@sikiriki2 - u ovom filmu ima jos par provokativnih scena ali nema golotinje
@borkes - obrati paznju na sledece postove ima par scena zguza, postu uvek to pitas
Dovidjenja u sledecem ratu (1980), slovenacki film i dosta redak a svojevremeno je bio zabranjivani kazu da se neke scene secene postavljam 4 scene a u zadnjim kapsovima videcete jednu od scena koja je secena
@ilkekelly hvala za Karanovicku. U sceni kada se kupa, samo sto mi nisu izletjele. Toj zeni bi zabranio da se prestane svlacit, dok god se bavi glumom.
Bilo bi lepo da postavis bar koji caps s Bozidarkom iz Muke po Mati
@sikiriki2 - u ovom filmu ima jos par provokativnih scena ali nema golotinje
@borkes - obrati paznju na sledece postove ima par scena zguza, postu uvek to pitas
Dovidjenja u sledecem ratu (1980), slovenacki film i dosta redak a svojevremeno je bio zabranjivani kazu da se neke scene secene postavljam 4 scene a u zadnjim kapsovima videcete jednu od scena koja je secena
@Ilkekelly Bogami, sve si bolji. Vadiš ove klipove kao da si Dejvid Koperfild (ili možda Kliperfild). Svaka čast za ''Moju dragu Izu'' i ''Evu''. Ovaj prvi sam gledao 1981. a ovaj drugi 1985. i ponekad mi padnu na pamet. Još kada bi od negde izvukao ''Prolećni vetar'' (Pomladi veter), ''Strah'' ili ''Udovu Karolinu Žešler'' (sve slovenački iz 1970-ih)... Svaka čast za Sretenovićku. Izgleda dobro ali još nisam stigao da skinem klip. Hvala i za ''Berlin kaputt'', to je bila moja želja.
@Diletant Nema šta, baš si bio brz sa Nadom Šargin. Bravo i hvala.