Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 07:11:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: najgori film svih vremena  (Pročitano 195589 puta)
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
Qtek 666
Meni se ne dopada ni Tarantinova verzija, posto ja obozavam Tarantina, meni je ovaj njegov film totalno razocarenje. Mislim, znam da se mnogi koji su ga gledali, nece sloziti sa mnom, ali, kako sam odgledala sva njegova remek-dela od ovog filma sam ocekivala da ih zaseni, a dobila sam sasvim prosecno ostvarenje u svakom pogledu, sa totalno glupim i naivnim krajem. Za mene, kao jednog od najvecih njegovih funova, nedovoljno ubedljivo.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
  Meni je Tarantino precenjen kao reditelj.To sam uostalom napisao baš ovde na temi Inglorious Bastards.

Sherlock Holmes (2010)

http://www.imdb.com/title/tt1522835/

Nije baš najgori ali je vrlo blizu dnu zadnja verzija Šerloka Holmmsa (2010) koju sam gledao.U ovom filmu još samo Ale fale,sve ostalo je tu.Dinosaurusi,Krakeni,leteće mašine i ostala čuda sa čudom nad čudima zvanim Kiborg.
  Dakle ako mi verujete pobeći ćete glavom bez obzira kad Vas sudba kleta dovede do ovog "filma".
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
http://www.imdb.com/title/tt0068615/

verovatno ne najgori, ali kad sam došao na ovu temu, prvo sam se njega setio. težak debilizam i uzalud protraćenih sat i po vremena. izbegavajte u širokom luku.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@zoranjurkovic5@gmail.com

niko normalan ne gleda ništa što dolazi iz Asylum produkcije (tu kao jedini izuzetak možda može da se navede Mega Shark vs Giant Octopus) tako da je tvoje upozorenje uglavnom nepotrebno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
@zoranjurkovic5@gmail.com

niko normalan ne gleda ništa što dolazi iz Asylum produkcije (tu kao jedini izuzetak možda može da se navede Mega Shark vs Giant Octopus) tako da je tvoje upozorenje uglavnom nepotrebno.

Ja sigurno ne izgledam normalno nekima zato što pišem o filmovima koje gledam a ne o kojima slušam i čitam.A gledam sve do čega dođem bez obzira na produkciju.Kad sam sam kriterijumi za gledanje su viši a kad sam u društvu (slučaj sa filmovima poput ovog,Mačete,Salta i još nekih "remek dela" novije A produkcije) su niži.
  Ovo upozorenje koje sam napisao nije bilo namenjeno cenjenim i vrsnim poznavaocima filma kakvim sebe smatra cenjeni i poštovani autor citiranog teksta već nama ostalim smrtnicima koji u neznanju gledamo ono što hoćemo a ne što bi izgleda trebali.
  Molim da se držimo teme koja se zove  najgori film (ne videh ni ime ni slova kritike o njemu) a ne nečije proizvoljno tumačenje normalnosti.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 20:17:39 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
The Terminators  Smile sranje
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6220
http://www.imdb.com/title/tt0068615/

verovatno ne najgori, ali kad sam došao na ovu temu, prvo sam se njega setio. težak debilizam i uzalud protraćenih sat i po vremena. izbegavajte u širokom luku.
  SmileSmiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
nemoj odmah da se ljutiš Smiley informiši se malo o Asylum-u, pa će ti biti jasnije. to je daleko od A produkcije, i nikako ne može u isti koš sa filmovima Salt i Machete (nisam nijedan od pomenutih filmova gledao i ostaviću te da se čudiš kako onda mogu da pričam o tome).

nadam se samo da niste mislili da gledate Guy Ritchie-vog Šerloka.

što se Aslyma tiče, ljudi prave kopije većine super popularnih filmova sa krš glumcima i produkcijom. izmene im malo ime, čisto da oni koji zapravo imaju prava na film ne bi mogli da ih tuže, i izbace film skoro u isto vreme kada izlazi i original. uglavnom prave filmove koji idu direktno na DVD, ali mislim da su imali i dva filma koji su čak dospeli i u bioskope. naravno prošli su neslavno.

kad bi ljudi gledali to što oni snimaju ova tema bi bila pretrpana njihovim filmovima.

ALI, pošto ti gledaš sve, a i da ceo moj post ne bi bio off topic, ja tebi i tvom društvu preporučujem još par atraktivnih naslova koje ova producentska kuća nudi:

The Day the Earth Stopped
I Am Omega (ovo sam čak i pogledao, naravno svestan ušta se upuštam)
Transmorphers, naravno preporuka ide i za nastavak ovog popularnog filma: Transmorphers: Fall of Man
Snakes on a Train
The Da Vinci Treasure
The Terminators
Death Racers
100 Million BC
...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
nemoj odmah da se ljutiš Smiley  informiši se malo o Asylum-u, pa će ti biti jasnije. to je daleko od A produkcije, i nikako ne može u isti koš sa filmovima Salt i Machete (nisam nijedan od pomenutih filmova gledao i ostaviću te da se čudiš kako onda mogu da pričam o tome).
Vidim da nisam dobro shvaćen jer nisam poredio A produkciju sa ovakvim filmovima već sam opisao način kako gledam filmove.A što se čuđenja tiče,pa nagledao sam se svega u životu tako da retko šta može da me iznenadi.Ponavljam da sam spomenuti film gledao u društvu a drugar koji ga je skinuo je uradio to zato što nije imao oinformacije.

Citat
ALI, pošto ti gledaš sve, a i da ceo moj post ne bi bio off topic, ja tebi i tvom društvu preporučujem još par atraktivnih naslova koje ova producentska kuća nudi:

The Day the Earth Stopped
I Am Omega (ovo sam čak i pogledao, naravno svestan ušta se upuštam)
Transmorphers, naravno preporuka ide i za nastavak ovog popularnog filma: Transmorphers: Fall of Man
Snakes on a Train
The Da Vinci Treasure
The Terminators
Death Racers
100 Million BC
...

Opet se tema zaobilazi jer ovo treba da bude napisano po mom mišljenju u temi predlozi za gledanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ako su to tebi predlozi za gledanje, svaki moj odgovor bio bi više dijagnoza nego komentar.

to su jako loše kopije filmova koji uglavnom ni u orginalu nisu baš za hvalu. možda neki i mogu da se na mišiće uguraju u kategoriju "toliko loše da je dobro", ali za to predhodno treba dobo umrtviti mozak nekim opijatom i biti okružen ljudima koji mogu da uživaju gledajući takvo đubre, a takvih nije baš mnogo.

-edit-

svim tim filmovima je sigurno mesto u ovoj temi, a sad sam video da je neko čak i postovao jedan od njih dok sam pisao predhodni komentar.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 17:11:12 od dedaibaba »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 07:11:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.