Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta kažu psiholozi - šta je sve slika lične odgovornosti?  (Pročitano 4685 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Као прво ниси ме питао, јер да си ме нормално питао ја бих ти нормално одговорио. Питао си ме безобразно.

Уосталом удостојићу те одговора. И мајка и отац су ми рођени Београђани и ту су генерацијама уназад.

Тако да, ја себе могу да сматрам рођеним Београђанином.

Citat
па оно...вероватно ниси сишао са планине као остали који неће да пусте трудницу преко реда па зато питам

И не, нисам сишао са планине. И увек пуштам старије особе испред мене, без обзира где сам и која је ситуација. А о трудницама и људима са инвалидитетом да не причам.

Ја барем знам за основно понашање и опхођење према другим људима.

И не баханалишем се као последњи клошар по Београду, као што ради 70% људи који дође са стране.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hmm  da vidimo:

prva dva primjera koja je navela su cista formalnost; evo u autobusima i cekaonicama u sarajevu stoje svi ti natpisi pa jel to znaci da se i postuju? -pitanje ne zahtjeva odgovor-
druga dva primjera su spadaju u domen fantastike; mislim da je cak i VB nedavno ukinula svoj zakon o cekanju u redu, a ovo za bacanje otpadaka i kaznjavanje .. pa nek mi neko objasni kako se to moze sprovesti u djelo? tako sto ce na svakih 3m stajati po jedan policajac i kontrolisati? -_-

To se može postići vaspitanjem i visokim kaznenim merama. Šacni kompiluk! Šta misiš kako su u tome uspele Švabe. Drobe roditelji, drobe, ali i pokazuju ličnim primerom, a onda kada nekoga pandur vidi - tras 500 marke, svojevremeno. A onda taj neko kuka kako je platio 500 marke, pa ti ode od "uva do uva" i nem ati bolje reklame za čistoću.
Dalje, ne mogu da verujem da su nam klonje i dalje srednjevekovne. Ne mogu da verujem da i dalje pišamo pored, kao da svim muškarcima u ovoj zemlji drhte ruke, popišana daska (TREBA  JE PODIĆI!!!), popišano okolo... i kao da sve žene imaju reckav otvor na bibanici, jer piške u cik cak mlaz nekakav, ne razumem, majke mi... O kenjanju neću ni da pričam. Briše li iko dupe u ovoj zemlji papirom? Prsti pa o zid, majko božja. Doduše, poneko voli papirom, ali onda papir baci na pločice gde posle treba da stane.
Elaborat o wc-ima, nisam to htela.
Htela sam da kažem da smo pobrkali vaspitanje i odgovornost i to nije slučajno. Vaspitavajući nas, roditelji nas uče i odgvornosti. Kad je moje dete prvi put bacilo papir kroz prozor auta, stala sam i terala ga da ide da mi donese. Jednostavno je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Neko gore napisa "kakav narod takva i država, zato džaba vam priča".
Dodao bih, apatija je ubila mačku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.