Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Најбоље слике из света ултраса  (Pročitano 419282 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Велики цар
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ANTI-LAZIO

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Ne znam da li postoji tema vezana za Veronu i njihove brigadire, ja je nisam nasao tako da cu pisati ovde...

Juce u osmini finala Copa Italia igrali su Inter i Verona, utakmici je prisustvovalo 11 hiljada ljudi a od toga je 8 hiljada karata prodato uz Tesseru navijacima Verone. Izdominirali su presmesne interiste.  Smile

Bilo je i nekih nereda pre meca izmedju policije i brigadira, naravno sve tri Milanske grupe su bile sakrivene po rupama ceo dan.

http://www.parliamocidicalcio.it/notizie-sulla-serie-a/notizie-serie-a/item/5503-inter-verona,-carica-dei-tifosi-veronesi-contro-agenti-della-polizia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Велики бригадири  Smile Smile Smile Једини који су колико толико издржали сву репресију и у не неком претерано измењеном облику функционишу и данас, ако се не варам најстарија група у Италији, некада а и данас (данас због срамотне конкуренције) најорганизованија група у Италији, некада права олд скул екипа уз Ромине, делимично код њих је доста тога и задржано, нису тежак шминкерај као лацијали и сл, већ се фура класични кежуал трип, данас у Италији број група које смеју да им стану на црту је мизеран, раније пре 25-30 година велике туче између њих и роминих су се често одигравале, постављао сам ја раније пар слика. Екипа некад страх и трепет, фазон прејак, данас мало лошије али да је конкуренција и делимично као некада ко зна каква екипа би од њих била. Баш сам причао са једним њиховим у Верони пре 8 месеци иначе лик задужен за њихов фан шоп, каже да ако буду ушли у серију А да ће то да буде пишање по противницима на трибинама, биће као да се свака утакмица игра на домаћем терену, али те сезоне не уђоше ваљда ће ове. БРИГАТЕ ГЈАЛОБЛУ

федајн, ако си расположен отвори тему за верону као клуб и убаци  о навијачима, па ћу ја да допуним ако нешто буде требало.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ANTI-LAZIO

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Nisu Brigadiri sto su nekad bili, i oni su na neki nacin postali tzv modern ultras (imaju shopove po Veroni, sajt itd) a cak su priznali i Tesseru cime su pali u mojim ocima a pre sam ih bas bas cenio. Zato ih i ima idalje u ogromnom broju na gostovanjima. pre Tessere su i mnogi drugi bili dosta brojni, sto se toga tice nisu oni nista bolji od ostalih velikih ekipa. E sad sto se tice njihove prave "ultra" ekipe ona stvarno zasluzuje respect samo zato sto su slozni organizovani i ludi, kada se bije biju se svi do jednog kada se bezi beze svi zajedno i niko nikada ne padne, zatoo oni i imaju najmanje zabrana od svih velikih ekipa. I sad u Milanu se sibalo njih 400 sa murijom i niko nije uhapsen...

Otvoricu temu kasnije, sad valja popiti jos koju rakijicu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Веронези имају највише забрана уласка на стадион од свих, имао сам тачне бројке, али сам их позаборављао, следе ромини па наполитанци. Иначе у потпуности си у праву њихова највећа предност је огромна сложност и организованост (њихов мото ,,бригаде пре вероне,,). Прихватили су тај ултра стил као и тесеру, све зарад опстанка, гледају на себе за остале их боли курац, ни мени се то не свиђа, али то су минуси у мору плусева.  Такође постоји још доста људи који нису одустали од стила који су гурали њихови претходници, али су мањина, и стапају се са ултра стилом који у италији је присутан код 95% навијача и група. По мојим неким проценама полако се ближи укидање тесере, па онда ћемо видети да ли ко може да им приђе.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Nokia 3310
Kacite te zabare sto sire...a eto ako se prica o Veronezima bilo bi lepo videti u nekom preseku njihova izdanja u seriji B.Verona mi kao grad deluje veoma simpaticno i mirno,unikata i smekerizma na svakom koraku ali na prvu loptu jako daleko od divljastva sa juga + pojedinih luckih gradova sa ostatka cizme.Mozda i preterujem,ali dozivljeni napoletani i prljavstina na kub mi ne izbijaju iz glave. Smile

Evo i Veroninih u Terniju,contro Ternane ...lepo izgleda a ima i inglismen dodataka  Smile

U svakom slucaju Bentegodi zasluzuje vise  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ANTI-LAZIO

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Videcemo od sledece sezone, taman ce i oni valjda uci u A pa ce se znati ko kosi a ko vodu nosi (i ko je De Rossi   Smile)..... Ja njih najvise cenim od svih ostalih ekipa ali ih ne volim, u sustini ne volim nikoga osim faca iz Nocere Samba i Katanzara. A to za zabrane se ne slazem, ustvari mozda oni stvarno i imaju najveci broj zabrana ali znam da mi i cigani imamo najvise problema sa potencijalnim vadjenjem Tessere, preko 50% glava ne moze da je dobije jer je osudjeno nekada za nesto dok je stopa kriminala u Veroni drasticno manja nego i u Rimu i u Napoliu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.