Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 17:50:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najhladniji znak  (Pročitano 81528 puta)
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
za sebe mogu reci da nisam hladna jer vidim po sebi...ali moyda kad upoynajem ljude ne otvaram se mnogo jer nemogu jos da verujem tim ljudima,ali kad se zblizim sa nekim stvarno postajem kao med i mleko i stalno sam nasmejana... : )
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Once upon a time, In a land far away ....

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2333
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Tel.Me 
mislim da su najhladniji
1.vage
2.ribe
3.vodolije

....iz životnog iskustva,nikakva naučna istina.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moj stric je Jarac, i sve što je u životu uradio, činio je hladne glave, i bogami dobro mu ide !!!
Smile Smile Smile
blago stricu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Mislim da definitivno prednjace jarcevi,suvishe su ozbiljni,blizanci koji se nista ne shvataju ozbilno...mada ima i izuzetaka kao sto sam ja (ribe-bik....mozda zbog meseca u lavu), moj drug (rak-ribe u mesecu ribe....nema nikakvih osecaja za druge Smile).
U sushtini sve zavisi od osobe do osobe:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ja isto mislim da su jarčevi najhladniji ako je vjerovati knjigama, međutim moja mama jarac suosjeća uvijek sa drugima i općenito je vrlo osjećajna osoba samo što to ne pokazuje ljudima koje ne poznaje dobro. Meni se nekako blizanci čine najhladniijima, stalno zbijaju šale i često to čine na tuđi račun, i te njihove šale mnogo puta druge ljude dovode u neugodnu situaciju,a sve zato da bi blizanac došao u središte pozornosti...to mi je bezze Smile
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Noge cvrsto na zemlji a glava u oblacima

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson T610
Hehehe.........pazljivo sam procitao post-ove na ovu temu i mogu reci samo: Ja sam Devica/Jarac, pa vi vidite?  Smile  Smile
Kakva kombinacija?  Smile

Medjutim, mogu reci jednu stvar koja ce mnogima delovati mozda smesno ( al' sta sad da se radi). Ovo su vam nejemotivniji moguci znakovi ( Devica, Jarac) - samo postoji tu ogroman problem: treba znati sa njima i treba dosta strpljenja i vremena da bi se probio 'stit' koji stoji oko njih (spolja stena a unutra eruptivni vulkan). Ko istraje u tome i upozna ove osobe dobija jako, jako, jako  mnogo. Mi samo pokazujemo emocije na neki cudan nacin, koji mnogi ne razumeju (ili ne zele da razumeju).

IP sačuvana
social share
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
eeee...moj brat je bas Devica/Jarac i mogu ti reci da je poprilicno emotivan ispod povrshine. Samo to jednostavno nece da pokazuje tj. ima neki svoj svet. Za razliku od njega ja izgledam emotivno, a poprilicno sam hladna i ravnodushna. Iskreno smaraju me emotivci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Born to be wild ...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 
Po meni su Vodolije najhladnije ...ja sam Blizanac i slažem se sa Aneom - dok se nisam wezala ,bila sam neuhwatljiwa ...a čim se to desilo ,nema šanse da se mogu odwojiti od moje Wodolije okrutne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam jarac i ne mogu bas da kazem da su jarcevi hladni. Problem kod jarceva sto je nama razum uvek ispred srca. Mi mozemo da volimo nekoga i to da mu pokazujemo ali to radimo toliko lose da druga osoba tesko da ce da skapira  Smile
Ovnovi su promiskuiteti. Ali ovan kad se zaljubi je osoba kakvu samo mozete pozeleti.
Bikovi su veoma zaljubljive osobe, ali samim tim su njihova osecanja cesto plitka. To su osobe koje ocajnicki zele da se zaljube, pa i od najmanjeg svidjanja naprave famu.
Skorpije su po meni zlo i naopako. Ne znas da li je gore kada te vole ili kada te mrze. Smile
To je moje iskustvo..
IP sačuvana
social share
Sta treba da se uradi da bi brak bio uspesan??
Muz treba zeni da kaze da je lepa cak i ako ona izgleda kao autobus. =)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
BlackBerry 
Devica/Jarac  Smile My friend is that combination, and i can tell, the boy is one hell of the  Smile
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 17:50:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.