Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 22:32:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najgori otac na svetu  (Pročitano 33260 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Ajd sad ja da vam dam 2 slucaja i vi procjenite kada je zena ispala veca "glupaca":

1. Zabavljali se momak i djevojka. Ona ostane trudna. On odmah u startu izjavi da nece djete. Ona rodi. On odbije da prizna dijete. Ona ga tuzi na sudu. Njegovi saznaju za bebu. Baba, deda, tetke, sva uza i sira porodica prihvati bebu. Otac odbija da je vidi. Sud odredjuje alimentaciju. Otac odbija da je placa, ali poslije ogromnog pritiska cijele porodice, trazi da mu sud oduzme alimentaciju direktno od plate, kako ne bi morao da  ima ikakvog kontakta sa svojim djetetom ili njegovom majkom. 25 godina je proslo on se nije predomislio. Ozenio se, ima drugo djete, koje "mnogo voli". Niko u familiji ne moz da razumije kako moze da bude "divan otac" jednom djetetu, a da nema zelju da vidi drugo dijete. Misterija. Pri cemu neko odrasta sa saznanjem da te "rodjeni" otac ne moze ocima vidjeti.

2. Zabavljali se momak i djevojka. Voljeli se. Uzeli se. Poslije par godina pozele bebu. Rodi se dijete, ali zena ne moze da radja jos djece. Prodje 7 godina. On nadje drugu. Bila frka. Razvedu se. On se opet ozeni i dobije drugo dijete. Sve o.k. Otac redovno placa alimentaciju, zove i obilazi dijete. Prodju jos 3-4 godine. I dodje do prekida filma. Odjednom otac izjavi da ne zeli vise da ima ikakav kontakt sa djetetom. Prestaje da ga posjecuje, zove. I dalje uredno placa alimentaciju, ne dovodi u pitanje da li je on "otac" i na sudu izjavljuje da se nista nije dogodilo, da nema ruznih osjecanja ili djela, ali da on ne zeli kontakt. Zive u malom mjestu. Ponekad se sretnu. On predje na drugu stranu ulice ili se pravi da ne primjecuje sopstveno dijete. Kazu da je uzoran muz i otac, u svojoj drugoj porodici.

E sad, ova prva je u startu znala da ce dijete "sebi" da rodi. Ali ova druga? Kako mozes da znas kakav je neko stvarno? Da li je i jedna od ovih osoba sposobna da voli i jedno od svoje djece? Kako neko moze da bude "uzoran muz i otac" i "potpuni kreten, dno dna, najveci crv" u isto vrijeme?

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N97
Ni jedna nije glupacha. Njih dvojica su bolesnici.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja mislim i da dosta toga zavisi od karaktera majki te dece .Velik broj muskaraca ne podnosi da mu neko nesto namece i samo ponasanje majki i bacanje mreze u startu stvara odbijanje i prihvatanje bilo kakve odgovornosti kod tih muskaraca.Ne kazem da je to opravdanje za takvo ponasanje (razuman muskarac ce se i pored loseg ponasanja majke svog deteta potruditi da bude dobar otac)ali zna cesto da bude slucaj .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Pa pazi Anea iznosi tezu da su zene koje hoce sa onim engleskim kretenom da imaju djecu "glupace", jer se radi o osobi koja djecu ne zeli, nema kontakt sa njima, niti osjeca ikakvu obavezu niti prema djeci, niti prema majkama.

Sa druge strane ja gore dadoh dva primjera iz stvarnog zivota, ovde u zemlji Srbiji, gdje su se dvije zene nasle u istoj poziciji da same podizu djecu, dok ocevi te djece ne zele da imaju kontakt ni sa njima, ni sa djecom. Pri cemu je ovaj drugi slucaj po meni jos gori, jer je zena na tu budalu potrosila 10-15 godina zivota svoga. I sad, kako ne reci da je ona "glupaca" kad za tolik godina nije provalila sa kim zivi.

Ono sto je meni fantasticno u cijeloj prici, je sto oni bez problema nastavljaju svoj zivot, kao da nista nije bilo.

Ja mislim i da dosta toga zavisi od karaktera majki te dece .Velik broj muskaraca ne podnosi da mu neko nesto namece i samo ponasanje majki i bacanje mreze u startu stvara odbijanje i prihvatanje bilo kakve odgovornosti kod tih muskaraca.Ne kazem da je to opravdanje za takvo ponasanje (razuman muskarac ce se i pored loseg ponasanja majke svog deteta potruditi da bude dobar otac)ali zna cesto da bude slucaj .

