Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:05:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolje bilo za vreme Kostunice!  (Pročitano 5954 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Statisticki je bilo bolje, ali od statistike se ne zivi ja ni tada nisam imao prosecnu platu nemam je ni sada, pozdravljam gospodu statisticare recima: ~jebite se!!! Smile

Meni je bilo lose i tada, doduse sada mi je jos gore ali to ne manja stvari, necu da mi bude lose hocu jedared u zivotu da kazem da mi je dobro! Smile
« Poslednja izmena: 26. Jan 2011, 20:12:11 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Skoripion

Moj deda je smislio neku ultra dobru inovaciju u vezi obrade kamena i Nemci koji su drzali Jelen Do su mu dali ogromne pare za to. On ulozio te pare u banku jer je hteo cerkama da napravi po kucu ili da im kupi dobar stan ali kurac Smile To sto je on provalio se i danas koristi hehe Smile Tako bar on rece  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Skoripion

Moj deda je smislio neku ultra dobru inovaciju u vezi obrade kamena i Nemci koji su drzali Jelen Do su mu dali ogromne pare za to. On ulozio te pare u banku jer je hteo cerkama da napravi po kucu ili da im kupi dobar stan ali kurac Smile To sto je on provalio se i danas koristi hehe Smile Tako bar on rece  Smile
Gledao sam ljude sa suzama u ocima. Po nekoliko godina rada u inostranstvu. Ovi domaci pacovi su ih uvek mrzeli. Em ljudi nisu imali kud, em nisu dobijali stan, ali su se zato snalazili, ucili jezike, zanat i radili korisno.
I onda odjednom bum. Prazne banke. ja radio sa nekim Englezima, covek mi kaze: evo ja cu ti otvoriti nalog kod nas (Halifax), i salji pare tamo. Posle godinu dana zove me bankar, kaze; g-dine vi nigde ne ulazete, bolje da ulozite negde nego da vam stoje. Nisam verovao da za tako malu svotu mogu dobiti kredit da kupim kucu.
Nasi su mi se smejali, ali kada je ih je Sloba opljackao (ruku na srce tu je bio i drug Ante), svi su pootvarali racune po Nemackoj, Italiji, Madjarskoj. Nezamislivo u to vreme. Krijes pare od soptvene zemlje.
Posle su shvatili moje izmotavanje: dodju partizani i opljackaju. Tako da u Srbiji, ja ne bi dozvolio srpsku banku u sledeca 3 milenijuma a ni posle.Neka deru Jeshe kamatu, nema problema, ali znas na cemu si.
Ovi te oljese i posle te jos i biju. Devedesete su ti bile samo repriza 45-e, ali u savremenom smislu.
Kostunica je imao samo varijantu prodaja gaca. (mobtel i niz drugih preduzeca).
« Poslednja izmena: 26. Jan 2011, 20:59:22 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Evo jedne zanimljive kolekcije sta je Voja Kostunica pricao proteklih godina  http://www.izjave.net/author/114

Trte, mrte, institucije, legalizam. Vergla covek vec 20 godina. Ili on ili Tadic sve jedno. Stvar ukusa. A ukus gorak i bljutav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Skoripion

Gledao sam ljude sa suzama u ocima. Po nekoliko godina rada u inostranstvu. Ovi domaci pacovi su ih uvek mrzeli. Em ljudi nisu imali kud, em nisu dobijali stan, ali su se zato snalazili, ucili jezike, zanat i radili korisno.
I onda odjednom bum. Prazne banke. ja radio sa nekim Englezima, covek mi kaze: evo ja cu ti otvoriti nalog kod nas (Halifax), i salji pare tamo. Posle godinu dana zove me bankar, kaze; g-dine vi nigde ne ulazete, bolje da ulozite negde nego da vam stoje. Nisam verovao da za tako malu svotu mogu dobiti kredit da kupim kucu.
Nasi su mi se smejali, ali kada je ih je Sloba opljackao (ruku na srce tu je bio i drug Ante), svi su pootvarali racune po Nemackoj, Italiji, Madjarskoj. Nezamislivo u to vreme. Krijes pare od soptvene zemlje.
Posle su shvatili moje izmotavanje: dodju partizani i opljackaju. Tako da u Srbiji, ja ne bi dozvolio srpsku banku u sledeca 3 milenijuma a ni posle.Neka deru Jeshe kamatu, nema problema, ali znas na cemu si.
Ovi te oljese i posle te jos i biju. Devedesete su ti bile samo repriza 45-e, ali u savremenom smislu.
Kostunica je imao samo varijantu prodaja gaca. (mobtel i niz drugih preduzeca).

