Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 13:04:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 5 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 572
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolje erotske scene YU filma  (Pročitano 7234281 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
samo ih stavljaj nije bitno koji host  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Brate, svaka ti čast, dao bih ti medalju da je imam  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ovu scenu tražim duže od godinu dana, ali problem bio što nisam znao naziv filma. Sreća te me nije mrzelo da idem redom po stranama, i ubodem je ovde Smiley
Svaka čast  Smile Smile Smile Smile

Koji je password za ovo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Tragam za jednim filmom čiji sam kratak isečak video devedesetih na tv Novi Sad u nekoj emisiji koja se bavila valjda dokumentarnim ili kratkim filmom, koliko se sećam neki lik je pričao, možda je bio onaj filmski kritičar Hrvat, ili šta je već, Ranko Munitić mislim da se zvao. I onda je usledio kratak insert, mlada devojka sa potpuno obrijanom glavom u kratkoj letnjoj haljinici prelazi neku ulicu i onda u sledećrm kadru leži potpuno gola a kamera je snima odozgore onako full frontal što bi se reklo, i taj kadar traje dobrih 20 sekundi, samo leži i nešto se kao meškolji. Devojka je imala najbolje telo i najlepšu picu koju sam ikada video Smile i zato pokušavam nešto da saznam o tom filmu. Film deluje kao da je radjen 70'ih ili 80'ih pošto je slika bila crvenkasta. Skoro sam siguran da je domaći film i to možda baš sniman u Novom Sadu, zna li neko možda o čemu se radi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Brate, svaka ti čast, dao bih ti medalju da je imam  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ovu scenu tražim duže od godinu dana, ali problem bio što nisam znao naziv filma. Sreća te me nije mrzelo da idem redom po stranama, i ubodem je ovde Smiley
Svaka čast  Smile Smile Smile Smile

Koji je password za ovo

kelly
ako se ne varam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 124
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mnogo sporo ide upload na MU treba 20 sati da ucitava 1,5 giga jel ima neko brziju varijantu?imam 10 giga toliko ima na ovom forumu tako da znate koliko ima pa nacicete neki nacin stvarno mi nije tesko samo da ide brze pozdrav jel zna neko sto ide konttra ove poruke nekad bilo zadnja poruka na zadnjoj poruci a sada prva poruka na prvoj strani i kada citam ide od dole na gore sto je glupo admini zasto ste to tako napravili?onda barem napraviti 306 pa 1 a ne 1 pa 306 hvala i izvini sto sam skrenuo sa teme
« Poslednja izmena: 01. Feb 2011, 15:34:50 od zdravo1111 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung J7
Eh ?  Smile

Uploaduj na koji god filehost ti želiš, kad ti je već merak.

Citat
jel zna neko sto ide konttra ove poruke nekad bilo zadnja poruka na zadnjoj poruci a sada prva poruka na prvoj strani i kada citam ide od dole na gore sto je glupo admini zasto ste to tako napravili?onda barem napraviti 306 pa 1 a ne 1 pa 306 hvala

Ko se ovde snađe, snašao se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Citat
jel zna neko sto ide konttra ove poruke nekad bilo zadnja poruka na zadnjoj poruci a sada prva poruka na prvoj strani i kada citam ide od dole na gore sto je glupo admini zasto ste to tako napravili?onda barem napraviti 306 pa 1 a ne 1 pa 306 hvala

Ko se ovde snađe, snašao se.

mislim da je covek na podesavanjima izgleda nesto pomesao
ako sam tacno protumacio sta je pisac hteo reci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung J7
Ako je tako > profil > izgled foruma > ova opcija > izmeni profil.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-2.jpg
(15.4 KB, 262x32)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
mnogo sporo ide upload na MU treba 20 sati da ucitava 1,5 giga jel ima neko brziju varijantu?imam 10 giga toliko i
MU je najbolji za free korisnike ali moj savet ti je kada si već uložio trud da probaš da zaradiš neku siću
tako što bi aploudovao na fileserve,hotfile,filesonic...i postuješ ih na što više stranih foruma ali prvo na Bureku
Koju uploud brzinu imaš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W610I
mnogo sporo ide upload na MU treba 20 sati da ucitava 1,5 giga jel ima neko brziju varijantu?imam 10 giga toliko i
MU je najbolji za free korisnike ali moj savet ti je kada si već uložio trud da probaš da zaradiš neku siću
tako što bi aploudovao na fileserve,hotfile,filesonic...i postuješ ih na što više stranih foruma ali prvo na Bureku
Koju uploud brzinu imaš?
Nema nikakve veze megaupload sa brzinom uploada nego koliki je tebi upload toliko ce da ti ide. Recimo moj je 256 i ide oko 30kb/s upload.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 572
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 13:04:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.181 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.