Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koja je najbolja Nokia
n6600
9.6%  (11)
n3650
2.6%  (3)
n6630
23.5%  (27)
n7610
5.2%  (6)
n91
2.6%  (3)
n90
4.3%  (5)
n6680
12.2%  (14)
n70
28.7%  (33)
nije naveden
11.3%  (13)
Ukupno glasova: 115
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolja Nokia  (Pročitano 19134 puta)
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia e66
Performanse su iste samo 6680 ima 256k boja pa ga usporava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
imao sam razne modele nokie al mislim po kvalitetu da je najbolji 5110
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Sta da kazem da vec nije receno i da napisem a da

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
 6630 najbolji odnos cene i kvalteta mada ja imam 6680 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Najbolja Nokia!? Tako neshto ne postoji, oni ni ne pokusavaju da naprave tako neshto,
na svakom modelu neshto zakinu da bi mogli da izbace bolji i naravno mnogo skuplji(bolji nije tesko naci, ali skuplji tesko)...
Malo su se popravili u zadnje vreme, verovatno ih je konkurencija pritisla ali i dalje
daju najmanje u klasi...
Govorim ovo iz iskustva 2 puta sam probao da predjem na Nokiu (7610 i 6630) ali bez uspeha,
jos uvek se iznerviram kad se setim da 7610 nije podrzavao stereo handsfree ili kako su jadno
zvucali MP3/AMR ringtoni na oba gore navedena...

Koristio sam Sageme 6 god i opet cu samo da izbace smartphone sa bluetoothom, za sada sam presrecan sa 
MPx220, a o nokijama vise i ne razmisljam sto bi preporucio svima kojima tel. treba za neshto vise od poziva i poruka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n82
svakako ce najbolji tel biti, tj vec jeste n80, a sto se tice sysx programa, ukoliko je kao sto kazu crackovanje skoro nemoguce, tel. ce ispasti njesra. Mislim da nokiji to nece ici u prilog da joj po drugi put propadne cela serija popun ngejdza.  Za sada 6630 bez premca, naravno mislim na odnos kalitet cena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Najbolja Nokia!? Tako neshto ne postoji, oni ni ne pokusavaju da naprave tako neshto,
na svakom modelu neshto zakinu da bi mogli da izbace bolji i naravno mnogo skuplji...
Potpuno tačno i tu se slažem u potpunosti.
......kako su jadno zvucali MP3/AMR ringtoni na oba gore navedena...
Pa, jadno zvuče na svakom mobilnom telefonu današnjice, kao i na bilo kom MP3 plejeru, takodje.
Ako hoćeš da ti nešto zvuči dobro onda obavezno zaboravi na pojam mp3 i stereo hi-fi sistem od 200-300€. Kupi bato nešto od 2000€ pa naviše, par kvalitetnih SACD ili DVD-Audio diskova(stare dobre ploče najpogodnije uvek) i onda komentariši sam zvuk i "zvučanje"! Smile
Citat
za sada sam presrecan sa MPx220, a o nokijama vise i ne razmisljam sto bi preporucio svima kojima tel. treba za neshto vise od poziva i poruka.
Nemaš ti blage veze sa operativnim sistemima za mobilne telefone. Čuo si da tamo neka Motorola mpx ima mogućnost overkloka i kao i svi windouuzz "poznavaoci" odmah malo brčkanja po registrima, pa isprobavanje do koje tačke može procesor a istinska korist - nikakva! Čak je to i jedini model kojim možete da se hvalite sa kakvim-takvim OS-om, jer ostali sa istim OS-om koštaju i do 5 puta skuplje. Ne radi se ovde o tome da je Nokia loša dok je Motorola "za neshto vise od poziva i poruka" već o večitoj borbi izmedju tabora onih koji hvale Nokiu i onih koji su protiv. Ovo se izgleda pojavom OS-a za mobilne telefone prenelo i na ovo područje, pa je odmah potražena alternativa u vidu nekog telefona(mpx200/220) sličnog po ceni, ista stvar kao izmedju Windows-a XP i Linux tabora i večitog dokazivanja ko je bolji!
Nema potrebe da ti ponavljam prednosti jednog i drugog OS-a(Symbian i WM2003/05) jer imaš sasvim pristojnu temu koja se time bavila. Koristi malo pretragu, pročitaj i naučićeš dosta toga. Smile

« Poslednja izmena: 09. Apr 2006, 21:40:16 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
svakako ce najbolji tel biti, tj vec jeste n80, a sto se tice sysx programa, ukoliko je kao sto kazu crackovanje skoro nemoguce, tel. ce ispasti njesra. Mislim da nokiji to nece ici u prilog da joj po drugi put propadne cela serija popun ngejdza. Za sada 6630 bez premca, naravno mislim na odnos kalitet cena.
Nema potrebe krekovati programe ako se napiše ili malo prepravi firmver i flešovanjem telefona reši problem autorizacije. Ili čak možda izbaci običan patch koji će zaobići ovu prepreku! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S III
nokia 7610 mi je odlican...nego ima fabricku gresku:nerade mi slusalice!ali nema veze,dobar je i ovako! Smile
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1046
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N70
Definitivno N70! On ima najbolji video od svih telefona. Pozdrav
IP sačuvana
social share
* Every puzzle has its pieces
* Every piece has a puzzle
* How much blood would you shed to stay alive?
* Live or die? Make your choice

[SIZE="3"]You`re Just Another Star that`s burnt Out you quickly...[/SIZE]
"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Definitivno n90.Jes da je skup ali bi ga svi hteli da vam ga neko pokloni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.