Prijatelju, ovaj link nije lociran ni na free ni na premium accountu, tako da može da bude skinut samo 10 puta. Kako je toliko skidanja već imao, sada je mrtav link osim ako ga ne prebaciš na free account. Pa, ako te ne mrzi...
Četiri gola klipa iz ''Okupacije u 26 slika'' (1978), nesumnjivo jednog od 10 najboljih filmova iz bivše Jugoslavije. Većina toga je već bila, ali ovo je DVD rip, što mislim ranije nije bio slučaj.
Prijatelju, ovaj link nije lociran ni na free ni na premium accountu, tako da može da bude skinut samo 10 puta. Kako je toliko skidanja već imao, sada je mrtav link osim ako ga ne prebaciš na free account. Pa, ako te ne mrzi...
Postavljao sam ja ranije klipove iz tog filma na ovoj temi,ima na 115 strani.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Jebote, ovaj Ratko Polic je trpao sve sto valja od nasih glumica
Elem, jedno pitanje. Da li je iko postavljao film "Stepenice za nebo"? Ja sam malo pretrazivao, mislim da nije. Glume od poznatijih Svetozar Cvetkovic, Enver Petrovci, Varja Djukic i moj favorit Gordana Gadzic, koja je u apsolutno svakom filmu u kom je igrala potpuno gola bar 5 minuta neto. Iz nekog razloga taj film se jako retko daje, ja sam ga gledao sam jednom, i to pola, ali sam tu video 2 poprilicno explicitne scene sexa, mislim da takvih nema puno u nasoj kinematografiji, ako i ima uopste.
Ne dirajte zrtnu, covek je je napravio 30 % ove teme
Od mene imas izvinjenje zbog nekorektnog ponasanja u ovoj temi.
To i dalje ne menja cinjenicu da pravila koja su predstavljena i postavljena moraju da se postuju i da neki red mora da se zna. Niko odve nema ni jedan status a da to nije zasluzio.
(Deo offtopica ociscen, za ostalo nek se pobrinu modovi sa sexa..)
Vratite se temi, postujte pravila i zajebite ubuduce ovakve rasprave.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2009, 21:16:51 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!