Pa konkretno u ovom slucaju moj deda nije plakao sigurno Smile A ko zna koliko je para ostavio negde u steku sa strane... To niko ne zna sem njega Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230

Pa konkretno u ovom slucaju moj deda nije plakao sigurno Smile A ko zna koliko je para ostavio negde u steku sa strane... To niko ne zna sem njega Smile
Malo je njih koji su to znali, osetili a jos manje koji su preduzimali neke mere.
Ovo je drustvo bilo kvarno od 45-e naovamo. Kad tad je trebalo da izbiju sukobi, pa kada su videli, zaduzili JNA da se sukobi usmere preko nacionalnih zastava, jer da je krenulo po Karadjordju (svako svog da ubije subasu) bilo bi naopako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Dinkić: Najbolje bilo sa Koštunicom
  Smile

Beograd -- Mlađan Dinkić, prvi čovek URS, kaže da je vlada Vojislava Koštunice u kojoj je bio ministar finansija postigla najbolje ekonomske rezultate od 5. oktobra.

"Što se unutrašnje politike tiče, u ovih deset godina ni sa kim u državnim organima nisam tako dobro sarađivao kao sa Koštunicom", navodi bivši ministar ekonomije.

On dodaje da ga Koštunica "nikada nije pritiskao da odustane od reformi samo zato što one nisu popularne, kao na primer uvođenje PDV 2005. godine".

Na pitanje da li to znači da je Koštunica bolji premijer nego Cvetković, Dinkić odgovara da je za to vreme "dobijen SSP, ušli smo u Partnerstvo za mir, potpisali sporazum CEFTA, napravili budžetski suficit od dve milijarde evra o kom sadašnja vlada može samo da sanja - sve to dok je Koštunica bio premijer".

Dinkić, ipak, dodaje da tada nije bilo svetske ekonomske krize pa se "prve dve godine ove vlade ne mogu porediti ni sa kojim drugim godinama".

Na kostataciju da je za to vreme samo od Telenora došlo milijardu i po evra, Dinkić kaže da te pare "nisu dobili na lepe oči".

"Karić je na papiru bio vlasnik 51 odsto Mobtela, a mi smo jednu izgubljenu situaciju pretvorili u 70:30 odsto vlasništva za državu. I u jednom od najtransparentnijih procesa napravili fantastičnih milijardu i po evra i još 360 miliona evra od prodaje treće licence. Svih pet zemalja u regionu su od prodaje treće licence dobile ukupno sto", kaže on.

"Kamo sreće da je ovaj proces za privatizaciju Telekoma približno profesionalno vođen kao kada sam bio ministar finansija. Ne bismo imali neuspeh ovog tendera", navodi on i naglašava da je za propast tendera za Telekom krivo "amatersko vođenje procesa od strane ljudi iz Ministarstva finansija".

Cvetković je loš premijer

"Ako poredimo gospodina Koštunicu i Cvetkovića, Koštunica je imao autoritet", kaže on i objašnjava da je Cvetković "dobar konsultant, ali loš premijer" jer, kako kaže, "na prvom mestu nema snagu, ali ni sposobnost koja je potrebna da bi se vodila Vlada".

Izvor: Beee92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Ma samo se vi svadjajte, smenicemo mi vas... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
SonyEricsson 
za premijera: šešelj, a za ministra finansije: mihalj kertes
« Poslednja izmena: 27. Mar 2011, 10:26:13 od digiman »
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
za premijera: šešelj, a za ministra finansije: mihalj kertes

ах...вама је изгледа кертес трн у оку Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:05:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.