Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 23:22:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolji pristup  (Pročitano 4169 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Citat
ne sviđa nova vaspitačica, da se vezao za staru

Не цимај се превише око овог, сачекај да пође у школицу па онда се с посебнијом пажњом обрати на све ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia 
On je najsitniji u grupi,ali je žilavi ne da na sebe. ali otkako je krenuo sa vrtićem,2 i po godine ima od tad,on na  to gleda kao malo vojnik . ima društvo,doduše dosta bira jer mu ne odgovara svako. ja ga pitam kako mu je tamo,šta rade..on mi kao priča u povjerenju ponešto,ali nema nekog straha. I još ima problem da sve živo auči,pogubi se kad je konačan nastup,ali to je već trema. a posle kući sve lagano pokaže,bez greške. ali ovo mi je,ništa ne dijeli nego eto-sve je ok,a ovamo vaspitačica primjećuje kako se povlači u sebe.
npr,on je dosta psovao i pogan je inače,ali tamo shvata da mora da se smiri. ne spava nego samo 'odmara',da ne mseta drugima dok spavaju.  i miljenik je u vrtiću,ne znam kako ga tolika pažnja i to što ga i djeca i odrasli lijepo tretiraju ne oslobodi

A vaspitačica debil,ovamo ga kao voli,a kaže-plašila sam se da će da me bombarduje pitanjima kao prvu vaspitačicu,a on ćuti. šta bre plašila ,to je dijete  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Da li ga je neko pitao šta se dešava ili se pravite blesavi pa ga ništa ne pitaite?
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia 
A oni slabo,ja ga pitam rvo izokola,kao-šta radite tamo,šta si sve učio,kakvi su ti drugari..? i on mi na sve odgovori. a kao da ne kapira da ima problem,kaže mi njegova mama-kad dodjem po njega,on gleda u vaspitačicu,kao-mogu li da idem? a inače nije plašljiv i ta žena ga ne teroriše,nego je stalno pričala da će da ga vodi kući,kad već ima 5-oro djece,taman sa njima da se igra xD
a prva je bila super,pa je i tu bio relativno zatvoren. doduše sa ovom više..mnogo više. koza
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Pa sa prvom vaspitacicom se slozio, imao je manje tremu i ispalo je OK, druga je imala drugaciji pristup pa se "zatvorio" i to je to(verovatno posto ne verujem da je nesto iz sredine(obdaniste, drugari) posto mu je ta sredina verovatno ista).

Radi sa njim i bice u redu. Zavisice dosta i kakvog ucitelja dobije u skoli ali je na vama da radite sa njim. Pod radom podrazumevam teranje i malo pomaganje prilikom skolskih obaveza dok sam ne stekne radnu naviku i konstantno pricanje o stvarima koje podrazumeva i to da mu se "usadi" da treba da se javlja kada u skoli pitaju i da prica kako sa vama tako i u skoli. Ako tako uradite vrlo je malo verovatno da ce se on nesto "blokirati". Vazno je da se ne prepusti i da se radi sa njim a ako se radi nece tu biti nikakvih problema sto se Skole tice.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Brate mili, pa pitajte ga otvoreno, ne k'o kiša oko Kragujevca. Neće se raspasti ako ga pitate, možda dete i čeka da ga neko pita. Nije on lud pa da ne vidi da ste se vi uskočopizdili oko njega, pa deca od 2 godine sve kapiraju a kamoli ova od 6.

Sa detetom treba komunicirati. Otvoreno, direktno, sa uvažavanjem. Ne izokola, ne vređajte mu inteligenciju.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2012, 19:04:37 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia 
ma... dolaze novi ljudi,učitelj/ica,nastavnici...više djece.. ako su mu 'novi problem',bruka

Bambi  Smile

inače,morala sam ovo da podijelim sa vama,pogledajte kakav stav ima,inače mrtav ladan se ubacio izmedju 2 momka koja ne poznaje i počeo da ćutke hoda sa njima xD

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Da me usred noći probude i pitaju gde je napravljena ova fotka, k'o iz topa bih pogodila.  Smile

Sofi, pričajte s detetom.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2012, 19:08:42 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia 
haha prepoznala si ?  Smile

hoćemo,B .  Smile

Fala puno na odg  ljudi  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2012, 19:10:35 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Ima dobar stav, dajte ga na Kendo.  Smile

Bez zajebancije, imate klub u Podgorici a Kendo mu moze pomoci bas u tome sto trazis tj. da bude malo otvoreniji, posto izgradjuje i telo i duh.  Smile

Ne zezam se. Ne bi trebalo ni ovako da bude problema ako se radi sa njim ali i ovo moze itekako pomoci.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2012, 19:16:34 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 23:22:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Najbolji pristup

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.