Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 07:17:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Naj ulje  (Pročitano 25413 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T28
Ne bih da pravim reklamu,ali zar nije Optima Modriča naj naj... Ja nemam auto, ali svi pričaju da je optima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Dobro je da nemas auto,salu na stranu nij elose ali daleko od toga da je najbolje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
ja sam neki dan stavio ulje mobil full synthetic 5W40 i više sam nego zadovoljan Smile
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Ne bih da pravim reklamu,ali zar nije Optima Modriča naj naj... Ja nemam auto, ali svi pričaju da je optima!
to pricaju ljudi koji voze zastavu i ladu.naspi tu optimu u kakav turbo pa ces vidjet kakav joj je viskozitet,nakon 1000 km Smile
ja sam neki dan stavio ulje mobil full synthetic 5W40 i više sam nego zadovoljan Smile
da da,ono sto sam cuo sve pohvale
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0

Ovo HC jel to Optima,ako je Optima ja,to ulje ne bi sipao ni u kombajn da ga imam. Smile
Cemu taj snobizam?
Jel imas neki argument mozda za to sto si napisao?
To nije snobizam,nego briga o kolima,a optima je samo za zastavu,jer da je dobra preporučivali bi je i proizvođači automobila,sa naših prostora ništa dobro i kvaitetno nije izašlo,ti me demantuj ako jeste.
Pa moracu:
Optima ulje zadovoljava standarde najboljih svetskih proizvodjaca automobila kao sto su VW i mecka.
Drugo imaju veliki spektar proizvoda i stalno izbacuju nesto novo.
Na primer napravili su posebno sinteticko ulje za VW TDI PDI motore.
Imaju i posebna Racing ulja itd. Ne bih da ih reklamiram sada. Mozes videti sta sve poseduju na sajmu automobila koji uskoro pocinje u BG.
Mozda su Galax ulja samo za zastavu, ali kod optime to definitivno nije slucaj.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 13:17:58 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Mogu oni mogu da proizvedu ulje za svemirski brod,kad niko ga ne bi kolistio za lepove,znači kad proizvođači budu dali preporiku da može da se sipa optima,onda ću možda i da sipam.
Uzmi nov auto i idi kod ovlažćenog servisera i kaži mu da planiraš da sipaš Optima ulje,da vidiš kako auto odmah i automatski gubi garanciju.
Da bi ulje bilo dobro mora da ima viskozitet i posle 10000km,da pri radnim temperaturama ne gubi svoje osobine,da se
pri hladnom vremenu ne gube osobine podmazivanja,da se ne zgusne u karteru pa da klipovi rade na suvo,
a ja garantujem da Optima ne ispunjava te uslove,priče da ih proizvođači preporučuju su smešne,
pa ovi u vw i mercedesu to ulje sisurno nisu preporučili.
Nema na ovim našim prostorima prave fabrike maziva.Optima je za domaće automobile,poljoprivrednu mehanizaciju
neke kamione(u volvoa i scaniu nikad),jer nemaju vrhunsku tehnologiju.
I pitaj trkače da li koriste Optimu,samo bi ti se nasmejali.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress

Ovo HC jel to Optima,ako je Optima ja,to ulje ne bi sipao ni u kombajn da ga imam. Smile
Cemu taj snobizam?
Jel imas neki argument mozda za to sto si napisao?
To nije snobizam,nego briga o kolima,a optima je samo za zastavu,jer da je dobra preporučivali bi je i proizvođači automobila,sa naših prostora ništa dobro i kvaitetno nije izašlo,ti me demantuj ako jeste.
Pa moracu:
Optima ulje zadovoljava standarde najboljih svetskih proizvodjaca automobila kao sto su VW i mecka.
Drugo imaju veliki spektar proizvoda i stalno izbacuju nesto novo.
Na primer napravili su posebno sinteticko ulje za VW TDI PDI motore.
Imaju i posebna Racing ulja itd. Ne bih da ih reklamiram sada. Mozes videti sta sve poseduju na sajmu automobila koji uskoro pocinje u BG.
Mozda su Galax ulja samo za zastavu, ali kod optime to definitivno nije slucaj.  Smile
ma tu optimu ne sipam u golfa 2 a kamol u tdi-a!a ovo sto navodis da su napravili posebnu sintetiku za pd motore,pa da vidim koji ce lik u audia ili passata nasuti optimu.jedino ako je toliki laik da nema pojma da se za te motore koristi posebno ulje.
e ovako wv ima svoja 2 rezima servisiranja ulja.prvi rezim ti je onaj standardni,znaci od 7500-10000 km.u tu kategoriju idu ulja koja su preporucena od strane wv,znaci kataloski.
u drugi rezim spadaju ovi pd motori,servis ulja se obavlja na 60.000 km!!!potrosnja takvog ulja je na 1000 km 0,5l,i to je normalno.u takvom ulju koje je po api standardu,postoje aditivi koji prouzrokuju takvu potrosnju!i pazi sad,ti naspes ovdje optimu,pa ja bi se roknuo da tako nesto uradim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E koji ste vi balkanski snobovi, to je stvarno smesno.
