Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolje igre svih vemena po vama  (Pročitano 51934 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6120c
gta jeste sranje  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Galaxy S8
Opaaa, vidi sto se moderatori drze zajedno u gluposti  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
Ovaj San Andreas moze da prodje zbog velicine gradova i zbog detalja i najbitnije ralnosti , ali Vice City  Smile Smile Njersra !
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Galaxy S8
Ma ja ne volim ni jedan ni drugi, ali igra koja je imala toliku popularnost i pozitivne kritike (visoke ocene u svim kompetentnim casopisima i sajtovima) ne moze da bude sranje.
Kako neko moze da lupi i ostane ziv, majko moja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung Neki shit
ne lupam ajde ovako

GTA 3
kada je izasao posto sam voleo GTA 2 igrao sam ga presao sam ga bio je ok igra ali nije bio ni u prvih 5 te godine
[Mafia,Morrowind,Warcraft,BF1942,NWN...]

GTA vice city.Sranje.Nije cak ni nastavak vec epizoda.Kretenski glupa i smorna igra.Prica govno.Period govno.Tada sam poceo da zesce mrzim GTA.Cisto pravljenje nastavka da bi zaradili jos vise para mada ajde to se jos nije primecivalo.

GTA san andreas
.Dobro ajde.Grafika sranje,Muzika je bila strava [ALice in chains,stone temple pilots,Guns n roses]
Igra je mnogo zabavnija nego Vice city mada ponovo smisao igre je ocaj.Ti si crnja gangster koji se probija....koje lozenje.Jeste tamo po getu se borimo za parkove kao sto ima u nekim misijama.Mada ajde igra jeste bila ok.Igrao mi se i prilicno mi se svidela ovako za ubijanje vremena.Iako sam maksimalno protiv koncepta igre.

GTA Liberty city stories.E ovo je tek sranje.Prezvakani GTA 3 koji izlazi samo da bi zaradio jos para.Ovo je takav shit da je to neopisivo
Grafika -100.Cak je i muzika sranje.Prica naravno ponovo sranje.....Bez komentara.

GTA vice city stories
.Ovo kada izadje vec ce rezervisano da je najvece sranje koje je ikada moglo da se smisli.

GTA San andreas stories
.Ovo nije ni najavljeno ali 80% ce i to da izadje da bi zaradili pare.

GTA 4.Novi pocetak.Verovatno ce igra biti strava ali ce ostalih 65 nastavaka biti djubre.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GTA 3 je ok.Zanimljivo sloboda u gradu,vozila,pucacina,osrednja prica.

Ali nema potrebe da igra ima toliko nastavaka.Dobro jedan exp pack mozda dva  i to je to do sledeceg nastavka,a ne rockstar mora da napravi jos stvari da bi dobio jos vise para.

@theserdaweking

eto ti sta sam mislio kada sam rekao samo su tu da zarade pare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6120c
Opaaa, vidi sto se moderatori drze zajedno u gluposti  Smile Smile Smile
bez vredjanja, ok?
to je moje misljenje, i ako ja mogu da uvek ispostujem tvoje, mozes i ti moje, zar ne?
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
gta jeste sranje  Smile

pa nije ni ovo bas ok, mi rekli omiljene igrice a ti... mislim ja nema veze sa recenicom (Opaaa, vidi sto se moderatori drze zajedno u gluposti) koja jeste uvredljiva, ali i tvoja je ako cemo iskreno.........

darthmaul je postovo ok post ti ne.....

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6120c
aj sad, ti meni pojasni... sta tu nije bilo ok? ako je igra, po mom misljenju sranje (kao sto i dalje tvrdim da jeste) ako je vama omiljena igrica, mora i meni da bude... ja sam svojim misljenjem uvredio samo mozda rockstar games... on je svojim postom uvredio i mene i darthmaul-a jer je rekao da smo glupi...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6120c
igra koja je imala toliku popularnost
jos nesto, ovo nikad ali nikad nije bilo dokaz kvaliteta (ne samo u gaming industriji vec u bilo kom aspektu zivota...)
Citat
Kako neko moze da lupi i ostane ziv, majko moja...
a i ovo je uvreda...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 584
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
I meni je svaki gta iza dvojke smece. Ako imas preko 14 godina i ako si odigrao vise od 3 igre u zivotu trebalo bi da imas isto misljenje. Kad odem u igraonicu sve balavurdija igra gta
e da, naj igra-mgs1
svidio mi se i fahrenheit,
zatim project eden za koji je malo ko uopste cuo, ne znam kako je igra prosla tako nezapazeno jer uopste nije losa
homeworld1
i tako neke starije stvari uglavnom

[Edit by Zenit: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 14. Maj 2006, 11:15:25 od Zenit »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.