Za ostalo nije slagao jer sam gledao filmove. Ali za Heroji Halijarda je baš iskonstruisao. Koja gomila bolesnika i manijaja ovde ima, sve ih treba odstraniti..
Čoveče hahahahahah šest epizoda ništa. Čovek iskonstruisao. Povređeni američki vojnik se nikakav u seriji ne pojavljuje. Jedva se i Nela pojavljuje i to u scenama gde grdi nekoga.
Da malo razmrdamo temu, ako je nesto od ovoga vec pomenuto ja se izvinjavam.
Film "Troje" Petra Pesica sadrzi neke od najboljih scena seksa vidjenih u srpskom filmu poslednjih godina. Radi se o erotskoj drami, vise glumica pokazuje svoje atribute, a to najcesce radi prezgodna Marina Cosic koja je u glavnoj ulozi. Ona je gola u velikom broju scena, a izmedju ostalog je vidimo i u prilicno eksplicitnoj sceni trojke gde je cepaju dva lika (muz i ortak). Ne znam kad ce i da li ce film u redovnu bioskopsku distirubiciju, ali trebalo bi u nekom momentu da se pojavi na Apollon platformi, jer je radjen u njihovoj produkciji. Ja sam ga gledao na premijeri na Festu, pocetkom marta.
Film "Da li ste videli ovu zenu" Matije Gluscevica i Dusana Zorica ima nekoliko zanimljivih scena, pa tako u jednom trenutku vidimo kao od majke rodjenu poznatu hrvatsku glumicu Kseniju Marinkovic kako seta ulicom. Gospodja ima 55+ godina i krupnije je gradje, ali neko i to voli. Zatim, ima jedna scena u kojoj zena cedi mleko iz grudi (ne znam kako se zove glumica), kao i jedan eksplicitan prikaz orgija gde se u pozadini vide goli statisti i svakakve perverzije. Pojavljuje se na kratko i predivna Isidora Simijonovic, nazalost ostaje obucena, ali scena je interesantna jer Isidora opisuje kako njen bivsi ima mnogo veliki kurac i pokusava na silu da mu ga izvadi i pokaze drugarici. Film je iz prosle godine, jako bizaran ali interesantan, bice verovatno u nekom trenutku prikazan na RTS-u.
Inace uzasno los film "Kljuc" Marka Sopica donekle vadi to sto sise pokazuje Isidora Gradjanin. Ne mogu da se setim da li se razgolicuje i Sonja Kolacaric koja je u glavnoj ulozi, cini mi se da ima jednu scenu seksa sa Rasom Bukvicem, ali da se nista ne vidi. Film ce biti prikazan na TV Prva krajem godine.
U filmu "Pored tebe" Stevana Filipovica u nekoliko navrata se skida pomalo muskobanjasta, ali jako zgodna i jebozovna glumica Mina Nikolic. U jednoj bas dobroj, zestokoj sceni seksa je krese Bane Trifunovic. Film je donedavno bio u bioskopima.
U filmu "Kristina" Nikole Spasica, sve svoje atribute pokazuje glavna "glumica", nekadasnja striptizeta i povremena prostitutka, Kristina Milosavljevic, poznatija kao Kristina Ferari. Naravno, silikoni su u pitanju, a i pickica je vestak, radi se o transrodnoj osobi, ali eto mozda nekom i takve stvari prijaju.
U aktuelnom bioskopskom filmu "Sto se bore misli moje" Milorada Milinkovica, svoje male ali preslatke sisice pokazuje mlada glumica Jana Ivanovic. Bice valjda krajem godine prikazana i serija (pod imenom "Knez Mihailo") od pet epizoda, gde ce vrlo verovatno biti jos nekih dobrih scena, voli da obnazuje svoje glumice cika Milorad.
