Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je najbolji?
Dragan Stojkovic
27.2%  (22)
Dejan Savicevic
23.5%  (19)
Predrag Mijatovic
9.9%  (8)
Vladimir Jugovic
3.7%  (3)
Sinisa Mihajlovic
2.5%  (2)
Zvonimir Boban
3.7%  (3)
Robert Prosinecki
7.4%  (6)
Davor Suker
2.5%  (2)
Safet Susic
13.6%  (11)
Darko Pancev
3.7%  (3)
Dejan Stankovic
2.5%  (2)
Ukupno glasova: 56
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolji igrac sa prostora bivse Jugoslavije u poslednjih 20 godina  (Pročitano 17524 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Dejo,pa mnogo prasine pa onda ostali nabrojani,zavisno od licnih afiniteta,klupske privrzenosti i slicno...Ali,jedan je Genije Smiley
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Posto vec vidim da kod ljudi izuzetno ne volis lenjost onda te valjda ne bi mrzelo da se iscimas i nadjes snimke Savicevicevih meceva pa ces videti o cemu se i zbog cega se tako prica o njemu na ovoj temi. No, dobro, ne zelim ja da te ubedjujem u nista sto ti ne zelis. Ima lista koja govori umesto mene.

Vidis problem je u tome sto je Zvezda zadnjih 20 godina pojam za Partizan u fudbalu, sto otprilike znaci da je imala (i ima) bolje igrace. Kao sto je Partizan u basketu pojam za Zvezdu u istom vremenskom periodu. E kad bi ja sledio tvoju logiku, uzeo bi da se svadjam sa grobarima i tvrdio da je Sasa Obradovic bolji plej od Saleta Djordjevica, samo sto njegov talenat nije iskoriscen do kraja. Ili da je Radmanovic bolji od Krstica, samo eto nije imao srece sa klubom. Medjutim kad grobari krenu o basketu, ja uglavnom cutim, dok ti pokusavas da nam "prodas" Mijata za Deju, Lazovica za Pantelica, Ilica za Stankovica, jednom recju muda za bubrege, kako li se vec kaze. Da ne bude zabune i neke moje navodne subjektivonsti, reci cu da cenim te igrace Partizana koje si ti navodio ovih dana. Stavise pisao sam vrlo lepo o njima, pa cak ih i branio kada su ih drugi koji navijaju za Zvezdu napadali, ali kao sto nisam mogao to da precutim (jer su ocigledno pljuvali te igrace samo zato sto su igrali za Partizan), tako ne mogu ni na tvoje postove da ostanem "ladan". Svako ima svoje misljenje, svako ima igrace i klub koje voli, ali ovde se u zadnje vreme sve svodi na to da ti nameces neku ideju, a ostali da upadnu ni krivi ni duzni u tu raspravu, jer ne mogu da ne odgovore na to. rojrodzer preteruje cesto, ali u pravu je kada kaze da ce i vecina grobara za Deju reci da je bolji od Mijata (recimo da i ja znam neke grobare i da se oni takodje slazu sa mnom).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Zvezda je zadnjih 20 godina pojam za Partizan.. . .A pogotovu zadnjih 10. . .. Smile
Gledao sam Savicevica,ali sam gledao i Mijata. .. .smesno i krajnje bezobrazno je reci da je Savicevic mnogo bolji od Mijata. . .
Ne bi ulazio u dalju raspravu jer mi se gadi nacin na koji ovde interpretirate Savicevica. . ..

