Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:52:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolja reklama  (Pročitano 39065 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svaka strana reklama za pepsi mi je bas jaka,a od domacih,stara sa cvijanovicem koji prozivljava nocne more kod zubara,pedikira i jos ne secam se koga,mislim da je reklama za vojvodjansku banku
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
domaca: noblice
strana: trojangames, ona za kanadska sa pingvinom i malim pingvinima, i sport ka Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6120c
gotivna je ona za neke haringe kad se lik bije sa medvedom da bi mu oteo haringu (lososa??)...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
najbolja reklama koju sam gledao u poslednje vreme je za Grundig Flat TV..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Reklame koje život znače
Problem je samo da se ne pretera, pa da ispadne da glumac u životu pije samo kafu i pivo, kaže Slobodan - Boda Ninković

Honorari za reklame nisu sume koje rešavaju neke velike životne stvari, ali znače u ovoj besparici, smatra Gorica Popović

Smeškaju nam se s bilborda, ispijaju kafu s velikim užitkom, uveravaju nas da su "laki keš" krediti prava stvar, uživaju u pivu i sokovima, a svojevremeno su nas opominjali da uzmemo račun.

Ćute kao zaliveni

Neki od naših najpopularnijih i najzastupljenijih glumaca u domaćim reklamama nisu želeli da nam objasne svoje razloge snimanja, pa ste ostali uskraćeni za komentar velikih umetnika kojima reklame i daske život znače. Lazar Ristovski, Zoran Cvijanović, Milorad Mandić Manda i Ivan Bekjarev, koji "samo što ne vire iz frižidera", odbili su svaki razgovor na ovu temu.
Reklama, ali ne na startu

Mlada Paulina Manov koja se oprobala i na TV u autorskoj emisiji o zdravoj ishrani, smatra da su glumci najbolje rešenje za snimanje reklama.
- Potpuno podržavam naše angažovanje u reklamnim spotovima jer smo mi za tako nešto i školovani, a to i spada u vid glume. Bolje se snalazimo pred kamerama od nekoga bez iskustva, ali mislim da nije dobro da mladi, neostvareni glumci, karijeru započnu snimanjem reklama jer će tako biti pečatirani u budućnosti.

Pomama za angažovanjem glumaca u raznim reklamama uzela je poslednjih meseci maha. Nogu su povukli Milena Dravić i Dragan Nikolić u serijalu spotova za kafu koje su godinama pretvorili u serijal malih pričica. U reklamiranju svega i svačega pridružio im se veliki broj kolega, tako da sad na malim ekranima možemo da vidimo i neke od glumaca koje smo i zaboravili. Šta ih je privuklo snimanju reklamnih spotova i koliko je to isplativo pokušali smo da saznamo od nekih čije likove svaki dan gledamo na televizijama.

Legenda našeg glumišta i prvi koji je unovčio svoj "i glas i stas" jeste Dragan Nikolić.
- Svuda na svetu je praksa da glumci snimaju reklame, pa ne vidim razlog zašto to ne bismo radili i mi ovde. To je sasvim pošten posao i već se odomaćio kod nas. Ne bih pričao o honorarima, ali sam zadovoljan - kaže popularni Prle.

Dubravko Jovanović, koga pamtimo iz serije "Sivi dom", ističe da je snimanje reklama u našim uslovima finansijska injekcija koja služi da se izvuku iz novčanih problema.
- Ako imamo sreće, reklama kao finalni proizvod može da bude umetničko delo, a kod nas postoje dve vrste reklama. U jednoj glumac preuzima ulogu i dužnost da predstavlja zaštitno lice proizvoda koji reklamira ili pruža usluge za određenu finansijsku nadoknadu - misli Jovanović.

Slobodan - Boda Ninković veliku popularnost stekao je u spotovima za sokove. Zvezda filma "U poteri za sre(ć)kom" voli kada je reklama dobro osmišljena.
- Za prosečnog građanina Srbije to su velike pare, tako da je snimanje reklama kod nas isplativo. I ja bih snimao reklame u kojima bih predstavljao zaštitno lice za neki proizvod, ali je problem da se u tome ne pretera pa da ispadne da glumac u životu pije samo kafu i pivo.

Multimedijalna umetnica Gorica Popović o reklamama misle sve najbolje.
- Ako najveće holivudske zvezde idu u Japan i snimaju reklame, ne vidim zašto ne bismo i mi to radili. Naši honorari nisu sume koje rešavaju neke velike životne stvari, ali znače u ovoj besparici.
Stari šmeker Mima Karadžić slaže se s koleginicom Goricom Popović.

- Zašto toga ne bi bilo i kod nas? Naše reklame su dobro plaćene, sve su bolje i bolje, rade se profesionalno i liče na svetske.
Niko od anketiranih nije hteo da nam otkrije visinu honorara, ali pošto se ne žale, a svakodnevno osvane po neki novi spot u kojem su glumci glavni akteri, evidentno je da je snimanje reklama kod nas unosan posao.
S. O. - S. V.

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Najbolji reklamni serijal, od onih za koje ja znam je za Budweiser.
Najbolje sto je kod nas aktuelno su reklame za Milka cokolade.
IP sačuvana
social share
Sta je brze ili zec?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Truth is out there

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6020
Ona nova reklama za kit kat (kakav fantastican gol... a kamera u noge pomocnog sudije   Smile ) napravi pauzu uzmi Kit-Kat
Super reklama !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ima dosta dobrih stranih reklama koje nisu emitovane kod nas, a koje su mi se bas svidele.
Evo neki moj izbor: Kit-kat (sa onim likom sto snima finale a i ostale), pepsi ( "Aerodrom" Smile , i jedna starija sa Bekamom), Heiniken ( sa Jennifer Aniston)....nemogu vise da se setim mada ima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Od naših reklama mi je dobra ona za rosu. dobro je snimljena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung SGH-E730
Najbolja je za Olympus ultra zoom, ona sa lavom Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:52:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.