U filmu "Heroji Halijarda" Radosa Bajica, svoje sisetine i ogromne bradavice napokon pokazuje Nela Mihajlovic u socnoj sceni kada najpre masturbira povredjenom americkom vojniku, a onda ga i oralno zadovoljava. Mislim da je i tu u pripremi televizijska serija, pa mozda bude jos ponesto zanimljivo i od Teodore Dragicevic (u filmu glumi naivnu, nevinu klinku koja se zatreska u americkog vojnika) ili Nine Neskovic (glumi trudnu zenu Nikole Rakocevica).
U filmu "Cuvari formule" Dragana Bjelogrlica, dobri stari Bjela nije propustio priliku da skine svoje glumice, pa tako sve tri lepotice iz filma sa nesto zapazenijim ulogama, a to su Alisa Radakovic, Maja Campar i francuska glumica Anne Serra imaju po jednu scenu u kojoj pokazuju gole grudi. Koga zanimaju takve stvari, u jednoj situaciji zajednickog tusiranja skidaju se i glumci Ognjen Micovic i Jovan Jovanovic. Film je od pre neki dan u bioskopima.
U preostalim ovogodisnjim domacim filmovima koje sam pogledao, a to su "Indigo kristal", "Munje: Opet" i "Ovuda ce proci put" ne mogu da se setim nicega interesantnog. U Indigo kristalu ima nekih scena seksa, konkretno u jednoj situaciji gledamo kako neka pijana riba povraca u wc-u kluba dok je tip trpa otpozadi. Ali golotinje mislim da nema, kao ni u Munjama gde mozda sevne poneki dekolte. Bas nicega erotskog nema u Ovuda ce proci put.
Krajem godine treba ocekivati domacu premijeru filma "Radnicka klasa ide u pakao" Mladena Djordjevica, koji je nedavno premijerno prikazan na festivalu u Torontu, a u nekim od kritika filma se pominju eksplicitne scene orgijanja i seksa. U glavnim zenskim ulogama su Tamara Krcunovic i Lidija Kordic.
Nije neko, nego gos'n Kemp. Odgledah pet epizoda i nema ni s od bilo kakvih sisa...izgleda je kemp izrezirao sam nesto u svojoj glavi pa i sam poverovao u to. Skoro se neko ovako nije nalupetao i nalagao.
I? U čemu je problem? Sve je tačno što je napisao. Nisam gledao Heroje Halijarda pa ne znam ovo za Nelu, ostalo je sve tačno.
Ko prica o ostalom, pricamo o Neli i o tome da je covek izmislio scene. Jos gore onda sto je ostalo tacno, znaci da je gledao filmove . Odgledas film i onda izmislis i to dve scene sa navodno golim sisama Nele Mihajlovic...pa normalno da ce svi da traze i da mu onda psuju sve po spisku kad skontaju da nema nista od toga.
Ko prica o ostalom, pricamo o Neli i o tome da je covek izmislio scene. Jos gore onda sto je ostalo tacno, znaci da je gledao filmove . Odgledas film i onda izmislis i to dve scene sa navodno golim sisama Nele Mihajlovic...pa normalno da ce svi da traze i da mu onda psuju sve po spisku kad skontaju da nema nista od toga.
Nisam. Jedino ako je radnja filma potpuno drugacija pa umesto sina neguje nekog americkog vojnika. U tom slucaju mozda i imaju te scene. Evo reci nam ti ako si gledao pa da odagnamo dileme.
Nisam. Jedino ako je radnja filma potpuno drugacija pa umesto sina neguje nekog americkog vojnika. U tom slucaju mozda i imaju te scene. Evo reci nam ti ako si gledao pa da odagnamo dileme.
Nisam gledao zato ništa i ne tvrdim. Ne mogu nešto tvrditi i ismejavati čoveka a nisam pogledao film. Pogledaj film pa onda reci da čovek laže.
Normalno da nema ni u filmu. Samo sto uvek ima pametnjakovica koji vole mrsomude u prazno...ko je to ikada pravio seriju i film a da su radnje drugacije? prvo se pravi serija a onda se od tog materijala pravi skracena varijanta tj film. Zna to i sasaveliki samo sto voli da...
« Poslednja izmena: 27. Mar 2024, 12:26:49 od diplomatz hc »