Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Најбоље слике из света ултраса  (Pročitano 419320 puta)
Svakodnevni prolaznik

ANTI-LAZIO

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Prijateljstvo sa Svedjanima i nije tako ozbiljno kao na primer sa Gate 13, to su neki individualni kontakti momaka iz Tradizione Distinzione i Svedjana. Bili su kod nas na dva derbija pre 6-7 godina i nasi su isli tamo na derbi sa Helsinkijem ali od tada niti sam cuo niti video ista vezano za njih. Ponavljam mnogo veci prijatelji su nam ludaci iz Gate 13. Takodje postoji prijateljstvo sa Shamrock Roversima ali isto je vise individualno sa momcima iz ASR Irish clana i ako ih je cela tribina zgotivila.

O momcima iz Bergama mogu da kazem samo sve najbolje, nikada nisam imao neki bliski kontakt sa njima ali sam cuo price da su svi jaki ko stene i da jako tesko padaju udarao ih ciglom ili sipkom ljudi stoje i biju se idalje. Oni da su brojniji verovatno bi bili najjaci u Italiji mada su i ovako u prvih 5 sigurno. Ne znam sta bi jos mogao da vam ispricam o njima sto vec ne znate, jel znate da su oni u vecitom ratu sa upravom koja ih je namestala muriji sto puta, zatvarali im tribinu itd ali su oni uvek bili tu uz svoj klub i kada ide i kada ne ide. onaj njihov dugokosi vodja se vratio letos iz Pescare gde se stekao neko vreme od nekih ljudi koji su hteli da ga se rese zbog nekih ne fudbalskih stvari ali se sve to izgladilo i on je opet tu posle fazon 2 godine, Ovo sam procatao negde letos i stvarno ne znam o cemu se radi ali sad se setih pa reko da napisem i to.

EDIT: Zaboravih da napisem da su Atlantini jedni od ko-organizatora udruzenja Ultras Liberi i imaju jako veliki doprinos u borbi protiv represeije i tessere!
« Poslednja izmena: 19. Dec 2012, 23:49:47 od Fedayn-Roma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung SGH-E590
@Fedayn-Roma
Imam jedno pitanje...
Jel ti zivis u Srbiji? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ANTI-LAZIO

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
na relaciji Rim-Beograd..... keva mi je Rimljanka a cale iz Bgda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung SGH-E590
A mislio sam da si neki klinac odavde koji se mnogo tripuje zbog Rome. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ANTI-LAZIO

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Nisam ni klinac, imam 25 godina....  Smile

Nego da se vratimo na temu evo jedan zanimljiv snimak legendarne zurke u Bresi kada su Romanisti i odabrani Lanziali otisli sa namerom da uniste sve redom!

« Poslednja izmena: 20. Dec 2012, 00:26:05 od Fedayn-Roma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Nokia 3310
Prijateljstvo sa Svedjanima i nije tako ozbiljno kao na primer sa Gate 13, to su neki individualni kontakti momaka iz Tradizione Distinzione i Svedjana. Bili su kod nas na dva derbija pre 6-7 godina i nasi su isli tamo na derbi sa Helsinkijem ali od tada niti sam cuo niti video ista vezano za njih. Ponavljam mnogo veci prijatelji su nam ludaci iz Gate 13. Takodje postoji prijateljstvo sa Shamrock Roversima ali isto je vise individualno sa momcima iz ASR Irish clana i ako ih je cela tribina zgotivila.

O momcima iz Bergama mogu da kazem samo sve najbolje, nikada nisam imao neki bliski kontakt sa njima ali sam cuo price da su svi jaki ko stene i da jako tesko padaju udarao ih ciglom ili sipkom ljudi stoje i biju se idalje. Oni da su brojniji verovatno bi bili najjaci u Italiji mada su i ovako u prvih 5 sigurno. Ne znam sta bi jos mogao da vam ispricam o njima sto vec ne znate, jel znate da su oni u vecitom ratu sa upravom koja ih je namestala muriji sto puta, zatvarali im tribinu itd ali su oni uvek bili tu uz svoj klub i kada ide i kada ne ide. onaj njihov dugokosi vodja se vratio letos iz Pescare gde se stekao neko vreme od nekih ljudi koji su hteli da ga se rese zbog nekih ne fudbalskih stvari ali se sve to izgladilo i on je opet tu posle fazon 2 godine, Ovo sam procatao negde letos i stvarno ne znam o cemu se radi ali sad se setih pa reko da napisem i to.

EDIT: Zaboravih da napisem da su Atlantini jedni od ko-organizatora udruzenja Ultras Liberi i imaju jako veliki doprinos u borbi protiv represeije i tessere!

Hamarbijeve sam gledao u Beogradu cini mi se 2002-e i mislim da su jedna od najboljih grupa koja je posetila Srbiju.Odlican broj njih,vecina u dresovima + odlicna sarpata.Bilo je i sitnijih incidenata tog dana u kojima su losije prosli,ali na kraju se sa istoka gde su bili smesteni culo skandiranje voljenoj nam zemlji...  Smile Sa jednim njihovim sam prosle godine menjao casopise i poslao mi je slike sa skorog proputovanja po Italiji.Imaju mogucnosti,putuju avionom,ne brinu  Smile Razumem svaku konekciju sa dvoglavim atinjanima ali Svedjani deluju kao drugi univerzum.No ocigledno je da Romanisti vole na sever,znatno vise nego na blizu peninsulu  Smile

I jel istina da su radnici sa Terminija ostali u vecnoj paranoji nakon cuvenog kortea juznih rivala  Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2012, 12:06:35 od Kolestan »
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ANTI-LAZIO

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Ne znam nikoga ko radi na terminiu... Smiley A to za prijateljstva je sve individualno, 80-ih su Fedayni bili dobri sa par glavnih ljudi zvezdinog severa koji su bili redovni gosti na kurvi sud i bas su dosta toga pokupili od nas, od pesama stila navijanja zastava pirotehnike. Ali to nikada nije bilo neko zvanicno prijateljstvo i sada mali broj ljudi zna za to. Tako isto i ovi Svedjani, za 10 godina se niko nece secati prijateljskih odnosa. meni licno su Irci legende, voleo bi da se to prijatestvo odrzi sto duze i da odemo jednom na derbi sa Bohemiansom! SHAMROCK'N'ROLL <3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung 
MILAN AC

Grupe: Brigate Rossonere 75’(desnicari, grupa ugasena), Fossa dei Leoni 69’, Vecchia Guardia (levicari), Sconvolts (desnicari), Alternativa Rossonera (apoliticni), Commandos Tigre (desnicari), Rams (desnicari), Panthers 76’(apoliticni), Bulldogs (apoliticni), Caramello (desnicari), Squadraccia (desnicari), Drunk Company, Milan Korps, Devils, Avanguardia, Prugne Korps, Devils, Lords Kaos, Gruppo Lucifero, Dannati, Torcida Rossonera, Rembambi, Assatanati, Bad Boys, Convinti, Gruppo Cavillo

Neprijatelji: Inter, Verona, Genoa, Lazio, Juventus, Roma, Napoli, Cagiari, Atalanta, Fiorentina, Sampdoria, Parma, Padova, Foggia, Udine, Lecce.

Prijatelji: Brescia, Bologne, Atletico Madrid, Vicenza, Pescara, Palermo, Venezia, Reggina, Salernitana, Como.

Politicko opredeljenje:Apolitiques.

Заборавио си Курву Југ  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ANTI-LAZIO

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Respect za bracu Madjare....  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Nokia 3310
sa prljavog juga  Smile

IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.