Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 20:27:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Ko je, po Vama, najbolji frontmen svih vremena
Mick Jagger
6.7%  (11)
Freddie Mercury
20.2%  (33)
John Francis Bongiovi
1.2%  (2)
Bono Vox
3.1%  (5)
Chuk D
1.8%  (3)
Zak De la Rocha
2.5%  (4)
Jim Morrison
7.4%  (12)
Robert Plant
4.9%  (8)
Eddie Wedder
2.5%  (4)
Bruice Dickinson
7.4%  (12)
Michael Hutchence
0.6%  (1)
Roger Daltrey
0%  (0)
Perry Farrell
0%  (0)
Anthony Kidies
2.5%  (4)
Morrisey
0.6%  (1)
Ozzy Osbourne
1.2%  (2)
Iggy Pop
1.8%  (3)
Joey Ramone
0%  (0)
Axl Rose
9.2%  (15)
David Lee Roth
0.6%  (1)
Johnny Rotten
1.2%  (2)
Bon Scot
3.7%  (6)
Michael Stripe
1.2%  (2)
Steven Tyler
1.8%  (3)
Kurt Cobain
6.7%  (11)
Phil Anselmo
1.2%  (2)
Dave Gahan
1.8%  (3)
Billy Idol
0.6%  (1)
David Coverdale
1.8%  (3)
Chris Cornell
0.6%  (1)
Ian Gillan
2.5%  (4)
Paul Rogers
0%  (0)
Ronnie James Dio
1.2%  (2)
David Bovie
1.2%  (2)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolji frontmeni svih vremena  (Pročitano 20717 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
shto se dickinsona tiche, on je preporodio iron maiden ... to su rekli i ostali chlanovi... posle Paul Di'Anno-a , uneo je zhestinu, harizmu i zhivot na stage-u... po meni ... ali nije mi najbolji frontmen .. tj medju najboljim Smiley
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
on da je frontmen ne bi bio protjeran iz benda Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Freedie Mercury , Bruce Dickinson , Bon Scot  Izmedju ove trojke je po meni mrtva trka.To su frontmeni koji su imali najjaci uticaj i pecat svaki u svom bendu.

Smile Potpuno tacno...
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Dickinson nije proteran iz benda, nego je krenuo solo karijeru radi drugacijeg umetnickog izraza.Imao je odlicnih i losijih albuma,ali su generalno svi dobri ,i veoma inspirativni.Kada se vratio u Maiden + sa originalnim gitaristom Smith-om, taj bend je opet poceo da ubija, i puni stadione sirom sveta, to su cinjenice a covek ubija kako peva...
Kamo srece da moze i Freedie nekako da se vrati , za Bon Scot-a neznam, proslo je puno vode Dunavom od kad ga nema,kako bi sad pevao ? pitanje, a i Jonson se sasvim dobro snasao posle Bon-a pa smo se svi vec odavno navikli..

E da, mislim da je u AC/DC jedina ikad uspesna zamena tako upecatljivog frontmena, gde je zamena uspela da pridobije publiku i izgradi svoj imidz u prepoznatljivost benda.  Smile  i solidno uspesna zamena se dogodila u bendu Deep Purpple, bese to davno.Pole je zamenik osnovao vlastiti veliki bend Whitesnake.

LJudi nemojte se zajebavati..Ne moze gitarista, ili basista biti frontmen benda! Moze samo u slucaju kada i peva glavni vokal..Sto se Harris-a tice, on nije frontmen, on jeste osnovao bend, i on je shef,ali frontmen je uvek onaj ko stane ispred benda,komunicira sa masom i prenosi tekstualnu poruku pesme a to je Bruce.

Za Kinga i Slayer neznam jel ne pratim taj bend toliko..,verovatno je on takodje shef benda ali frontmen je Tom Araya.

A postoje i egocentricni gitaristi koji guse bend pa ne dozvoljavaju da se pevac iskaze, i ima licnost- ni to nisu frontmeni vec samo unistitelji bendova..Zato je May veliki gitarista, svira ono sto i kako treba, ima svoj stil,ali Fredi je bio ispred i daje konacni oblik benda.

[Edit by ziledin: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 03. Dec 2008, 09:42:38 od ziledin »
IP sačuvana
social share
Hell is from here to eternity

Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
Dickinson nije proteran iz benda, nego je krenuo solo karijeru radi drugacijeg umetnickog izraza.Imao je odlicnih i losijih albuma,ali su generalno svi dobri ,i veoma inspirativni.Kada se vratio u Maiden + sa originalnim gitaristom Smith-om, taj bend je opet poceo da ubija, i puni stadione sirom sveta, to su cinjenice a covek ubija kako peva...
Kamo srece da moze i Freedie nekako da se vrati , za Bon Scot-a neznam, proslo je puno vode Dunavom od kad ga nema,kako bi sad pevao ? pitanje, a i Jonson se sasvim dobro snasao posle Bon-a pa smo se svi vec odavno navikli..

E da, mislim da je u AC/DC jedina ikad uspesna zamena tako upecatljivog frontmena, gde je zamena uspela da pridobije publiku i izgradi svoj imidz u prepoznatljivost benda.  Smile  i solidno uspesna zamena se dogodila u bendu Deep Purpple, bese to davno.Pole je zamenik osnovao vlastiti veliki bend Whitesnake.

LJudi nemojte se zajebavati..Ne moze gitarista, ili basista biti frontmen benda! Moze samo u slucaju kada i peva glavni vokal..Sto se Harris-a tice, on nije frontmen, on jeste osnovao bend, i on je shef,ali frontmen je uvek onaj ko stane ispred benda,komunicira sa masom i prenosi tekstualnu poruku pesme a to je Bruce.

Za Kinga i Slayer neznam jel ne pratim taj bend toliko..,verovatno je on takodje shef benda ali frontmen je Tom Araya.

A postoje i egocentricni gitaristi koji guse bend pa ne dozvoljavaju da se pevac iskaze, i ima licnost- ni to nisu frontmeni vec samo unistitelji bendova..Zato je May veliki gitarista, svira ono sto i kako treba, ima svoj stil,ali Fredi je bio ispred i daje konacni oblik benda.

tachno je to shto si rekao ... ali za ovo shto sam "boldovao" primer je Russell Hammond iz benda Stillwater iz filma Almoust Famous... ko je gledao film shvaticje me Smile scena kad shtampaju majice benda, on je na majci, ostali chlanovi u pozadini samo siluete, u senci su lol Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 701
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Dave Gahan i Bono.Sto na listi nema frontmena Metallice James Hetfielda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
svakako bez dileme, jedan od najboljih i jedan od najboljih vokala dolazi 10.02. 2009 u Beograd u Arenu, bilo juce na RTS1 dnevnik 2 njegovo obracanje publici. Smile Ko ne veruje nek dodje da se uveri!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I'am the man who walks alone...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 612
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
od kad je bruce dickinson frontman? :S

ugl po meni objektivno je najbolji fredi Smiley
IP sačuvana
social share
uklonise mi potpis, kazu predug Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
bruce dickinson je frontmen pobogu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Socijalizam, Fredi mozda i jeste bio, ali ovaj je jos aktivan.. Frontmen , kako nije? Vec sam objasnio,mozda nije glavni u bendu ali pevac je uvek frontmen,ako nije frontmen nema ni benda. Sta da je mesto harrisa Nicko glavnu, zar bi on bio frontmen iako je "behind"men ? Vec sam to objasnio,ali bitno da ce biti koncert...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 20:27:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.