako da dodje do neke nove djevojke naravno ako je ona pametna i ako mu se neda odmah Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hehehe.izgleda da je on tvoje srce izmrvio u prah :Dako te je tako brzo zavolio mogla si i ocekivati da te brzo i ostavi jer tako je to sa jarcevima.da se trudio oko tebe 1 godinu ili vise onda bi i ljubav duze trajala a da je bio ljubomoran na bivseg momka bio je sigurno jer jarcevi jesu ljubomorni a taj podznak u ovnu jos vise jaca ljubomoru kod njega. Smile Smile Smile
Trajalo godinu dana Smile
A ljubomoran je sigurno jer svaki put kad izadjem pita gde sam bila, da li me je neko muvao, ali su retki trenutci kad to pokaze, mislim da se trudi da to sto vise sakrije ili da se kontrolise.
By the way Pre mene nije imao devojku sedam godina, a ja sam znala 5 njih kojima se tad svidjao. Ima nesto jako cudno u njemu.
Ljudi, bas sam dosadna sa ovim Smile
Necu vise, odoh u grad veceras, i ako upoznam nekog odmah cu da ga pitam sta je u horoskopu Smile
Hvala sto ste mi objasnili prirodu jarceva(ja sam to u podznaku Smile) Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2007, 16:49:13 od Menci »
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ostala bez texta

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia N95
Device
IP sačuvana
social share
Sledeći put kada ga sretneš, kada ti se krv sledi u žilama, kada ti se svi udovi potpuno parališu, moraćeš da pomisliš: "On nije strašan. On samo strašno želi da to bude". Metoda koju sprovodi poznata je i tebi, a zove se "napad je najbolja odbrana". Zapamti! On napada da ne bi bio napadnut. Ne nasedaj, ne napadaj, ne brani se. Uostalom, šta te briga! Pa ti i ne treba da ga napadneš. Treba samo da ga navedeš da on zavede tebe. Mačeve u korice! Ako već moraš da imaš neprijatelja, onda je najbolje da to bude škorpija....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry 
Device
Veoma, često operisani od emocija, dodira, ljubavi, strasti, teško njima...
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 07:27:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.