Izvini, ali kad neko prekine kontakt preko noci, sa djetetom koje vec ima 10-12 godina, onda mu bivsa zena sigurno nije bila problem.

O.K. treba uvijek biti korektan prema drugoj strani - ali u situaciji gdje majka ili otac kuva, pere, sprema, radi domaci, vodi doktoru, vecinski finansira, vodi brigu o emocionalnom i intelektualnom razvoju djeteta - a druga strana, ma koja bila, koja dodje svake druge nedjelje da izvede djete u park na jedno popodne i da se sa njim cuje ponekad i kupi mu ponesto NE TREBAJU i NE MOGU imati ista prava.
« Poslednja izmena: 26. Avg 2009, 16:55:52 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
Ajd sad ja da vam dam 2 slucaja i vi procjenite kada je zena ispala veca "glupaca":
To je sticaj okolnosti i ništa drugo , po meni nema to ama baš nikakve veze sa inteligencijom , a i od kada je ljubav sinonim za inteligenciju , ljubav je slepa ili ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
@Patak Dugoprugas...tema je jako osetljiva..bar za mene...a, koliko ovde ima dece koja nemo chitaju ovo...Nazivati pozhrtvovane majke 'glupachama' ...i, ne birati ni jedne sekunde rechi...Obracati se korisnicima sajta "Jel Jasno'....itd...a, na forumu smo 'psihologije'...

Naravno da si navela iz iz stvarnog zhivota...i.. ja sam.!

Naravno da nisu glupache...A, sigurna sam...da mnoga deca chitaju ovo, i ni slovo ne napishu,jer ne znaju shta ih cheka posle tog slova.

Mene verovatno....al bozhe moj...nisam ni prva ni poslednja...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Mnoge žene se zalete i ne razmišljaju o posledicama verujuci onima kojima nije stalo ni doceg drugog doli do seksa , posle kada shvate da nisu voljene posežu za raznoraznim stvarima pa caki i trudnoci misleci da ce tako vratiti voljenog što je velika greška. Kada dete dodje najbitnije od svega ako biološki otac nece da prizna dete je da se doticni tuži i sudski primora na alimentaciju , one koje to ne urade se mogu smatrati glupačama , pa neka se dilkan pita da li je vredelo draufanje najmanje 18 godina svaki mesec placanja alimentacije ...
« Poslednja izmena: 26. Avg 2009, 17:39:53 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nazivati pozhrtvovane majke 'glupachama' ...
Zapravo... curkama su nazvane zene koje su cesto i maloletne, a gotovo sve bez ikakvih prihoda, stvorile potomstvo sa osobom koja je enciklopedijski primer neodgovorne budale bez ikakve buducnosti...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Nazivati pozhrtvovane majke 'glupachama' ...
Zapravo... curkama su nazvane zene koje su cesto i maloletne, a gotovo sve bez ikakvih prihoda, stvorile potomstvo sa osobom koja je enciklopedijski primer neodgovorne budale bez ikakve buducnosti...

I, odgajile su decu...i, sad su ta deca ovde....na Tvom forumu...a, njihove majke 'curke'....alo....ja nisam balavica...i, nisam patetichna...nego ni malo se ne pazi...Vi ne mozhete bez nas....a, imi smo nashli neki svoj svet bash kod Vas...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
U konkretnom slucaju, a ne govori se o opstim mestima nego konkretnom slucaju i eventualno slicnima, one nikoga nisu odgajale, posto najstarije dete ima 8 godina...

Stvar je jednostavna... zovi to kako hoces, vredjaj se kako god ti je volja, ali praviti dete sa takvim covekom je vrhunac neodgovornost, a slobodno se moze reci i ljudske gluposti...

A to da li je neko, kao u Patkinom primeru, tj primerima, uradio nesto neznajuci reakciju, i to sto se desio neocekivani obrt... druga je prica.. Takodje, to sto neko mlad ostane u drugom stanju i prodje kroz razne stvari... To sto, neki otac napusti dete... To je samo deo price... Mi pricamo o celom paketu... Praviti porodicu sa nekim ko je ocigledni idiot... a to uopste nije toliko retko...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 22:32:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.