Evo i Olje Beckovic full nude sa podvezicama u filmu "Vanbracna putovanja". Nisam hteo da postavljam i na njenoj temi jer je uglavnom posecuju pljuvaci i kvazi patriote, ali evo za prave ljubitelje erotike na filmu. Snimak je na zalost ocajan. Molio bih sve vas filmske entuzijaste da prihvatite izazov i probate da nadjete bolji. Unapred zahvalan. :wave:
hxxp:|| rapidshare. com/files/53822300/Olja_Beckovic. zip. 001. html hxxp:|| rapidshare. com/files/53823119/Olja_Beckovic. zip. 002. html hxxp:|| rapidshare. com/files/53823803/Olja_Beckovic. zip. 003. html
Iz kog je filma ovaj clip? Nije Vanbracna putovanja. Gledao sam film, cak ni ne glumi u njemu.
@Stagoran uzivancija su mi tvoji filmeki, posebno ovaj iz ''Roja''.
Evo jos jedan filmek s Mirjanom Karanovic iz Seoba [1989], koje su nazalost neslavno zavrsile. Cuo sam da je Ceca popizdila, kad je cula da po scenariju treba da se obnazi isto ko Karanovicka.
@Philpipi Bravo za Karanovićku! Potpuno nepoznata scena za mene. A za ''Marjuču'', mnogi bi voleli da vide one scene. Tu su valjda bile gole i Neda Arnerić i Vanja Matujec...
@Stagoran Mislim da ćeš se razočarati ''Štićenikom''. Mislim, film je OK, ali ne bih rekao da ima neke golotinje, to je više politički film.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2008, 19:11:06 od zrtna »
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine