Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 02:02:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najgori otac na svetu  (Pročitano 33288 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ma on je pukao od "miline" isto mišljenje bih imao i o ženi , ja ne pravim razliku izmedju ženskog i muškog pola , možemo mi to da osudjujemo koliko god hocemo i da govorimo ovo ili ono ali to je tako koliko god nam se to cinilo ovako ili onako ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Kao sto rekoh, ne sazru svi ljudi... neki se vodi nagonima, neki stanu i razmisle o posledicama...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ja stalno stajem i razmišljam o posledicama , ko ce ga znati koliko je to pametno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
  Najvishe ispashtaju deca....a, meni ne mozhe apsolutno niko na svetu da kazhe da su devjke 'glupe' jer nisu ubile dete u svom stomaku.To vazhi samo za jedno rodjeno dete...a ne za one kojima je to 'hobi' o njima necu ni da razmislhjam...ili one kojima je sredtsvo trudnoca, a cilj 'mushkarc' i o njima ne pada mi napamet da razmishljam.
  Svo vreme pishem o je devojkama koje ostanu u drugom stanju...nisu htele na prekid trudnoce...rodila se  beba....i ne treba te devojke nazivati 'glupachama' jer nisu htele da ubiju zheljeno dete.Jer da  nije zhelela ne bi ga rodila.Kad je vec to tako, onda je potrebna podrshka porodice.U, vecini sluchajeva imaju podrshku porodice, i sve to nekako 'legne, i zhivot teche dalje.

Aloooooooooo...imam prijateljicu.(mojih god )..prekinula je trudnocu...plakla je kad je morala na prekid trudnoce da ode, i ubije svoje dete...znate shta sa njom..invalid je...Nema dece...sama je...proklinje sebe sjto nije rodila i pobegla od svih.

A, ljubav ume da zaslepi...(mene nije, ja sam u braku...neko reche da je to robija)i i, to nas zaslepi...pa da se mushkarac idealizuje, i da se ne vidi ono shto svi drugi vide...
  E, kad progleda, i kad vidi, onda je to kasno...a, beba je tu.Ako porodica ne pomogne, ode to dete na 116.adresa, a majka ko zna gde...I, zar treba da vredjamo te zhene,tu decu...Nemojte molim Vas.
Ako nemate pravi savet da date,oda nemojte ni vredjati.

Toliko, hvala lepo..znam da i sam odlichno shvacena...ne dozvoljavam da iko moju mjaku naziva glupachom Smile

p.s.  A, ja sam zhena od 41.godine...kako je tek ovoj deci shto chitaju ovo... Smile

Ediit: dok ste kucali 6 novih odgovora je upisano. Možete ih pregledati pre slanja vašeg...

pozdtavljam Vas.

« Poslednja izmena: 27. Avg 2009, 00:34:53 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Nekada je bolje prekinuti trudnocu koliko god to neko osporavao , sad da li je nko glup ili ne to je relativna stvar , ima primera i za i protiv , sve zavisi od slucaja do slucaja , jedino je vreme kompetentno da bi se doneo zakljucak ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Zašto ići na abortus kad već vekovima postoje razna sredstva kontracepcije, 20. vek je doveo do prave revolucije na tom polju.
Eto, kako to da ljudi budu godinama u vezi ili braku, reproduktivno su zdravi, a nemaju trudnoće, decu i abortuse iza sebe.
S druge strane, više puta sam čula priču da čak i oni koji žele ne mogu tako lako da se ostvare kao roditelji jer je stopa steriliteta sa svakom generacijom sve veća,
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Citat
a, meni ne mozhe apsolutno niko na svetu da kazhe da su devjke 'glupe' jer nisu ubile dete u svom stomaku.
Mislim da je stvar jako lepo od pocetka definisana i postavljena na pravo mesto...
Maltene svako dvoje ljudi uz par minuta truda mogu da imaju decu... pitanje je... da li bas svako dvoje ljudi treba da imaju decu.. tj da li bas svaki snosaj treba da se zavrsi na taj nacin...

Mnogo ljudi je i u zrelim godinama neodgovorno i nesposobno... a kamoli u tim klinackim, ali su svi upoznati sa sredstvima za kontracepciju i svi bi o tome trebalo da vode racuna...
Svako sa svojim zivotom ima pravo da radi sta god hoce...
Ja to maksimalno podrzavam...
Ali ovde nije u pitanju zivot jedne osobe, vec nekoliko njih...

I ne vidim zasto sve gledas kroz primere kakve navodis...

Stvar je jasna... tema su zene koje prave decu potpuno svesne da je muskarac sa kojim su neodgovoran i neozbiljan i da okolo seje spermu kao prskalica i ne pada mu napamet da za to snosi odgovornost...

Ti svoju poruku pocinjes time da te takvi slucajevi i ucenjivaci ne zanimaju...
Ok, oni su tema... O njima se prica.
I nije vredjanje kada nekog ko se do te mere neodgovorno ponasa nazoves curkom, ili glupacom...
Ne kazem ni da je lepo, ali je opravdano.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
tema su zene koje prave decu potpuno svesne da je muskarac sa kojim su neodgovoran i neozbiljan i da okolo seje spermu kao prskalica i ne pada mu napamet da za to snosi odgovornost...

ukratko, tema je zene bez grama mozga.
eufemizam  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne mogu djeca da se prave sa bilo kim...
i ne mozes sebi da dozvolis da ne preuzimas odgovornost za svoje postupke...

ovaj slucaj u prvom postu je jasan kao dan...
tip je ono sto jeste i takav kakav jeste i to je vec dugo javna stvar...prema tome...mene zanima...kako se uopste doslo na ideju da se sa nekim takvim prave djeca? Smile

ako se vec i doslo na tu ideju...molim lijepo...mjesta bilo kakvoj prici nezadovoljstva od strane majki...zaista nema.
ko sa djavolima tikve sadi...o glavu mu se lome.

drugo,
kada se bira otac svoje djece,prvo sto vam je na listi prioriteta jeste...koliko je taj muskarac i u kojoj mjeri neko ko ce biti uz vase djete...koliko mu je taj instinkt jak i da li ga uopste ima.
a onda sve ostalo...
a da to moze da se vidi i da je u mnogim slucajevima vise nego ocigledno...je jasna stvar.
to sto zene, katkada, imaju suzenje svijesti...je opet neka druga stvar.

ne smatram ih ni curkama ni budalama...vec nesrecnicama.
budala stavi prste u uvo i pjeva...i  moze biti srecna  kao niko prije njega.
daj mi pamet jedne budale pa cu da se naspavam i nauzivam do besvjesti

prije zelje za djecom,koja je potpuno normalna i prirodna i snazna,jeste mogucnost da situaciju vidite realno,pa ne oduzimati svom djetetu pravo na srecu i normalnu porodicu u samom pocetku,samo zato sto je vas instinkt i nagon za potomstvom uzasno jak...

moja je odgovornost ukoliko djete lisim mogucnosti da oca uopste i vidi ili mu je otac neko ko nije sposoban ni za jednu normalnu i zdravu emociju...
moja odgovornost,cija drugo Smile

prema tome...nauci da zivis sa tim...i probaj da se izboris sa tom grozotom najbolje sto mozes,a ne prebacujuci odgovornost na stranu onog ko tu odgovornost nikada ni imao nije i ko nije sposoban ni da tu rijec "sroci" kako valja i treba Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2009, 13:35:42 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
sesiric - kapa dole
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 02:02:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.