Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nagutao se LSD-a i gledao Simpsonove dva dana: Sada otkriva filozofske zaključke  (Pročitano 967 puta)
20. Okt 2015, 23:36:18
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
Browser
Safari 601.1.56
mob
I-mate 30 Pro
NAGUTAO SE LSD-A I GLEDAO SIMPSONOVE DVA DANA: Sada otkriva filozofske zaključke do kojih je došao!

LUDI SVET 21:49, 20.10.2015. 10
Njegova teorija u suštini je da svaki lik predstavlja drugačiju nesigurnost u okviru psihe, Springfild i Šelbivil su zapravo mozgovi. Bitka između dva grada predstavlja nedostatke ljudskih predrasuda, napadajući ono što je zapravo isto

Simpsonovi su poznati po tome što su satiručni prema univerzumu u kojem svi živimo, ali jedan čovek je zaista želeo da shvati suštinu poznate serije. Usledila su dva dana LSD-a i Simpsonovih.

Čovek poznat kao doobleschnauzer na Reditu, obavestio je svoje pratioce o zaključcima do kojih je došao, a oni su poprilično "duboki".

Njegova teorija u suštini je da svaki lik predstavlja drugačiju nesigurnost u okviru psihe, Springfild i Šelbivil su zapravo mozgovi. Bitka između dva grada predstavlja nedostatke ljudskih predrasuda, napadajući ono što je zapravo isto.
Ovo je njegov esej na Reditu na koji je dokumentovao svoje razmišljanje na kraju "putovanja".

"Svi smo mi Bart - svi se ponakad osećamo potcenjeno, jer se ljudi fokusiraju na naše mane, a ne na talente. Na nas utiču mnogi loši ljudi i mi smo nekome loš uticaj,. Svi tražimo uzbuđenja koja nas povređuju i one oko nas.
Svi smo mi Lisa - Svi se osećamo potcenjeno kada pokušavamo da budemo glas razuma i inteligencije, a ljudi koje volimo nas ignorišu. Osećamo se kao da ne stižemo nigde i ako dajemo sve od sebe. Kao da smo zarobljeni sa ljudima koji nas nikada neće razumeti.

Svi smo mi Mardž - Osećamo se potcenjeno kada smo glas brige, a ljudi koje volimo nas olako otpisuju kao "smarača". Kao da nas guše oni koje volimo do tačke da nikada ne možemo da razvijemo svoju ličnost.
Svi smo mi Homer - Osećamo se potcenjeno i kada to ne zaslužujemo. Svi smo mi ponekad namerno glupi, svi mi pokušavamo da otupimo na bol života koji nas nikada neće zadovoljiti, do tačke kada povređujemo svoj mozak.

Svi smo mi Megi - Osećamo se potcenjeno jer nas niko ne čuje i lako nas zaboravljaju. Svi mi imamo talente za koje osećamo da drugi ne vide. I ako ste uzeli toliko droge koliko i ja verovatno ćete dosta padati.

Niko od njih se nikada neće uklopiti, bez obzira koliko se trude. Nikada se neće promeniti.
Svi mi imamo loše roditelje, svi mi smo loši roditelji.
Springfild je ljudski mozak, a svaki stanovnik je savršena prezentacija nekog dela nas. Šelbivil je drugi ljudski mozak. Mrzimo se međusobno bez nekog posebnog razloga, i ako smo potpuno isti. "

Ono što smo mi primetili jeste da se ovaj korisnik Redita oseća jako potcenjeno, ne znamo zašto...

Izvor Kurir
« Poslednja izmena: 20. Okt 2015, 23:42:44 od Anea »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Kada, odnosno ako, ti konzumerizam pojede mozak - tu ne pomaže ni El Es De.  Smile

"Simpsonovi" su imali nekoliko (pa, ne baš mnogo više od tri) dobrih sezona - i ne mogu a da ne zaključim da je to mnogo više i pre "koka nosilja" FOX mreže, nego li kulturni fenomen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
I-mate 30 Pro
Cista projavljenje kulture u svom najboljem izdanju...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Ček bre... čitam kako neki narkoman objašnjava koliko su Simsonovi "duboki"

https://www.youtube.com/watch?v=5FjWe31S_0g
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ja najvise gotivim onu bebu-simpson....megi...cinii mi se da je zovu.... Smile
kad je vidim - crknem od smjeha... Smile
simpaticna mi je posve i skroz  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.