Lazovic vs Pantelic,Stankovic vs Sasa Ilic,Mijat vs Dejo?Prodavanje muda za bubrege?Svaka ti cast druze moj na ovakvim izjavama,mislio sam da ti kad gledas fudbal,vidis igru,znanje. .a ne ko igra u jacem klubu i koje u nasoj zemlji navodno vece ime. . ..
Za kraj bi dodao poredak St_face koji je Hrvat i Hajdukovac i nema rzloga da pise neobjektivno Partizan-zvezda,a najvise zna na forumu od svih sa koima sam se dopisivao. ..
Ovako:1. Bokšić
2. Mijatović
3. Šuker
4. Stojković
5. Jugović
6. Savičević
7. Boban
8. Mihajlović
Da ne bude da samo ja tako mislim,iako znam da hiljade ljudi misli kao ja. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Zvezda je zadnjih 20 godina pojam za Partizan.. . .A pogotovu zadnjih 10. . .. Smile
Gledao sam Savicevica,ali sam gledao i Mijata. .. .smesno i krajnje bezobrazno je reci da je Savicevic mnogo bolji od Mijata. . .
Ne bi ulazio u dalju raspravu jer mi se gadi nacin na koji ovde interpretirate Savicevica. . ..

Lazovic vs Pantelic,Stankovic vs Sasa Ilic,Mijat vs Dejo?Prodavanje muda za bubrege?Svaka ti cast druze moj na ovakvim izjavama,mislio sam da ti kad gledas fudbal,vidis igru,znanje. .a ne ko igra u jacem klubu i koje u nasoj zemlji navodno vece ime. . ..
Za kraj bi dodao poredak St_face koji je Hrvat i Hajdukovac i nema rzloga da pise neobjektivno Partizan-zvezda,a najvise zna na forumu od svih sa koima sam se dopisivao. ..
Ovako:1. Bokšić
2. Mijatović
3. Šuker
4. Stojković
5. Jugović
6. Savičević
7. Boban
8. Mihajlović
Da ne bude da samo ja tako mislim,iako znam da hiljade ljudi misli kao ja. . .
Faca je napravio redosled po klupskoj pripadnosti:Boksic bivsi igrac Hajduka,Mijatovic  covek koji je vec sve zavrsio sa Hajdukom i trebao da predje u Split(cak je i izjavljivao da navija za Hajduk),ali ga je rat u tome sprecio pa je igrom slucaja zavrsio u Partizanu.Uostalom koga briga sta je Faca rangirao bitno je da smo se 90% nas ovde slozili da je Deja bio br.1.
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Rekoh 20, a ne 10 godina, a kad se sve to presabere, ocigledno je da je Zvezda mnogo uspesnija.

Mijat je odlican igrac, ali Dejo je vanserijski. Zasto li me ovo podseca na onu nasu raspravu oko Dzerarda i Ronaldinja? Smile

Stankovic nema u samo u nasoj zemlji jace ime od Ilica vec u celom fudablskom svetu. Ja ga ne gotivim nesto preterano, ali cinjenica je da je uspeo za razliku od Saleta. Isti slucaj i sa Pantelicem i Lazovicem, jedino sto Danko ima jos vremena da se pokaze, iako ga je vec dosta protracio.

Valjda se samim igranjem u jacem klubu pokazuje neka klasa. Ne gledam samo ja to, vec je to vrlo dobar nacin za uporedjivanje igraca. Nije jedini, ali je dosta merodavan. Sta sad ja da radim sto vase dve legende igraju fudbal na mestu gde se granice Evropa i Azija?

Bolje da nesto malo "opises" Mijatovica i da obrazlozis svoj stav, nego sto se pozivas na drugoga, ipak je realnije tako. Ja (i neki drugi) smo za Savicevica mnoge stvari nabrojali i obrazlozili, a i nije sve sto smo pisali o njemu bilo pozitivno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Prosinečki
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Robert je bio stvarno dobar igrac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6300
Od ovih 20 godina Zvezdi je imala dominaciju 10 koliko i Partizan tako da se nemoze reci da je Zvezda uspesnija.
Za mene najbolji igrac je Milko Djurovski ako moze da se uzme u raspon od 20 godina!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
Od ovih 20 godina Zvezdi je imala dominaciju 10 koliko i Partizan tako da se nemoze reci da je Zvezda uspesnija.

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Za mene najbolji igrac je Milko Djurovski ako moze da se uzme u raspon od 20 godina!
Smile
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.