Samo izvolite sipajte tecno zlato u vase Porsche i jaguare.
Ja i nisam rekao da VW preporucuje Optimu (jer to je sto rece neko gore stvar marketinga) nego da optima ima njihov sertifikat kvaliteta. Uzmi bilo koju bocicu ulja pa procitaj, lepo pise.
Osim toga Optima kupuje kvalitetne i standardne aditive za svoja ulja inace ne bi ni imala te sertifikate. Imate sajt pa pogledajte umesto sto se tu hvalite tipa ja sipam ovo, ja ono.
Sta ocete da kazete da su Nemci papani pa su im potvrdili kvalitet ulja koje ne valja?
Ja sam sipao Optima HC Power u svoj Ford Mondeo td '98 i presao sam za dve godine oko 50 000km bez i najmanjeg problema sa motorom. Prema tome ne moze neko ovde da me ubedjuje da je to ulje za mehanizaciju. Smile
Nego ovde je izgleda vaznije nadmetati se ko sipa prestiznije ulje.
A neutemeljen politicki stav tipa da na nasim prostorima nema dobre fabrike ulja dosta govori sam za sebe!
Pozdrav milioneri! Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
E koji ste vi balkanski snobovi, to je stvarno smesno.
Samo izvolite sipajte tecno zlato u vase Porsche i jaguare.
Ja i nisam rekao da VW preporucuje Optimu (jer to je sto rece neko gore stvar marketinga) nego da optima ima njihov sertifikat kvaliteta. Uzmi bilo koju bocicu ulja pa procitaj, lepo pise.
Osim toga Optima kupuje kvalitetne i standardne aditive za svoja ulja inace ne bi ni imala te sertifikate. Imate sajt pa pogledajte umesto sto se tu hvalite tipa ja sipam ovo, ja ono.
Sta ocete da kazete da su Nemci papani pa su im potvrdili kvalitet ulja koje ne valja?
Ja sam sipao Optima HC Power u svoj Ford Mondeo td '98 i presao sam za dve godine oko 50 000km bez i najmanjeg problema sa motorom. Prema tome ne moze neko ovde da me ubedjuje da je to ulje za mehanizaciju. Smile
Nego ovde je izgleda vaznije nadmetati se ko sipa prestiznije ulje.
A neutemeljen politicki stav tipa da na nasim prostorima nema dobre fabrike ulja dosta govori sam za sebe!
Pozdrav milioneri! Smile
ja nikoga ovdje neodvracam od optime,sam naziv teme "naj ulje" definise nase misljenje o ulju kao vazan faktor svakog motora.to sto ti sipas polusintetiku u fordov motor to je tvoja stvar.isto tako sto sipas optimu!
ja govorim ovdje o slozenosti pd motora,koliko oni prelaze bez zamjene (60.000) i vrijedi li da u auto od 20k i kusur eura sipam neku optimu?!zna se ko je u samom vrhu sto se tice proizvodnje ulja,i da ja sada izmisljam toplu vodu na nekom optimom ne pada mi na pamet.optima je mozda nasla kupce na na balkanu,mjestu gdje se voze vecinom punoljetna auta,i sta ja sada trebam biti neki patriota pa da idem za nekom masom koja ce mi pricati kako je optima bolja od mobila ili castola!optima ce uvijek biti ispod ova dva proizvodjaca,a ja hocu najbolje za moje auto!
svakih do 10k km mjenjam ulje,to je meni negdje u prosjeku 3-5 mjeseci kako kad,i sta trebam da usparam neku sitnu paru vis a vis ulja?!pa to samo nas balkanski mentalitet moze da uradi!pa se onda kasnije pljuje po istom tom autu kako nevalja!svako ima svoje misljenje i ovdje smo da ih razmjenimo,da damo jedni drugima sugestiju a ne da se prepucavamo!
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 16:35:55 od hupajupa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Ako je tebi razbacivanje para,ako dam nekoliko evra više po litri ulja,i da ne razmišljam šta sam sipao.onda sam ja snob.
A ja lično mislim da ti gledaš da prođeš najeftinije što možeš,i posledice tvoje vožnje osetiće sledeći vlasnik. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 07:17:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.