Zar moja glava vredi 100 forinti? Gospodo draga...
Zodijak
Pol
Zastava
Najbolesnija igra? Pazi ovako! Igras recimo..... Starcraft! I da bi dosao do recimo.... Protosove baze posaljes malo teranaca (onih sto bacaju plamen). Templari ih, naravno, samelju... ALI ti sa druge strane sve sravnis sa par Batlecrusera. Znaci, ti si u poziciji vrhovnog komadanta svesno poslao ljude koji imaju porodice, ljude koji ce nekom nedostajati, da budu glineni golubovi da bi ti gomila bitova ispisala, a operativni sistem to preveo, YOU WIN! Zar to nije bolesno!!!!! Igre nam poboljsavaju kordinaciju oko-ruka, poboljsavaju moc planiranja i strategijskog upravljanja, ali isto tako ubijaju ono malo ljudskosti!
Zar moja glava vredi 100 forinti? Gospodo draga...
Zodijak
Pol
Zastava
ja The Sims, ali i to je malo bolesno, zar ne? Ali pruza sve pogodnosti interneta: Razvijanje neke druge, a mozda davno zeljene, strane svoje licnosti i u isto vreme totalnu anonimnost!
da,da, sims... Ima jedan bolestan deo u igri Thief 3, kada pri kraju igre odlazis u azil za (umno) bolesnu decu. Kazu da je taj deo stravican i uvrnut.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker... U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.