2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je trenutno najbolji igrac lige?
Nebojsa Marinkovic
14.1%  (9)
Igor Burzanovic
17.2%  (11)
Stevan Jovetic
3.1%  (2)
Segundo Kastilo
29.7%  (19)
Marko Lomic
6.3%  (4)
Dejan Milovanovic
7.8%  (5)
Antonio Rukavina
3.1%  (2)
Milan Smiljanic
3.1%  (2)
Stefan Babovic
1.6%  (1)
Djordje Rakic
1.6%  (1)
Neko drugi
12.5%  (8)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolji fudbaler Meridijan Superlige?  (Pročitano 12655 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson w700
Milan Davidov jedan je Milan Davidov (sifra: 3-0 na Marakani)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
aaa e neam pojma ...al trpa ko svinja skoro ko miodrag pantelic Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jeste cigan kako nisi primetio vidis da je sav crn i ne zna da prica. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ko je ovo potpuno poludeo i glasa za marinkovica....pa taj decko nista ne zna...pa njega ni u partiznau ne vole..prica je da zna samo da sutne i da gubi 100 lopti po tekmi i nece da se vraca i jos je bezobrazan..retard..e on je stvarno retard Smile Smile Smile
bolji je loma za klasu ...a najbolji je gulan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam glasao za Marinkovica,odlican je igrac. .. Kad god on igra da gol. . U partizanu ga ne vole jer se zakacio sa Bjekovicem. . .jedan od najvecih bisera nasewg fudbala. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam glasao za Marinkovica,odlican je igrac. .. Kad god on igra da gol. . U partizanu ga ne vole jer se zakacio sa Bjekovicem. . .jedan od najvecih bisera nasewg fudbala. . .
pa naravno da uvek da gol kad se nikad ne vraca u odbranu .u napadu je vise od lazetica Smile.nista ne zna..ja nisam znao to za bjekovica...
« Poslednja izmena: 24. Mar 2007, 11:15:37 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Brate ne mozes meni da pricas to koji svaku Partizanovu utakmicu uzivo ispratim svih 90 minuta. . .Desko je fantastican,Debitovao je protiv vojvodine sa 18 godina,usao je u 80 minutu i postigao 2 evro gola,posle toga je  isto protiv Banatskog dvora usao u 60 minutu i dao gol. .. Na toj polusezoni je pozajmljen Vozdovcu gde je dao 6 golova od koji se ne zna koji je lepsi i bio ubedljivo najbolji igrac tima. .. Ove sezone je vec dao 10 golova u prvenstvu,1 u kupu i 3 u kupu uefa. . . .
Problem je samo sto Jesic nije znao pravilno da radi sa njim,i forsirao ga je da samo sutira po svaku cenu,Djukic je pronasao i njegopvu kreativnu stranu. . ..
A ti meni objasni sto bi poluspica ima nege posebne odbrambene zadatke?Jeli ih ima Recoba,DSel Piero. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Brate ne mozes meni da pricas to koji svaku Partizanovu utakmicu uzivo ispratim svih 90 minuta. . .Desko je fantastican,Debitovao je protiv vojvodine sa 18 godina,usao je u 80 minutu i postigao 2 evro gola,posle toga je isto protiv Banatskog dvora usao u 60 minutu i dao gol. .. Na toj polusezoni je pozajmljen Vozdovcu gde je dao 6 golova od koji se ne zna koji je lepsi i bio ubedljivo najbolji igrac tima. .. Ove sezone je vec dao 10 golova u prvenstvu,1 u kupu i 3 u kupu uefa. . . .
Problem je samo sto Jesic nije znao pravilno da radi sa njim,i forsirao ga je da samo sutira po svaku cenu,Djukic je pronasao i njegopvu kreativnu stranu. . ..
A ti meni objasni sto bi poluspica ima nege posebne odbrambene zadatke?Jeli ih ima Recoba,DSel Piero. . .
ja sam odgledao dosta grobljanskih tekmi ove godine ....ali i pored mog zapazanja ovu pricu nisam ja smislio to mi je receno iz prve ruke tj iz tima...ako gledas partizanove tekme kako to da ne glasas za lomica ili lolu,pa on ostavi srce na terenu...a i po kom osnovu je marinkovic bolji od recimo od milovanovica?iako ga ne gotivim,ima podjednako dobar sut,bolji pas,vise trci....a ako gledas poluspiceve sa burzanom ne smem ni da ga uporedim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lola je odlican igrac,i Lomic je dobar ali cesto je bezidejan cesto previse davi loptu. . .cesto mu nije dan. . .
Nebojsa ima srce on je jedan od retkih igraca koji ima muda da pukne loptu. . Partizan poslednje dve godine umire u lepoti oce da se useta u gol. .. Trebao nam je jedan Marinkovic.. .Ima duplo bolji sut od Milovanovica,bolji prekid. . .bolje kretanje i osecaj za gol. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da da  Smile..

lola je pre svega disciplinovan i igra pametno al i nije neki tehnicar,suter

meni je loma ok

ovo za marinkovica...ma strasno...sut???kretanjee??????????osecaj za gol ima bolji jel daje vise golova(jer bleji 24/7 u napadu a milovanovic ima i defanzivne zadatke ili je to tvoje strucno misljenje posto si obojicu posmatrao i posle dugog razmisljanja zakljucio???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.