Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 20:11:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolji drug  (Pročitano 8160 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
i ne zelim ni da znam da li mastaju o meni,nekad...
Mislim da si ovim sve rekla!
By the way,nisam bio izricit da jedno mora biti ruzno, vec da neko nekome mora biti fizicki privlacan. Da, smatram da se veze baziraju na fizickom izgledu. Steta sto ne mozes proveriti da li bi oni bili bliski tebi da si, ne daj Boze, losijeg izgleda. To sto su i njih dvojica atraktivci, samo potvrdjuje moj stav. Naravno, iskustva su razlicita, ali....
Da se razumemo, pricamo o onim "prijateljstvima" gde su kontakti cesci i bliskiji (tipa: spavamo zajedno, ali su nam tela hladna  Smile )

Izvinjavam se ako sam bio malo konfuzan, umoran sam i rasejan.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Ja volim kad spavam da se rasirim preko celog kreveta. Za drugarice dakle, tu nema mesta. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1215
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S8300
pa sigurno nikada ne bih dozvolila da moj decko spava kod drugarice...niti bi moj decko to dozvolio meni!Verujem da postoje prava musko-zenska prijateljstva,mada ni tada ne treba preterivati,ali je puno vise onih medju kojima se nesto "probudi",neka osecanja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
@milena

Koliko covek moze da bude sebichan ili ... nesebichan ... to je po meni kljuchno pitanje.
Da devojka sa kojom se zabavljam ima bilo kakva osecanja prema najboljem drugu,drugarici ili nechemu tretjem  :[135]: .... Jednostavno bi je pustio da radi sta god hoce. Ali bi trazio da bude iskrena prema meni,to koliko ce me ispostovati ne znam. Medjutim realno gledano mi ne mozemo da kontrolisemo druge,svaki pokusaj moze samo da nas udalji od nama voljenih stvorenja i stvorova.

Moram da citiram jednog finog chiku koji je pravio muziku 60-ih godina...

She didn't try to chain me that's why I turned around
She let me taste my freedom and now I'm homeward bound
You know I'm headin' on back to her I'm hearing her call
The strongest chain in the world is no chain at all               [smilie=20.gif]
« Poslednja izmena: 07. Apr 2006, 04:09:18 od Cyber Cow »
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
pa sigurno nikada ne bih dozvolila da moj decko spava kod drugarice...niti bi moj decko to dozvolio meni!Verujem da postoje prava musko-zenska prijateljstva,mada ni tada ne treba preterivati,ali je puno vise onih medju kojima se nesto "probudi",neka osecanja...
iskreno...moram se sloziti sa kravicom oko ovoga. Nije na meni da mu dozvolim, ili ne dozvolim da spava kod nje. ako nemam overenja u njega, onda mi takva veza i ne teba.Cinjenica je da situacije cine cuda.Cak i da nisu nisa osecali jedno prema drugom nekada, moze biti dovoljna sitnica da se ta osecanja probude, ali boze moj. Zrela sam ja, zreo je on.Ako se nasa veza svela na to da je dovoljno da prespava kod drugarice da bi me prevario sa njom, pa srecan mu put. Samo kao sto kravica rece neka bar bude iskren, nista vise ne trazim , ma koliko ga volela. Ma i da mi je sutra muz, isto bi vazilo. Coveka, zenu, nebitno ne mozes vezati za sebe i spreciti ga da se zaljubi u nekog drugog.Upravo to sputavanje vrlo cesto dovede do raspada veze. Nisam ja nikakav psiholog niti terapeut i ne mislim da znam najbolje, ali iskustvo cini cuda. Volela bih da ode, da bude tako blizak i sa drugaricama. To nas moze samo vise zbliziti.Jer i ako posle takvih prinsosti sa njima dodje kod mene, onda znam da je to to.Ako je imalo posten, da izuzmem tu situaciju da me je mozda prevario, pa su odlucili da cute o tome. Ipak, pustila bih ga.Najlakse ces vezati nekoga za sebe ako mu das najvecu mogucu slobodu.Ponekad rizikujes da ga tako i izgubis, ali to onda nije vredelo.Udavih vas ja Smiley 1
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1215
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S8300
hm,u principu si sasvim u pravu.ali opet...ja malo drugacije razmisljam.svakako ne bih stajala na putu da se moj partner zaljubi u drugu,sta vise,pozelela bi mu sve najbolje od srca,takve stvari se desavaju.ali opet,dok je sa mnom i dok voli mene...hm,zao mi je,ali ne bih mogla da opusteno iskuliram ta njegova spavanja kod drugarica.Opet ja sve to ovako sada gledam,jer sam nazalost imala jedno jako lose iskustvo,s tim da je u pitanju bila moja "drugarica",a ne njegova.ne treba previse verovati u ljude,cak ni u onog koga mislis da ga jako dobro poznajes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da,staro je pravilo da ne treba previse vjerovati u ljude Smile

ali,velika je istina da bez povjerenja,niti i jedan odnos medju ljudima ne moze biti kvalitetan,dobar i lijep.

povjerenje u sebe i druge je kljuc srece i harmonije.

recimo da sam ja,kada su u pitanju neke stvari,spremna da rizikujem.

uvalim se,tu i tamo u pakao Smile,ali ono sto dobijem u nekim situacijama je zlata vrijedno.

ja,mojim bivsim momcima,uvijek sam ostavljala slobodu izbora.to je ono sto najvise cijenim kod sebe,pa samim tim dozvoljavam i drugima da ne budu zaposjednuti od strane moje licnosti,strahova i sumnji.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 460
OS
Linux
Browser
Mozilla
ma joj kakvi najbolji drugovi tj drugarice... Osecanja su uvek prepletena u takvim vezama... Uvek jedna strana trci a
druga se dosadjuje i nada se da je taj odnos pravo drugarstvo...
Ako i ne postoje osecanja to prijateljstvo ce brzo puci jer im jednostavno nece vise biti interesantno, naici ce neki novi ljudi...
Daj budimo racionalni i realni... svi smo mi bar jednom u zivotu izgovorili te reci "Ne, on je moj najbolji prijatelj i nema nicega izmedju nas dvoje". Kad ja tamo a ono medjutim, posle izvesnog vremena shvatis koliko uistinu gresis i koliko u tom prijateljstvu ovaj drugi pati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... ni krace ni istinitije...  Smile

mozemo teoretisati i sta sve ne, o poverenju i svemu ostalom, ali ovo je lepo zaokruzena i obrazlozena prica sa malo reci...
« Poslednja izmena: 11. Apr 2006, 21:43:25 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
istina? Smile

cija?njena?

postujem. Smile

ali ne priznajem da je "svacija"....

ne priznajem da je pravilo Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 20:11:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.