@stagoran dobar ti je klip iz "Akcije stadion" samo da je malo duzi, s vise uvoda u scenu.Mislim kao i zrtna da je to glumica Marija Sekelez.
Posto nam se kelly nece smilovat za Goricu, ponovno postavljam klip iz sex-partije s njom ali u slow motion-u, zvuk nije sink. ali to sam namjerno ostavio da se prisjetimo njenih lepih reci.
Annie Girardot u filmu Aleksandra Petrovića ''Biće skoro propast sveta, nek propadne nije šteta'' (1968). Možda najveća zvezda koja se skidala u nekom domaćem filmu. 8,81 MB, 51 sec http://rapidshare.com/files/62290927/Annie...opast_sveta.avi
« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 10:37:04 od zrtna »
@stagoran dobar ti je klip iz "Akcije stadion" samo da je malo duzi, s vise uvoda u scenu.Mislim kao i zrtna da je to glumica Marija Sekelez.
Posto nam se kelly nece smilovat za Goricu, ponovno postavljam klip iz sex-partije s njom ali u slow motion-u, zvuk nije sink. ali to sam namjerno ostavio da se prisjetimo njenih lepih reci.
Ljudi, sutra u 21:50 su na RTS-2 "Rani radovi". Pozivam sve koji su u mogućnosti da snime film na kompjuteru, pa da potom postave onu čuvenu golu scenu sa Miljom Vujanović. Veliko hvala unapred.
saljem klip iz kicme s spasojevickom, znam da ga je vec stagoran postavio, ali je ovaj u boljoj rezoluciji, pa se njene lepe erect nipples posebno fino vide. ne znam zasto je ona bila tako zapostavljena u nasim filmovima, kad ima sisu kao cuvena Rosalba Neri.
Pa, druze ne bih rekao da je bila zpostavljena, samo je jako mlada izgubila zivot... steta, karijera joj je tada bila u usponu. Hvala za klip, koji ranije, ipak, nisam ja postavio. POZ... Videcu kad stignem, postavicu nesto iz "zute", skinuo sam ga, skidam i "splav meduze" sa Vladicom Milosavljevic, samo ide nesto traljavo. A Ilketa jos nema?
vec dugo dvojim da li da postavim ovaj koprodukcijski film, ali posto je Nokaut (1971) filmek u kojem su svi decki nasi, a tu je i Jagoda Kaloper koja se na Imdb ni ne spominje, a poglavito Margaret Lee, ciji su klipovi na 6 i 7 (ima kolobare ko nasa Blagojevicka +5 ) nisam mogao odustati od te namjere
@Philpipi Svaka čast. ''Kičmu'' je postavljao mislim Ilke, ali ovaj tvoj klip ima super rezoluciju. Posebno bravo za ''Nokaut''. Ne znam što si uopšte kolebao oko postavljanja? Film je delom naš, reditelj je naš, tu je Jagoda Kaloper gola spreda i straga, a što nam fali da vidimo Barbaru Bouchet i Margaret Lee gole. A Margaret je stvarno imala kolobare za priču. Uz to, mislim da sam i ja svojevremeno pominjao ovaj film kao vredan postavljanja. Veliko hvala. Ulepšao si mi dan.
Na žalost, izgleda da sinoć niko nije snimio ''Rane radove''. Šteta za Milju...
« Poslednja izmena: 17. Okt 2007, 18:16:47 od zrtna »